הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעוניין לקנות יוהמבין טהור

• פותח/ת השרשור shayz
  • פורסם בתאריך

shayz

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
תוכלו להמליץ על יוהמבין טוב? חשבתי על ה-Y3, אבל באתר כתוב שמומלץ לקחת אותו בבוקר, ואני מאמין שהיעילות תורגש ברמה גבוהה יותר כאשר משתמשים בו לפני האימון.. או שאפשר להשתמש ב-Y3 לפני האימון (אימון = ריצה למרחקים של 8+ ק"מ, 4-5 פעמים בשבוע)?

גובהי 174 ס"מ, משקלי 66 ק"ג. מהי, לדעת המנוסים מביניכם, כמות היוהמבין (וקפיאין) המומלצת לאדם במימדיי? תוכלו להמליץ על אופן שימוש אפקטיבי?

תודה מראש לעונים.

היה על זה כבר אינספור הודעות...

עם נתונים כמו שלך אני לא מבין למה אתה רוצה לחטב..

יהומבין - מינון מקסימלי 0.2*משקל גוף. היהומבין שמומלץ לקחת הוא יהומבין טהור HCL ולא שום פורמולה ושום קישקוש.

יהומבין לוקחים בבוקר על קיבה ריקה עם 200 מ"ג קפאין, מחכים 30-60 דקות ומבצעים אירובי בן 30-60 דקות שלאחריו מחכים עוד 30-60 דקות.

היה על זה כבר אינספור הודעות...

עם נתונים כמו שלך אני לא מבין למה אתה רוצה לחטב..

יהומבין - מינון מקסימלי 0.2*משקל גוף. היהומבין שמומלץ לקחת הוא יהומבין טהור HCL ולא שום פורמולה ושום קישקוש.

יהומבין לוקחים בבוקר על קיבה ריקה עם 200 מ"ג קפאין, מחכים 30-60 דקות ומבצעים אירובי בן 30-60 דקות שלאחריו מחכים עוד 30-60 דקות.

כדאי להמתין 4 שעות אחרי היוהמבין
למשל לקחת, אחרי שעה אימון, אימון של 30-60 ד', ושעתיים אחר כך לא לאכול

כדאי להמתין 4 שעות אחרי היוהמבין
למשל לקחת, אחרי שעה אימון, אימון של 30-60 ד', ושעתיים אחר כך לא לאכול

40 הבדל לא כזה קריטי במיוחד שאתה כבר נמצא בצום 3 שעות.

בגדול הכי אידיאלי לעשות תפריט IF ולשלב יהומבין.

• פותח/ת השרשור
אוקיי חברים אני מבולבל לגמרי...

במאמר שפורסם ב"קילוגרם" הומלץ לקחת יוהמבין ע"פ הנוסחא הנ"ל טרם אימון אירובי.
ע"פ תגובתו של moo, הומלץ לקחת את היוהמבין מיד לאחר אימון אירובי של 30-60 דקות, ולאחר מכן לצום שעתיים (תקנו אותי אם אני טועה, אני לא כ"כ בטוח שהבנתי את ההודעה של moo).

מצטער על החפירה חבר'ה אבל אני חייב להיות בטוח לפני שאני מעלה את הסטטיסטיקה בכל הקשור למקרי מוות כתוצאה מתוספי מזון.

לא מסובך קמת ב8 בבוקר
8:00 קח יוהמבין 0.2 מ"ג X משקל גוף + 200 מ"ג קפאין + שתה מים
9:00 אימון אירובי בלבד !
10:00 שתה מים
12:00 אתה רשאי לאכול

בכל מקרה זה האידיאל, אם תגרום להקפצת אינסולין (תאכל בטווח 4 שעות לפני ואחרי היוהמבין) ההשפעה תפגע, כמובן שזה עובד גם אם תאכל, אבל תמיד עדיף לנצל את זה עד הסוף..

מקפיצי אינסולין, נא להירגע !!
פותח הפוסט הולך ונעלם ( 174/66) במקום לעודד "הקפצות" של אינסולין, אתם משתפים עם הפושע פעולה. כולכם כאן שותפים לעבירה.

🆘

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית