הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזר לתחת

DarkMatter

מושעה
1,515
1,267
נק' מוניטין:
3,759
1,515
1,267
שלום שמי לי ואני מתאמנת של יהב (המשתמש שאני מדברת דרכו כרגע) אני מתאמנת כוח ואני רוצה כמה תרגילי עזר לתחת, יש כמה מומלצים?

על סקוואט הוא לא אמר לך ?

***עומס יתר***...יותר...מדי...בדיחות...👉👌

Prepare your anus

היא לא רשמה מה היא עושה...

היום בהגדרה של "כוח" מדברים על תרגילים שעובדים עם משקולות לאו דווקא על תרגילי בסיס.

היי שאלה האם על שרירי הישבן עובדים כמו על כל שריר שרוצים להגדיל לו את הנפח (משקל גבוה מעט חזרות) או שאפשר לעשות מס' חזרות עד כישלון? מה עדיף?
תודה

• פותח/ת השרשור
היי שאלה האם על שרירי הישבן עובדים כמו על כל שריר שרוצים להגדיל לו את הנפח (משקל גבוה מעט חזרות) או שאפשר לעשות מס' חזרות עד כישלון? מה עדיף?
תודה
התחת מקבל עבודה כבדה בתנועות כמו סקוואט או דדליפט
כנראה שיתרחש יותר היפרטרופיה בשרירי התחת אם תוסיפי עוד נפח ספיציפית לשריר הזה (תנועות מבודדות)

אין טעם באמת "להעמיס" משקל פה,
טווח תנועה מלא, כיווץ טוב בסוף התנועה לשמור על חזרות גבוהות
להזרים הרבה דם לשריר ולהרגיש אותו

לי טוניסאית, היא לא צריכה עזר לתחת

תודה
שרירי הישבן הם שרירים לכל דבר. בדיוק כמו בזרועות שלך ובבטן וברגליים.
מה שעובד עבור שריר אחד עובד גם עבור אחר.

עבודת "ניפוח" דווקא מגיעה ממשקל נמוך והמון חזרות (מרגישים פאמפ בסוף). מעט חזרות עם משקל כבד מביא לשיפור בכוח. כמובן שישמקורלציה בין כוח לבין גודל השריר, אבל כל אחד מסוגי העבודה האלו ידגיש את הכוח או הנםחהנפח בצורה יותר טובה.

שרירי הישבן הם שרירים לכל דבר. בדיוק כמו בזרועות שלך ובבטן וברגליים.
מה שעובד עבור שריר אחד עובד גם עבור אחר.

עבודת "ניפוח" דווקא מגיעה ממשקל נמוך והמון חזרות (מרגישים פאמפ בסוף). מעט חזרות עם משקל כבד מביא לשיפור בכוח. כמובן שישמקורלציה בין כוח לבין גודל השריר, אבל כל אחד מסוגי העבודה האלו ידגיש את הכוח או הנםחהנפח בצורה יותר טובה.
מה זה "שישמקורלציה"?

Back
למעלה תחתית