הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שותה הרבה מאוד קפה ביום... בנוסף מעוניין בפרי וורקאוט

אוראל לוסב

משתמש מתחיל
203
84
נק' מוניטין:
226
203
84
בבית
היי שלום קוראים לי אוראל ואני מכור לקפה... אנחנו אוהבים אותך אוראל..
סתם ברצינות אני שותה משהו כמו 12-15 כוסות קפה ביום ועוד איזה שני פחיות אקסל 🤯 ...
כמה זה גרוע..????

נושא שני.. אשמח שתמליצו לי על פרי וורקאווט שיכיל כמה שיותר דברים ואשמח גם אם תסבירו לי מה הדברים האלה עושים לפני שאני קונה כי אף פעם לא לקחתי פרי

תודה לעוזרים אוהב אתכם 🤦‍♂️✌️

בpre צריך רק קפאין כל השאר בגדול שטויות
Pre סטנדרטי מכיל בערך חצי ממה שאתה שותה ביום (בדרך כלל 200-300) מג קפאין. סביר מאוד להניח שלא ישפיע עליך בכלל בגלל הכמויות שאתה כבר רגיל אליהן
אתה יכול להפסיק עם הקפאין לתקופה ואז לנסות לקחת pre - כדורי קפאין

לגבי אם זה גרוע, הייתי דואג יותר לצבע של השיניים בכמויות הכוסות שאתה שותה ביום...

• פותח/ת השרשור
בpre צריך רק קפאין כל השאר בגדול שטויות
Pre סטנדרטי מכיל בערך חצי ממה שאתה שותה ביום (בדרך כלל 200-300) מג קפאין. סביר מאוד להניח שלא ישפיע עליך בכלל בגלל הכמויות שאתה כבר רגיל אליהן
אתה יכול להפסיק עם הקפאין לתקופה ואז לנסות לקחת pre - כדורי קפאין

לגבי אם זה גרוע, הייתי דואג יותר לצבע של השיניים בכמויות הכוסות שאתה שותה ביום...
אף פעם לא ניסיתי להפסיק ואני גם לא רואה סיבה להפסיק חוץ מזה שאני צריך לתת קצת יותר באירובי בגלל החלב..
לגביי השיניים הם בסדר מינוס <3

אז אתה אומר שפרי לא רלוונטי בשבילי.. מתאמן בבוקר אגב שלפני אימון אני על 3 כוסות מתאמן ב11 אז אולי לקחת פרי במקום השלוש כוסות האלה ולצאת לאימון.. את שאר הקפה אני שותה בעבודה משרדית דיי בטוח שאני אחליף עבודה וזה יקרה בקרוב אני אפחית מאוד עם הקפה כי לדוגמא שאני מטייל אני לא בקריז לקפה ויכול להיות גם חצי יום בלי קפה

קוראים לי אלחנן ואני לא שותה שום קפה או קפאין או ממריצים, גם לא בתחרות.

לדעתי זה רע מהרבה סיבות כשהעיקרי שבהם הוא שקפאין מעלים ממך כמה שהשינה שלך לוקה, או כמה אתה רעב ושאתה זקוק לקלוריות וחלבון בשביל להתקדם באימונים.

זה רע מאוד כשמישהו עייף ובמקום להבין שהוא מזניח את השינה שלו בצורה כרונית הוא חושב שזה הזמן לקפאין.

זה נהיה כאילו בשביל להתאמן ולהתקדם צריך קפאין, זה הרגל רע לדעתי, הרשתות החברתיות מפיצים איזשהו ריטואל קדוש של שתיית פרי ווארקאוט לפני אימון, כשלמעשה זה הרגל מגונה ומיותר.

קפאין זה כלי יעיל לדיכוי תאבון לרדת במשקל, ולמקרים בהם צריכים להישאר עם כשעייפים כמו בנהיגה. אבל זה כלי לעיתים רחוקות לדעתי.

התאמנתי כשהייתי חייב עם 3 שעות שינה, הייתי משתמש בקפאין במקרים בודדים. בחרתי לשים מוזיקה מרעישה במקום.

קוראים לי אלחנן ואני לא שותה שום קפה או קפאין או ממריצים, גם לא בתחרות.

לדעתי זה רע מהרבה סיבות כשהעיקרי שבהם הוא שקפאין מעלים ממך כמה שהשינה שלך לוקה, או כמה אתה רעב ושאתה זקוק לקלוריות וחלבון בשביל להתקדם באימונים.

זה רע מאוד כשמישהו עייף ובמקום להבין שהוא מזניח את השינה שלו בצורה כרונית הוא חושב שזה הזמן לקפאין.

זה נהיה כאילו בשביל להתאמן ולהתקדם צריך קפאין, זה הרגל רע לדעתי, הרשתות החברתיות מפיצים איזשהו ריטואל קדוש של שתיית פרי ווארקאוט לפני אימון, כשלמעשה זה הרגל מגונה ומיותר.

קפאין זה כלי יעיל לדיכוי תאבון לרדת במשקל, ולמקרים בהם צריכים להישאר עם כשעייפים כמו בנהיגה. אבל זה כלי לעיתים רחוקות לדעתי.

התאמנתי כשהייתי חייב עם 3 שעות שינה, הייתי משתמש בקפאין במקרים בודדים. בחרתי לשים מוזיקה מרעישה במקום.
בין הכמויות שפותח האשכול צורך לבין 0 קפאין יש אמצע שפוי. לשתות כוס קפה בבוקר נניח ולקחת pre לפני אימון לא יפגע בשום שינה ושום תזונה ובטח שלא הרגל מגונה
לא לצרוך קפאין זה החלטה שלך אבל זה לא הופך אותו למשהו מזיק

בין הכמויות שפותח האשכול צורך לבין 0 קפאין יש אמצע שפוי. לשתות כוס קפה בבוקר נניח ולקחת pre לפני אימון לא יפגע בשום שינה ושום תזונה ובטח שלא הרגל מגונה
לא לצרוך קפאין זה החלטה שלך אבל זה לא הופך אותו למשהו מזיק
בעיניי הוא הרגל מגונה למרות שהוא כלי יעיל במקרים מסוימים.

הוא לא פוגע בשינה, הוא גורם לך לא לשים לב שאתה עייף, ולא להבין שאתה לא יחודי שמספיק לך 5 שעות שינה ביממה.

בלי קפאין אתה עלול ללמוד שפחות מ8 שעות שינה קשה לך לתפקד.

וכשקשה לך לאכול 3 גרם חלבון לק"ג משקל גוף, אולי זה ישתנה אם תוותר על קפה.

זאת דעתי בכל אופן.

בעיניי הוא הרגל מגונה למרות שהוא כלי יעיל במקרים מסוימים.

הוא לא פוגע בשינה, הוא גורם לך לא לשים לב שאתה עייף, ולא להבין שאתה לא יחודי שמספיק לך 5 שעות שינה ביממה.

בלי קפאין אתה עלול ללמוד שפחות מ8 שעות שינה קשה לך לתפקד.

וכשקשה לך לאכול 3 גרם חלבון לק"ג משקל גוף, אולי זה ישתנה אם תוותר על קפה.

זאת דעתי בכל אופן.
במצב שקפה ניהיה תחליף לשעות שינה אני מסכים איתך
בכל סיטואציה אחרת קפה זה טעים וpre זה כיף

מה שעובד בpre זה

קפאין
קריאטין
בטא אלנין

אולי תנסה לקחת רק בטא אלנין בלי הקפאין, נשמע יותר בריא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית