נק' מוניטין:
3,759
- 1,515
- 1,267
שלום שמי לי ואני מתאמנת של יהב (המשתמש שאני מדברת דרכו כרגע) אני מתאמנת כוח ואני רוצה כמה תרגילי עזר לתחת, יש כמה מומלצים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לתלהויש לי תחת מהמם
היא רשמה שהיא מתאמנת כוחעל סקוואט הוא לא אמר לך ?
התחת מקבל עבודה כבדה בתנועות כמו סקוואט או דדליפטהיי שאלה האם על שרירי הישבן עובדים כמו על כל שריר שרוצים להגדיל לו את הנפח (משקל גבוה מעט חזרות) או שאפשר לעשות מס' חזרות עד כישלון? מה עדיף?
תודה
שרירי הישבן הם שרירים לכל דבר. בדיוק כמו בזרועות שלך ובבטן וברגליים.היי שאלה האם על שרירי הישבן עובדים כמו על כל שריר שרוצים להגדיל לו את הנפח (משקל גבוה מעט חזרות) או שאפשר לעשות מס' חזרות עד כישלון? מה עדיף?
תודה
מה זה "שישמקורלציה"?שרירי הישבן הם שרירים לכל דבר. בדיוק כמו בזרועות שלך ובבטן וברגליים.
מה שעובד עבור שריר אחד עובד גם עבור אחר.
עבודת "ניפוח" דווקא מגיעה ממשקל נמוך והמון חזרות (מרגישים פאמפ בסוף). מעט חזרות עם משקל כבד מביא לשיפור בכוח. כמובן שישמקורלציה בין כוח לבין גודל השריר, אבל כל אחד מסוגי העבודה האלו ידגיש את הכוח או הנםחהנפח בצורה יותר טובה.
שיש מקורלציה.מה זה "שישמקורלציה"?
שיש מקורלציהמה זה "שישמקורלציה"?
מה זה "שישמקורלציה"?
בבקשה, רק לא לתל"ה כשמדובר בזכר 🤡לתלה
הנפחת-תחת, מונח ידוע ב"קים קרדשיאן פיטנס", חשבתי אתה מוסמך..? 😃איך לא שאלת מה זה ״הנםחהנפח״?