נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
וה250*2 שקדם לזה...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל שאחזיר לעצמי את השיאי סקווט למקום ואז טפיחות על השכם, בכל מקרה תודה 😃משקלים מפחידים כל הכבוד מייק! 😃
אני כל הזמן אומר לאנשים שמתאמנים שאם יש להם מאמן והוא טוען שהוא שפוי שיפטרו אותו 😃אתה קצת לא שפוי, במובן הטוב 😲
חמישי הבאבאמת פסיכי אני לא מבין איך אתה עושה את זה לעצמך....
אבל ממש כל הכבוד, מתי ה15*200?
הסט האחרון בתוכנית הזאת בכל אימון הוא 1*8+ חזרות משמע all out, ה200*15 זה אתגרסליחה על הבורות,אבל איזו סיבה יש לעשות דדליפט לכל כך הרבה חזרות?
שתוק ותביא כבר ביצים חחחחזו השיטה לדרבן את @MikeRozner :
עזוב מייק. אין לך שום סיכוי... ת'וותר ותחזיר ת'ציוד למקום 🤯
וה250*2 שקדם לזה...
אם זה לא קרה בעבר בסקווט 180*13 זה לא יקרה בדדליפט...אתה לא מפחד שיתפוצץ לך הראש בשלב מסויים?
יש סיכוי שייפול עליו פסנתר כנף בצבע לבן פנינה לפני שזה יקרה..אתה לא מפחד שיתפוצץ לך הראש בשלב מסויים?
שפיציק אתה בתכנונים ליפול עליי?יש סיכוי שייפול עליו פסנתר כנף בצבע לבן פנינה לפני שזה יקרה..
הוא גם קורא רמזים 😲שפיציק אתה בתכנונים ליפול עליי?
שיט, ביליתי את חיי במחשבה שאני פוקימון מאסטר... הכל היה שקר!95% שאתה בכלל סאייני או קשור משפחתית לסון גוקו..
משקלים מרשימים בהחלט
שלא תטעה לאש קאטצ׳אם יש טוטאל מכובד מאודשיט, ביליתי את חיי במחשבה שאני פוקימון מאסטר... הכל היה שקר!
יום חמישי הזה יהיה ליקוי ירח(?!) ואז נדע אם אני אהפוך לסופר-פוקימון-מאסטר האגדי עם זנב שגורם ל200 דדליפט להיות קל כמו 50 קילושלא תטעה לאש קאטצ׳אם יש טוטאל מכובד מאוד
מקווה בשבילך שיצא זנב חבל לפספס נקודת אחיזה..יום חמישי הזה יהיה ליקוי ירח(?!) ואז נדע אם אני אהפוך לסופר-פוקימון-מאסטר האגדי עם זנב שגורם ל200 דדליפט להיות קל כמו 50 קילו