הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הכנות לנאבא אוג 15

איתיאל שפירא

משתמש מתחיל
11
40
נק' מוניטין:
746
11
40
התחרות האחרונה שלי היתה בנאק נוב 13 אחרי התחרות הוחלט לקחת אוף סיזן ארוך. כמו שרוב החברים שלי יודעים את כול כולי השקעתי בעיקר בעסק החדש, עם זאת לא פיספסתי אימון והמשכתי להשקיע אם זה בתזונה ואם זה באימונים. שנה לא קלה, אבל איך אומרים, תירוצים זה למוצצ***
השנה אני הולך להתחרות בנאבא עד 90 ק"ג אשתף אותכם בכל התהליך סייקל, תזונה, אימונים וכו
אמשיך את הפוסט בערב...

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 47.5 · צפיות: 571
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 50.1 · צפיות: 606
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 57.4 · צפיות: 584
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 58.3 · צפיות: 528
אצל מקצוענים אין דבר כזה pct!
כל המקצוענים לאורך הקריירה עושים b&c
אבל אני מדגיש מ ק צ ו ע נ י ם !
לא מתחרים ליצנים

אצל מקצוענים אין דבר כזה pct!
כל המקצוענים לאורך הקריירה עושים b&c
אבל אני מדגיש מ ק צ ו ע נ י ם !
לא מתחרים ליצנים
אתה טועה, אלא אם הרחבת הגדרת המונח "ליצן". אני מכיר אישית מספר מתחרים, בינהם אחד שהשתחל אחר כבוד למקום השני בקטגוריית המשקל שלו (ואם תשאל אותי היה אמור לקחת ראשון) ב-IFBB האחרון ומבצע סייקלים (עדינים למדיי) לאחריהם PCT.
אני כמובן שלא שולל התנהלות אחרת, לרוב היא היחידה שתעבוד וכמעט תמיד זה מה שקורה, אבל זה לא נכון שמדובר בהכרח בלייצנות לעומת מקצוענות.

אריק אני בטוח שהוא מבין יותר ממני על עניין החומרים אין לי שום עניין להטיף ואין לי זמן פשוט אמרתי את מה שצריך להגיד גם מכל מלמדי השכלתי
במקרה מדובר באחד כזה. אחד הבודדים שאני גונב ממנו עצה בכל הזדמנות 😃

• פותח/ת השרשור
תודה לכל המודאגים הכל בשליטה ;-)
החומרים שאני משתמש בהם
Mxp שמנים
ה Gh של ג׳נטרופין
אולטרקסין בית מרקחת שלנו
ארימדקס vermodjee
דוסטינקס בית מרקחת שלנו
קלן של בלו אייס
אנאבר מדיטק

היום היה ציט קטן, מסעדת אונאמי, מרק מיסו וקינוח קטן.

תודה לכל המודאגים הכל בשליטה ;-)
החומרים שאני משתמש בהם
Mxp שמנים
ה Gh של ג׳נטרופין
אולטרקסין בית מרקחת שלנו
ארימדקס vermodjee
דוסטינקס בית מרקחת שלנו
קלן של בלו אייס
אנאבר מדיטק

היום היה ציט קטן, מסעדת אונאמי, מרק מיסו וקינוח קטן.
מדוע אתה משתמש באולטרקסין (T4) ולא ב T3? אם תוכל לפרט זה יהיה מעולה 😃

• פותח/ת השרשור
הארימדקס של וורמדגה היה יותר זמין, היה לי נסיון טוב איתו בסהכ.
אתמול ביצעתי אימון פאמפ לחזה, בשלב הזה אני מעדיף לעבוד קל, אני מוכן יחסית לפני הזמן ומאוד קל להיפצע אם אתחיל להעמיס משקל.
כל האימון היה בטווח של 15 חזרות, מאוד מרוקן ומעייף.
אני מרגיש ההיפר טונוס מטורף, כל הגוף קשה (ככה זה כשיש כל כך הרבה dht) הפאמפ בזוקפים לפעמים יכול להטריף.

התחרות האחרונה שלי היתה בנאק נוב 13 אחרי התחרות הוחלט לקחת אוף סיזן ארוך. כמו שרוב החברים שלי יודעים את כול כולי השקעתי בעיקר בעסק החדש, עם זאת לא פיספסתי אימון והמשכתי להשקיע אם זה בתזונה ואם זה באימונים. שנה לא קלה, אבל איך אומרים, תירוצים זה למוצצ***
השנה אני הולך להתחרות בנאבא עד 90 ק"ג אשתף אותכם בכל התהליך סייקל, תזונה, אימונים וכו
אמשיך את הפוסט בערב...

איתיאל דבר ראשון אתה נראה מדהים בעיקר בגב ובחזה (עוקב בפייסבוק אחרי הסירטונים שאתה מעלה ונדהם כל פעם מחדש..!)
רציתי לדעת כמה זמן לקח לך להתחטב מהמצב ההתחלתי למצב כיום
וגם האם אתה משלב אירובי, ואיזה ?
ממש אשמח אם תענה ובהצלחה בתחרות!

• פותח/ת השרשור
איתיאל דבר ראשון אתה נראה מדהים בעיקר בגב ובחזה (עוקב בפייסבוק אחרי הסירטונים שאתה מעלה ונדהם כל פעם מחדש..!)
רציתי לדעת כמה זמן לקח לך להתחטב מהמצב ההתחלתי למצב כיום
וגם האם אתה משלב אירובי, ואיזה ?
ממש אשמח אם תענה ובהצלחה בתחרות!

מחיטוב לחיטוב זה נהיה קל יותר, הפעם זה היה ממש לא מתוכנן, היתי בקרוז תקופה ארוכה וכשחזרתי לבלאסט והתחלתי לשמור על תזונה נקייה יותר התחלתי להתחטב ממש מהר, כשראיתי שהולך לי בקלות החלטתי לעלות הילוך. אירובי אני עושה תמיד בסוף אימון כולל מתיחות, אירובי זה לא המלצה זה חובה לאנשים שהם על חומרים.
סוג האירובי פחות משנה, אם אני אחרי אימון רגליים אעשה אופניים בשכיבה, אם אחרי כל שריר אחר זה יכול להיות אליפטיקל או סטפר זה לא משנה כל עוד אני מגיע לדופק הרצוי.

עדכון, השגתי הולטסטין אותו נכניס בהמשך. הורדתי את הזריקות של הסינטול לזריקה בשבוע ולקאת התחרות שבועים לפני מפסיק עם הסינטול לגמריי.
אני עירני מתמיד, היפרקטיבי רוב היום, כמגיע הערב מתרסק לחלוטין, החלפתי את הקלן באפדרין של קאייזן 32 מ"ג כל 3-4 שעות זה משאיר אותי עירני ולא נותן לי הרגשה שדרסו אותי.

הנחשים צצים בכל מקום כבר, לראשונה יש לי על כל הבטן, הפסים ברגליים מתחילים לצוץ, אולי השבוע תהיה העמסה הראשונה שלי.

מחיטוב לחיטוב זה נהיה קל יותר, הפעם זה היה ממש לא מתוכנן, היתי בקרוז תקופה ארוכה וכשחזרתי לבלאסט והתחלתי לשמור על תזונה נקייה יותר התחלתי להתחטב ממש מהר, כשראיתי שהולך לי בקלות החלטתי לעלות הילוך. אירובי אני עושה תמיד בסוף אימון כולל מתיחות, אירובי זה לא המלצה זה חובה לאנשים שהם על חומרים.
סוג האירובי פחות משנה, אם אני אחרי אימון רגליים אעשה אופניים בשכיבה, אם אחרי כל שריר אחר זה יכול להיות אליפטיקל או סטפר זה לא משנה כל עוד אני מגיע לדופק הרצוי.

עדכון, השגתי הולטסטין אותו נכניס בהמשך. הורדתי את הזריקות של הסינטול לזריקה בשבוע ולקאת התחרות שבועים לפני מפסיק עם הסינטול לגמריי.
אני עירני מתמיד, היפרקטיבי רוב היום, כמגיע הערב מתרסק לחלוטין, החלפתי את הקלן באפדרין של קאייזן 32 מ"ג כל 3-4 שעות זה משאיר אותי עירני ולא נותן לי הרגשה שדרסו אותי.

הנחשים צצים בכל מקום כבר, לראשונה יש לי על כל הבטן, הפסים ברגליים מתחילים לצוץ, אולי השבוע תהיה העמסה הראשונה שלי.

שייפ מדהים 😱
הולך לישון עם נחשים 😆
הכל מתוכנן, אפילו ההלוטסטין נכנס בזמן. ריספקט איש ענק 🕴

מעולה אחי,
מה הדופק שאתה מנסה להגיע אליו ?
וכמה אירובי עושה? (זמן ופעמים)
תודה גבר ושוב בהצלחה!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית