הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי פרוורקאוט

aviram5

משתמש פעיל
532
282
נק' מוניטין:
753
532
282
GO ACTIVE
כמה זמן לפני אימון לקחת פרוורקאוט?ואם זה משנה שאני אקח את זה על קיבה ריקה או מלאה?

אוכל...לא חשבתי על זה עד הסוף:🤦‍♂️:
כמה זמן לפני אימון לקחת?
לפי דעתי זה כמו קפה. אז שעה חצי שעה לפני. זה גם דיי אינדיבידואלי כי יש אנשים שמגיבים לקפאין יותר מהר ופחות מהר. אני בעד שתנסה פעם אחת מקודם פעם אחת מאוחר תראה מה היה.

פריוורקאוט שותים צמוד לאימון עם העדפה לשתות אותו ממש לפני תחילת העבודה. הסיבה לכך היא קודם כל בגלל הטעם, שרק מעצמו יכול להוות פלסיבו שיגרום לך להרגיש אנרגיות במהלך לפחות החלק הראשון של האימון. בנוסף לכך פרי וורקאוט לא מבוסס נטו על קפאין אלה יש בו גם מרכיבים אחרים (תלוי בחברה/דגם) כמו קריאטין, ציטרולין, ארג'ינין ובטה אלנין כאשר קפאין מהווה כמות יחסית שולית. לדוגמא יש את CELLUCOR C4 שבו אין בכלל קפאין והוא מבוסס על קריאטין ניטראט, בטה אלנין וארג'ינין.
קיצור מתי חלאס לענות על שאלות שאתה לא מבין בהן זה מתחיל לפעמים לעצבן בקריאה מהצד.

ברור שיש בו קפאין. אחרת ממה תקבל אנרגיה?
cellucor-c4-extreme-ingredients.jpg

לא מצאתי

פריוורקאוט שותים צמוד לאימון עם העדפה לשתות אותו ממש לפני תחילת העבודה. הסיבה לכך היא קודם כל בגלל הטעם, שרק מעצמו יכול להוות פלסיבו שיגרום לך להרגיש אנרגיות במהלך לפחות החלק הראשון של האימון. בנוסף לכך פרי וורקאוט לא מבוסס נטו על קפאין אלה יש בו גם מרכיבים אחרים (תלוי בחברה/דגם) כמו קריאטין, ציטרולין, ארג'ינין ובטה אלנין כאשר קפאין מהווה כמות יחסית שולית. לדוגמא יש את CELLUCOR C4 שבו אין בכלל קפאין והוא מבוסס על קריאטין ניטראט, בטה אלנין וארג'ינין.
קיצור מתי חלאס לענות על שאלות שאתה לא מבין בהן זה מתחיל לפעמים לעצבן בקריאה מהצד.

יש בו Caffeine Anhydrous
על מה אתה מדבר....

כן זה מבלבל, באבקות חלבון בטעם קפה(דימטייז עלית לדוגמא) לא מצוין הקפאין בחלק הזה של הערכים.
מתוך ה"אזהרות" של המוצר - This product contains caffeine and should not be used by individuals wishing to eliminate caffeine from their diet or in combination with caffeine or stimulants from other sources, including but not limited to, coffee, tea, soda, or other dietary supplements and medications

כן זה מבלבל, באבקות חלבון בטעם קפה(דימטייז עלית לדוגמא) לא מצוין הקפאין בחלק הזה של הערכים.
מתוך ה"אזהרות" של המוצר - This product contains caffeine and should not be used by individuals wishing to eliminate caffeine from their diet or in combination with caffeine or stimulants from other sources, including but not limited to, coffee, tea, soda, or other dietary supplements and medications
דווקא 135 גרם זה דיי הרבה למה הם לא רשמו את זה בגדול...

אבל רק 35mg
זה לא באמת נחשב

התמונה שהוא נתן זה של C4 הישן..
זה לא חלבון של דימיטייז, אולי בגלל שאין בו בכלל חלבון בתמונה? חחחח

אחי לך לישון
אל תגיד לי ללכת לישון אני לא חבר שלך.
הבאתי תמונה של C4 EXTREME ורשום שם 135 גרם קפאין

עכשיו קראתי ויש בו קפאין.
אבל זה קפאין שמגיב יותר מהר כי יש בו פחות מים.
משהו כזה.
כתוב: 20-30 minutes before training
אז מה מקס אני לא כזה אדיוט אחרי הכול. 😄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית