עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא אוכל לפני אימון?כמה זמן לפני אימון לקחת פרוורקאוט?ואם זה משנה שאני אקח את זה על קיבה ריקה או מלאה?
אוכל...לא חשבתי על זה עד הסוף:🤦♂️:אתה לא אוכל לפני אימון?
לפי דעתי זה כמו קפה. אז שעה חצי שעה לפני. זה גם דיי אינדיבידואלי כי יש אנשים שמגיבים לקפאין יותר מהר ופחות מהר. אני בעד שתנסה פעם אחת מקודם פעם אחת מאוחר תראה מה היה.אוכל...לא חשבתי על זה עד הסוף:🤦♂️:
כמה זמן לפני אימון לקחת?
ברור שיש בו קפאין. אחרת ממה תקבל אנרגיה?לדוגמא יש את CELLUCOR C4 שבו אין בכלל קפאין והוא מבוסס על קריאטין ניטראט, בטה אלנין וארג'ינין.
פריוורקאוט שותים צמוד לאימון עם העדפה לשתות אותו ממש לפני תחילת העבודה. הסיבה לכך היא קודם כל בגלל הטעם, שרק מעצמו יכול להוות פלסיבו שיגרום לך להרגיש אנרגיות במהלך לפחות החלק הראשון של האימון. בנוסף לכך פרי וורקאוט לא מבוסס נטו על קפאין אלה יש בו גם מרכיבים אחרים (תלוי בחברה/דגם) כמו קריאטין, ציטרולין, ארג'ינין ובטה אלנין כאשר קפאין מהווה כמות יחסית שולית. לדוגמא יש את CELLUCOR C4 שבו אין בכלל קפאין והוא מבוסס על קריאטין ניטראט, בטה אלנין וארג'ינין.
קיצור מתי חלאס לענות על שאלות שאתה לא מבין בהן זה מתחיל לפעמים לעצבן בקריאה מהצד.
עכשיו שמתי לב. טעות שלייש בו Caffeine Anhydrous
על מה אתה מדבר....
כן זה מבלבל, באבקות חלבון בטעם קפה(דימטייז עלית לדוגמא) לא מצוין הקפאין בחלק הזה של הערכים.![]()
לא מצאתי
דווקא 135 גרם זה דיי הרבה למה הם לא רשמו את זה בגדול...כן זה מבלבל, באבקות חלבון בטעם קפה(דימטייז עלית לדוגמא) לא מצוין הקפאין בחלק הזה של הערכים.
מתוך ה"אזהרות" של המוצר - This product contains caffeine and should not be used by individuals wishing to eliminate caffeine from their diet or in combination with caffeine or stimulants from other sources, including but not limited to, coffee, tea, soda, or other dietary supplements and medications
כן זה מבלבל, באבקות חלבון בטעם קפה(דימטייז עלית לדוגמא) לא מצוין הקפאין בחלק הזה של הערכים.
מתוך ה"אזהרות" של המוצר - This product contains caffeine and should not be used by individuals wishing to eliminate caffeine from their diet or in combination with caffeine or stimulants from other sources, including but not limited to, coffee, tea, soda, or other dietary supplements and medications
זה סביר.דווקא 135 גרם זה דיי הרבה למה הם לא רשמו את זה בגדול...
רשום 135אבל רק 35mg
זה לא באמת נחשב
התמונה שהוא נתן זה של C4 הישן..רשום 135
לפני שאתה קוטל אותו, בC4 החדש יש 150 גרם קפאין..התמונה שהוא נתן זה של C4 הישן..
זה לא חלבון של דימיטייז, אולי בגלל שאין בו בכלל חלבון בתמונה? חחחח
אחי לך לישון
אל תגיד לי ללכת לישון אני לא חבר שלך.התמונה שהוא נתן זה של C4 הישן..
זה לא חלבון של דימיטייז, אולי בגלל שאין בו בכלל חלבון בתמונה? חחחח
אחי לך לישון
לפני שאתה קוטל אותו, בC4 החדש יש 150 גרם קפאין..
זה לא מה שהוא חשב. אתה מתבלבל.קטלתי אותו כי הוא חשב שהתמונה שהבאת זה של הדימיטייז קפה ....
וזה שיש בחדש 135 או 200 או 3503498 זה לא קשור בכלל למה שרשמתי