הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב פינוק למחטבים

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך

Dror.B

משתמש קבוע
1,886
829
נק' מוניטין:
2,196
1,886
829
פרופיט פ״ת
דבר ראשון, מצטער אבל זה דל״פ.
אבל! אפשר בקלי קלות להפוך את זה לדל״פ אם אתם מספיק יצירתיים.

טוב, בקצרה, זה לא בדיוק מתכון, אבל זה בהחלט מרענן.
לוקחים קצת פירות, כל פרי שתרצו, חותכים לקוביות קטנות ושמים מעל היוגורט (שהכנו מבעוד מועד בצלוחית) וזהו.
אבל, כאן זה לא נגמר כי עם יצירתיות ועם המוצרים הנכונים זה גם יוכל להיות דל״פ.
חפשו יוגורט דל״פ, חפשו פינוקים דל״פ שתוכלו לשים מעל (מישהו אמר שוקולד מריר?) וכו׳ ותהפכו את זה לדל״פ כדי שיהיה לכם איך להתפנק קצת.

דרך אגב, גם למסה זה יכול להתאים בקלות, פשוט חפשו את התוספות שמצאימות לכם ולערכים שלכם.

image.jpg
בתאבון! 😋🍴​

הבנתי...
אז בפורום LBS אפשר רק לפרגן ואסור לדון? אוקי תודה לא ראיתי את זה בחוקים פשוט
מעכשיו אני רק יכנס להודעות שאני תומך בהן על מנת להגיב

. השימוש בפורומים בכל דרך שהיא בשפה המובאת באופי גס, מעליב, מאיים, בוטה, מטריד, מבזה, מסית, מתגרה, וכיו"ב, ו/או שימוש בה לצורך העלבה, פגיעה, הסתה והטרדה כלפי משתמשי הפורום בפרט, וכלפי כל אדם באשר הוא ככלל, הינם אסורים בהחלט.

לא העלבתי, לא איימתי, לא יצאתי על הבנאדם, לא התגרתי בו, לא הסתתי אף אחד, לא פגעתי ולא הטרדתי
רק ציינתי משהו שהוא עובדה

milk and melons (or any fruit for that matter) are not to be consumed together because milk is a laxative and melon a diuretic. Also, the fruit is digested very quickly and milk takes longer for the body to process. During that processing time, the fruit curdles the milk potentially creating a sour stomach and lots of acidity.
Banana should not be eaten with milk, curds, or buttermilk because the combination can diminish digestion and produce toxins in the body. Eating this combination can lead to cold, cough, and allergies.
The most common causes of diarrhea are gastrointestinal bacterial, viral and parasitic infections. Other causes are diseases such as diabetes, Crohn’s disease, ulcerative colitis, irritable bowel syndrome, diverticulitis and HIV.

Allergies and food sensitivities can also trigger diarrhea. Two main culprit of diarrhea are very often, sugar and milk. Sugar contains a substance called “sorbitol”, a natural sugar substitute that can also be found in fruits, especially in apples, cherries, pears and plums

אגב, מה שאתה הרגע עשית כן הובא באופן גס ונוגד את חוקי הפורום

רק ציינתי משהו שהוא עובדה
איפה העובדה פה? חלב ופירות גורמים ישר לשלשולים? מעניין, לי ולפאטי אין שום בעיה כזאת, אולי רופא יעזור לך יותר.

ותפסיק להיות ריגשי, לא רשמתי בשום מקום שעברת על חוקי הפורום, אמרתי שעדיף לפרגן מאשר לעקוץ, במיוחד לבנאדם שהשקיע.

לא אמרת "עדיף לפרגן מאשר לעקוץ"
אמרת לי לשתוק בגלל שמה שאמרתי הוא שלילי בעיינך
כשבעצם עם הניסוח הנפלא שלך זה שווה ל"אנחנו נמצאים בפורום. ההגדרה של פורום זה דיון. אל תגיב בכלל כי לא דנים פה ותמשיך ללכת"

הטיעון שלך לעומת זאת "אצלי הכל בסדר" ממש חזק אגב!
"לשתות 2 כוסות מים ביום זה קצת? מעניין אני שותה 2 כוסות ביום והכל בסדר ואני גם לא מתייבש. אולי תלכו לרופא שיבדוק את זה"ם

אבל אני בטוח שעם התואר בכימיה שיש לך בטח אתה צודק ושני המזונות מתערבבים מעולה בבטן

אגב "ריגשי" זה מי שישר קופץ עם מילים כמו "תשתוק" בדיון

לא אמרת "עדיף לפרגן מאשר לעקוץ"
אמרת לי לשתוק בגלל שמה שאמרתי הוא שלילי בעיינך
כשבעצם עם הניסוח הנפלא שלך זה שווה ל"אנחנו נמצאים בפורום. ההגדרה של פורום זה דיון. אל תגיב בכלל כי לא דנים פה ותמשיך ללכת"

הטיעון שלך לעומת זאת "אצלי הכל בסדר" ממש חזק אגב!
"לשתות 2 כוסות מים ביום זה קצת? מעניין אני שותה 2 כוסות ביום והכל בסדר ואני גם לא מתייבש. אולי תלכו לרופא שיבדוק את זה"

אבל אני בטוח שעם התואר בכימיה שיש לך בטח אתה צודק ושני המזונות מתערבבים מעולה בבטן
ראית פעם מישהו ששותה 2 כוסות מים ולא מתייבש? כי זאת לא נראית לי דוגמא נהדרת למקרה הזה.
לדעתי רוב האנשים שיעשו את זה דיי כן יתייבשו. אבל הרבה אנשים אוכלים פירות עם מוצרי חלב בלי בעיות.
בעצם, לא בטוח, אני אלך לשאול את התואר בכימיה שלי (אגב, זה לא היה זלזול והעלבה?).

ואם כבר, תדייק, לא אמרתי לך לשתוק, אמרתי שעדיף לשתוק. מין המלצה כזאת.
בעיני, בוודאי שבעיני. גם אני משתמש פה וגם לי יש דעה. לא זכור לי שאיימתי לעשות משהו כמנהל.
גם לא רשמתי "אל תגיב בכלל כי לא דנים פה ותמשיך ללכת" או משהו קרוב לזה.
הבנת הנקרא. או שאתה רוצה להתייעץ עם לימודי כיתה גימ"ל שלך?

בכל מקרה, אנחנו מלכלכים שרשור שלא מגיע לו להתלכלך, אז נפסיק פה.

תודה על המתכון, רק מה זה בכלל דל"פ? 😳

נראלי אני אנסה את זה עם השיבולת שועל בבוקר. נמאס לי משילוב של ביצים+ש"ש כחביתה.
אולי ייצא מתכון מנצח מי יודע. צריך משהו לטווח הרחוק 🤮

• פותח/ת השרשור
נראלי אני אנסה את זה עם השיבולת שועל בבוקר. נמאס לי משילוב של ביצים+ש"ש כחביתה.
אולי ייצא מתכון מנצח מי יודע. צריך משהו לטווח הרחוק 🤮
הגעתי למסקנה שאסור להסתמך על מתכון אחד לטווח הרחוק, צריך שיהיה לך 3-4 מתכונים שתוכל לגוון ביניהם וזה יחזיק לטווח הרחוק, ולאט לאט גם להם תוכל לצרף עוד מתכונים.
הבעיה היא שפשוט נמאס לך עד שאתה מחליף, קרה לי אותו הדבר עם החזה עוף, הייתי יותר מחצי שנה עם אותו המתכון של החמוץ-מתוק עד שלאחרונה החלפתי למתכון על האש-פיקנטי (מזכיר לי שעדיין לא פרסמתי אותו, מחר אצלם אם לא תהיה לי עבודה).

יש לי המון מתכונים, מנסה תמיד המון וארציות. מקווה שעם זה אולי יחזיק יותר זמן 😃

אז בפורום LBS אפשר רק לפרגן ואסור לדון?
אם לדעתך המתכון עלול לגרום לבעיות בריאותיות או כל דבר שהוא אז תצרף רפרנסים ותפרט.
ואם תרצה להגדיל ראש ו"לדון" על כך, יש את פורום תזונה ותוספים.

מה שסטיץ' התכוון, שיש דרכים יפות יותר לומר דברים שיכולים להתפרש כשליליים.
יכלת גם לכתוב - תודה על ההשקעה, אך לא בטוח שזה רעיון כל כך טוב מכיוון ש- א,ב,ג..... הבנת אותי אני חושב.

ואם קשה לפרגן לצד הדעתיות.. עדיף לשתוק.

אם לדעתך המתכון עלול לגרום לבעיות בריאותיות או כל דבר שהוא אז תצרף רפרנסים ותפרט.
ואם תרצה להגדיל ראש ו"לדון" על כך, יש את פורום תזונה ותוספים.

מה שסטיץ' התכוון, שיש דרכים יפות יותר לומר דברים שיכולים להתפרש כשליליים.
יכלת גם לכתוב - תודה על ההשקעה, אך לא בטוח שזה רעיון כל כך טוב מכיוון ש- א,ב,ג..... הבנת אותי אני חושב.

ואם קשה לפרגן לצד הדעתיות.. עדיף לשתוק.

ותפסיק להיות ריגש

c49144fff30402292c73288947968186.jpg

דרור אתה שף למופת!!
אני בעד שתהיה מנהל קייטרינג מתכונים ובישולים. 😄

• פותח/ת השרשור
הבנאדם השקיע, אם אין משהו חיובי להגיד אפשר פשוט לשתוק.
אם כל הכבוד, הפעם אני לא מסכים איתך. הוא לא כתב שום דבר פוגע.. גם הדבר הראשון שאני חשבתי עליו כשראיתי את החלב עם הפירות זה השלשולים אחרי זה..
וחוץ מזה לא על כל דבר צריך להביא רפרנסים ומחקרים.

Back
למעלה תחתית