- פותח/ת השרשור
כפרה עוד מעט נגמר חיטוב ואז הרצל בכול הכוח.מי צריך לכתוב ?זה לעשירים (נו ,בסרטים זה נשמע מגניב יותר)
וטוב שעמדת על שלך בעניין הזה,גם אני מתמודד לפעמים עם בירוקרטיה שעושה חיים קשים ושיערות לבנות
העניין זה לא להתייאש
ובחייאת,
מקדונלדס?לא אל תענה לי אפילו..
חייב לפצות עם משהו אמיתי (הרצל2:s49:)
החלק המצחיק פה שכנראה הסיבה שהעובדת הסוצאלית שלי עבדה בשבילי כי אם אני לא באמת הייתי יכול ללמוד עקב זאת זאת הייתה עילה בשבילי לבקש מהם לממן את הלימודים(למרות שיש לי אחוז נכות מאוד נמוך מגיע לי משהו כזה)או המדינה שלנו, היה לי אותו דבר עם ביטוח לאומי, בחייאת, שחרר את הכסף למי שצריך.
זה העולם לצערי, מנסים לנצל כל אחד.
מקווה שתצליח עם חינוך מיוחד, היו לי שני אחים שלמדו בחינוך מיוחד ואחותי הייתה מורה שם. זה יכול להיות ממש מאתגר, אבל אם אתה מתחבר ואוהב את זה, יש בזה הרבה סיפוק עם השנים.
אני לא אכלתי ג'נק פוד כמעט 8 שנים, אני יכול רק לדמיין מה שזה יעשה לי:sick:
וכנראה לא היה לה כוח להתמודד עם הניירת שתבואו עם הבקשה היא הפכה בשבילי כיסאות.
עזוב אם אני יסבר לך על חצי מהסיפורים הזוים ששמעתי מאנשים על ביטוח לאומי אתה תעבור מדינה מהבושה(מבחור קטוע רגליים שלפי מה שנאמר לי היה צריך להגיע כול כמה זמן לבד לבניין ביטוח לאומי לאשש את העבודה שאין לו רגליים, ל אנשים שהם נכים נכים ומקבלים ממדינה גרושים במקרה הכי טוב שיש על המפה)
כמו ש
nlr666 אמר שהם צריכים את כסף חסר לך שלא תשלם בזמן אבל שצריך את הכסף חזרה הם מה זה טובים בלקבור הכול בניירת וביורוקרטיה.
דרך אגב בזמן שאכלתי את המקולדנס הרגשתי ממש את הגוף שלי דוחה את החרא הזה כאילו פיתחתי אלגריה או משהו...
סיפורים זה נחמד. מה עם איזה סרטון לנשמה?
איזה חברים לא התאמנתי מאז שישי נראה השבוע מה היה אולי בנץ עם שלשלאות עם היה לי כוחכן אוצוק
מה עם איזה חתירה/דדליפט ט1פלס?