הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
עצבניים ומרימים

עצבניים ומרימים

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-3/1/16
סתם עוד משהו שהיה בראש שלי למי שלא יודע אני עובד בתור חונך עם אנשים צרכים מיוחדים , וכול התקופה הזאת של הקרונה הייתה פשוט גיהנום אני בטוח שאני לא צריך להגיד לכם שבן אדם עם בעיה נפשית או כול בעיה כול שהיא שיסגר בבית יאבד את זה והדרדר במצבו, ברור שהמצב רק יכול להחמיר עוד עם תיקח ממנו את מעט הקשרים האנושיים שהיו לו מה שנקרונה עשתה
כול מסגרת כול שהיא שהייתה להם פשוט בוטלה , וגם המסגרות של חינוך המיוחד שהיו להם הגבולו בצורה מטורפת.
אך כיום למרות הדיווחים על החמרה חלקם חזרו למסגרות שלהם ובחלט רואים שמצבם השתפר .
אני מאוד שמח לראות אותם יוצאים היה לי אישית לי מאוד קשה במצב האחרון גם בגלל שגם לי יש סיבה לפחד מין המחלה וגם שהאנשים שאכפת לי מהם היו במצב מאוד לא נעים.
אנמ מקווה באמת שהכול הסתדר
קנית אותי בצמד המילים חיטוב ואירובי
אין זה זוגגג!

תם עוד משהו שהיה בראש שלי למי שלא יודע אני עובד בתור חונך עם אנשים צרכים מיוחדים , וכול התקופה הזאת של הקרונה הייתה פשוט גיהנום אני בטוח שאני לא צריך להגיד לכם שבן אדם עם בעיה נפשית או כול בעיה כול שהיא שיסגר בבית יאבד את זה והדרדר במצבו, ברור שהמצב רק יכול להחמיר עוד עם תיקח ממנו את מעט הקשרים האנושיים שהיו לו מה שנקרונה עשתה
כול מסגרת כול שהיא שהייתה להם פשוט בוטלה , וגם המסגרות של חינוך המיוחד שהיו להם הגבולו בצורה מטורפת.
אך כיום למרות הדיווחים על החמרה חלקם חזרו למסגרות שלהם ובחלט רואים שמצבם השתפר .
אני מאוד שמח לראות אותם יוצאים היה לי אישית לי מאוד קשה במצב האחרון גם בגלל שגם לי יש סיבה לפחד מין המחלה וגם שהאנשים שאכפת לי מהם היו במצב מאוד לא נעים.
חביבי אתה מלאך אמיתי 😍

סתם עוד משהו שהיה בראש שלי למי שלא יודע אני עובד בתור חונך עם אנשים צרכים מיוחדים , וכול התקופה הזאת של הקרונה הייתה פשוט גיהנום אני בטוח שאני לא צריך להגיד לכם שבן אדם עם בעיה נפשית או כול בעיה כול שהיא שיסגר בבית יאבד את זה והדרדר במצבו, ברור שהמצב רק יכול להחמיר עוד עם תיקח ממנו את מעט הקשרים האנושיים שהיו לו מה שנקרונה עשתה

אין זה זוגגג!
גם אחי עובד בזה.
הקורונה זה מכה רצינית.

גם אני מכיר אנשים שהיו צריכים להגביר מינונים של התרופות הפסיכיאטריות שלהם בצורה משמעותית בזמן הזה.
לעומת זאת, המשפחה שלי ממש חגגה בזמן הזה. כולם ביחד בבית ומאושרים. רק אני רחוק מכולם.

אני חושב כמו כל דבר בחיים, מכות זה הזדמנות ללמוד ולהתחזק או קושי מאתגר ושובר. הלואי וכולם יצליחו לקחת את ההתמודדות של הקורונה לכיוון טוב יותר.

גם אחי עובד בזה.
הקורונה זה מכה רצינית.

גם אני מכיר אנשים שהיו צריכים להגביר מינונים של התרופות הפסיכיאטריות שלהם בצורה משמעותית בזמן הזה.
לעומת זאת, המשפחה שלי ממש חגגה בזמן הזה. כולם ביחד בבית ומאושרים. רק אני רחוק מכולם.

אני חושב כמו כל דבר בחיים, מכות זה הזדמנות ללמוד ולהתחזק או קושי מאתגר ושובר. הלואי וכולם יצליחו לקחת את ההתמודדות של הקורונה לכיוון טוב יותר.
בגלל הקורונה הכרתי את המרתף (וכמובן את מי שאחראי עליו,המלאך אלחנן)
ועל הדרך חזרתי ל220 סקוואט ממוט ריק..אז יצא טוב לא?

iziktan עדכן/ה את הלוג ״עצבניים ומרימים״:

עדכון לוג: 07/07/20

אימון wl
פרס
72x5-8x5
הרבה מאוד דרום סטים
75x3
78x1
80x1
היה לי קשה לנעול אז לא יודע אם יצא לי באחרון.
פורנט סקאאוט
90x6x5
כי זה היה קל וסתם ננתח עוד חזרה
פורנט סקאווט או פרס
רק החימום ל60 הרג אותי
60x5
X3
x3
X3
X3
מת
וחתירות קרוק כמחווה לדיון המרתק שלנו על טרנסים

🤡
35.5x10
41x10x3
46x10
31.5x10
ואירובי

קרא את שאר עדכון הלוג...

אוצוק,מה עם כמה סרטונים להמחשה בלבד?
אני כול פעם אומר שאני יצלם ויעלה אבל תמיד או שאני מתעצל או שאיכשהו המצלמה נופלת לי על הצד ושיט כזה אני ינסה באימון העיצמות הזה נראה מה ילך

iziktan עדכן/ה את הלוג ״עצבניים ומרימים״:

עדכון לוג: 16/07/20

היה לי אימון עצימות הלכתי מכות עם 120 קילו בנץ ובקושי הצלחתי לנעול כנראה בגלל שאני ירדתי איזה עשר קילו.
ומכוון שאני דפוק המצלמה נפלה באמצע התרגיל ולא רואים כלום.
אבל הצלחתי לצלם את הדד

אמור להיות פה 180 קילו בפועל יש 182 ככה
זה מאוד מכוער ולגמרי לא עובר תחרות אבל אני יכול להתנחם בזה שזה יותר מ2.5 רטיו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
עזוב דד מכוער
סרטון ראשון! 😍(@שיר1 ראית מה זה,הלחץ עובד)

לא מעיר על טכניקה,אתה יודע יותר טוב ממני
כבוד על הרטיו (אני רק עם פי 2 🫤)
אם אי פעם תהיתה למה לא העליתי עד עכשיו זה בגלל היכולות הצילום המדהימות שלי
אני באמת מתפלל כול פעם שלא יצא שאני צלמתי את התיקרה בטעות
וזה הריטו שלך זה 2 על משקל שמלא באהבה:wub:

חדכ"ש בגג?? היסטרי.

וכן, יכולת לנסות למקם בכיוון שני, או שזה בכוונה האיש בצללים? חח
(כאחת שגרועה בצילום אזרוק את השקל שלי -
אם יש לך משקולת גומי עם ידיות חמש קילו אז שתיים כאלו הן פצצה לצילום יציב (מניח בתוך החלל של הידית וממקם בכל מקום תכלס כי זה לרוב יציב מספיק - ספסל, אדן חלון, ידית של מקבילים, ווטאבר). מסתכל לפני על הזווית, רואה שזה סבבה יחסית ויושב כמו שצריך ורק אז מתחיל לצלם.
כמובן כל זה חולקת בנדיבות רבה שכן למטרות רווח.)

אני בכל אופן מחכה לסרטון חתירה 🙄 (הפייבוריט המתחרה על הכתר. בעצם חזרתי להסקוויט, אז מתחרה על מקום 2-3 ככה חח)

סרטונים מאירים לי את היום.
מגניב לגמרי.

תתחיל להסריט מכל הזוויות וכל הזמן, ולאט לאט אתה תראה איך הכי טוב.

רק שאלה קטנה לי אליך, מתחת לריפוד על הרצפה, הריצוף עדיין שלם, או שבור?
ואם זה שלם, איך אתה משאיר את זה ככה, פשוט מניח בעדינות?

אני פשוט מעביר את הציוד שלי לבית, ורוצה לשמור על הרצפה בשלמות, אני מתכנן לעשות 3 שכבות ריפוד, ותמיד להניח בעדינות.

וסתם דרך אגב, דין 280 ק"ג כדין 180 ק"ג בשביל הרצפה, הסדקים הכי גרועים שהיו במקום הקודם קראו ממתאמן שטרק 170 ק"ג, ולא מה280 שלי.

חדכ"ש בגג?? היסטרי.

וכן, יכולת לנסות למקם בכיוון שני, או שזה בכוונה האיש בצללים? חח
(כאחת שגרועה בצילום אזרוק את השקל שלי -
אם יש לך משקולת גומי עם ידיות חמש קילו אז שתיים כאלו הן פצצה לצילום יציב (מניח בתוך החלל של הידית וממקם בכל מקום תכלס כי זה לרוב יציב מספיק - ספסל, אדן חלון, ידית של מקבילים, ווטאבר). מסתכל לפני על הזווית, רואה שזה סבבה יחסית ויושב כמו שצריך ורק אז מתחיל לצלם.
כמובן כל זה חולקת בנדיבות רבה שכן למטרות רווח.)

אני בכל אופן מחכה לסרטון חתירה 🙄 (הפייבוריט המתחרה על הכתר. בעצם חזרתי להסקוויט, אז מתחרה על מקום 2-3 ככה חח)
וואלה נתת לי רעיון אולי באמת אני יעלה את החתירה שלי לסינגל או לחזרות
(אבל כנראה לא שבוע הבא כי דפקו לי שתי פגישות עבודה בזום בדיוק ביום הגב שלי:97:)

סרטונים מאירים לי את היום.
מגניב לגמרי.

תתחיל להסריט מכל הזוויות וכל הזמן, ולאט לאט אתה תראה איך הכי טוב.

רק שאלה קטנה לי אליך, מתחת לריפוד על הרצפה, הריצוף עדיין שלם, או שבור?
ואם זה שלם, איך אתה משאיר את זה ככה, פשוט מניח בעדינות?

אני פשוט מעביר את הציוד שלי לבית, ורוצה לשמור על הרצפה בשלמות, אני מתכנן לעשות 3 שכבות ריפוד, ותמיד להניח בעדינות.

וסתם דרך אגב, דין 280 ק"ג כדין 180 ק"ג בשביל הרצפה, הסדקים הכי גרועים שהיו במקום הקודם קראו ממתאמן שטרק 170 ק"ג, ולא מה280 שלי.
וואלה האמת שאין לי תשובה לתת לך זה שלם אבל כבר שנים שלא ''הנחתי'' את המוט לא בחתירה לא בקלין ובהחלט לא בדדליפט.
יש לי את בולמי הזעזועים שהם ברמה גבוהה לפי מה שהבנתי אבל אני מכיר אנשים עם אותו ציוד שנתקלים בבעיות וסדקים.
קח בחשבון שהמקום היה במקור מרפסת של בית פרטי אז אולי היסודות שלו חזקים יותר מחדר רגיל.
מה שאני כן אני יכול להגיד לך שלא משנה כמה תשים מעל שני פלטות מרגישים'''זעזוע'' בבית
שעשיתי סניגל של 200 בסוף המסה הקודמת אשכרה מחוץ לבית, לכן אני שוקל לקנות משתקי קול כאלה ולתלות אותם מסביב לחדר.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית