הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הכנות לנאבא אוג 15

איתיאל שפירא

משתמש מתחיל
11
40
נק' מוניטין:
746
11
40
התחרות האחרונה שלי היתה בנאק נוב 13 אחרי התחרות הוחלט לקחת אוף סיזן ארוך. כמו שרוב החברים שלי יודעים את כול כולי השקעתי בעיקר בעסק החדש, עם זאת לא פיספסתי אימון והמשכתי להשקיע אם זה בתזונה ואם זה באימונים. שנה לא קלה, אבל איך אומרים, תירוצים זה למוצצ***
השנה אני הולך להתחרות בנאבא עד 90 ק"ג אשתף אותכם בכל התהליך סייקל, תזונה, אימונים וכו
אמשיך את הפוסט בערב...

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 47.5 · צפיות: 571
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 50.1 · צפיות: 606
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 57.4 · צפיות: 584
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 58.3 · צפיות: 528
מקצוען אמיתי
מאחל לך בהצלחה
בטוח שתזכה במקום הראשון
תמשיך לעדכן עוקב.

נ.ב

מנהלים - בטעות נלחץ לי מוניטין שלילי (פאק מי, רייט?) - נא לשנות לחיובי עבור איתיאל!!

@White Walker @stitch

נערך לאחרונה:
מקצוען אמיתי
מאחל לך בהצלחה
בטוח שתזכה במקום הראשון
תמשיך לעדכן עוקב.

נ.ב

מנהלים - בטעות נלחץ לי מוניטין שלילי (פאק מי, רייט?) - נא לשנות לחיובי עבור איתיאל!!
חחחח זה נראה מצחיק תותח ומקצוען אמיתי עם מוניטין שלילי 😆

לא. לא אפשרי להגיע למימדים של איתיאל... 😆
בהצלחה איתיאל. אתה ענק בין ענקים 🕴
שייפ לא נורמלי, משפשף את העיניים בכל ביקור באמינושופ. מקצוען!!

נערך לאחרונה:
התחרות האחרונה שלי היתה בנאק נוב 13 אחרי התחרות הוחלט לקחת אוף סיזן ארוך. כמו שרוב החברים שלי יודעים את כול כולי השקעתי בעיקר בעסק החדש, עם זאת לא פיספסתי אימון והמשכתי להשקיע אם זה בתזונה ואם זה באימונים. שנה לא קלה, אבל איך אומרים, תירוצים זה למוצצ***
השנה אני הולך להתחרות בנאבא עד 90 ק"ג אשתף אותכם בכל התהליך סייקל, תזונה, אימונים וכו
אמשיך את הפוסט בערב...

אני מבקש ממך יפה בתור איש אמין :
אנא תמחק את היוזר שלך מהפורום -
אני רואה תמונות שלך ופשוט מקנא אומר יאללה איזה שחיף אני מרגיש לידו 😆

• פותח/ת השרשור
נשאר עוד 6 שבועות מעלה הילוך:

Test prop 750 week
Test e 750 week
Tren e 600 week
Masteron 500 week
Primo 600 week
Anavar 50 mg Ed
Clen 120 Ed
Gh 8iu Ed
Mgf 1g

מוריד ל 250 גרם פחמימה, אירובי בסוף כל אימון.
תוכנית האימונים שונתה ל 6 פעמים בשבוע, אימון רגליים נוסף כל השאר שריר בשבוע. ציט רק ביום שבת כרגע ללא העמסות.
חברים יקרים
מר אמנון גאון כבר לא שייך לאיגוד נאבא והתחרות שמפורסמת לתאריך ה 20.8 לא שייכת לאיגוד נאבא בנשיאות יוני האנה,
התחרות שאני משתתף בא היא בתאריך ה- 22.7.
תמונות אחרי אימון גב

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 49.6 · צפיות: 465
  • 10178103_1604873203135575_8608122713832501599_n.jpg
    10178103_1604873203135575_8608122713832501599_n.jpg
    KB 71.8 · צפיות: 458
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 89.9 · צפיות: 474
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 37.7 · צפיות: 401
המון בהצלחה רק תעקוב אחרי מדדים ואני לא יודע אם אתה עושה PCT או לא. אבל אחרי סייקל כזה חובה PCT טוב. בסופו של דבר הבריאות מעל הכל המון הצלחה

המון בהצלחה רק תעקוב אחרי מדדים ואני לא יודע אם אתה עושה PCT או לא. אבל אחרי סייקל כזה חובה PCT טוב. בסופו של דבר הבריאות מעל הכל המון הצלחה
איתיאל אחד הבודדים שמבין את השימוש לרמת תת-המרכיב הבודד. במצב כזה כל החלטה היא מושכלת ומודעת.

איין עניין של להבין לא להבין, מרכיב לא מרכיב. הוא מכניס חומרים מאוד חזקים ובכמויות די גדולות. צריך רק פשוט לעקוב ולהיות קשוב ואחרי זה מנוחה והמון בהצלחה שוב פצצה!

איין עניין של להבין לא להבין, מרכיב לא מרכיב. הוא מכניס חומרים מאוד חזקים ובכמויות די גדולות. צריך רק פשוט לעקוב ולהיות קשוב ואחרי זה מנוחה והמון בהצלחה שוב פצצה!
זה כבר סייקל שני שלו (או שלישי, אני לא בטוח), על כל פנים, אני בטוח שהוא קרא בניעוצים כיצד מבצעים pct כראוי.

נשאר עוד 6 שבועות מעלה הילוך:

Test prop 750 week
Test e 750 week
Tren e 600 week
Masteron 500 week
Primo 600 week
Anavar 50 mg Ed
Clen 120 Ed
Gh 8iu Ed
Mgf 1g

מוריד ל 250 גרם פחמימה, אירובי בסוף כל אימון.
תוכנית האימונים שונתה ל 6 פעמים בשבוע, אימון רגליים נוסף כל השאר שריר בשבוע. ציט רק ביום שבת כרגע ללא העמסות.
חברים יקרים
מר אמנון גאון כבר לא שייך לאיגוד נאבא והתחרות שמפורסמת לתאריך ה 20.8 לא שייכת לאיגוד נאבא בנשיאות יוני האנה,
התחרות שאני משתתף בא היא בתאריך ה- 22.7.
תמונות אחרי אימון גב

באיזה חברות אתה משתמש?

נראה שהבן אדם מבין קצת יותר ממך מה לעשות לפני שאתה מטיף לו.

אריק אני בטוח שהוא מבין יותר ממני על עניין החומרים אין לי שום עניין להטיף ואין לי זמן פשוט אמרתי את מה שצריך להגיד גם מכל מלמדי השכלתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית