ייעוץ ISATORI BIO-GRO

Majin Buu

משתמש משקיע
2,798
1,872
נק' מוניטין:
4,840
2,798
1,872
מישהו ניסה?
bWTBUb4.png

*נלקח בצורה אוראלית, סתם בשביל לציין..
הם טוענים שהפפטיידס האלה נלקחו מ"first mothers milk" או משהו כזה

ראיתי מחקר שכן מראה שזה עובד... *המחקר לא נעשה על ידי iSatori*...
אל תגיד דברים ללא ביסוס.
ביו גרו זה בולשיט. גם אם זה אכן מכיל IGF1 וכל הסיפור הזה, הIGF שהוא מכיל לא ישרוד את הליך העיכול שלך.
בנוסף לאלה, כמו שאמרתי למעלה, הדבר הזה נאסר ע"י WADA. אז אם החלטת 'לחצות את הקו' עדיף כבר לעשות סייקל טסט. יותר משתלם כלכלית.

• פותח/ת השרשור
ביו גרו זה בולשיט. גם אם זה אכן מכיל IGF1 וכל הסיפור הזה, הIGF שהוא מכיל לא ישרוד את הליך העיכול שלך.
בנוסף לאלה, כמו שאמרתי למעלה, הדבר הזה נאסר ע"י WADA. אז אם החלטת 'לחצות את הקו' עדיף כבר לעשות סייקל טסט. יותר משתלם כלכלית.
נאמר שכל הפפטיידס הקיימים נקלחו מחלב אם(colostrum) (של פרה כנראה) אז די הגיוני שכן ייספג אוראלית.
בנוסף החלטה של סייקל או לא לדעתי לפחותל א נקבעת לפי הWADA וביו גרו זה ממש לא סייקל

יש לי את זה ואני שם את זה לפעמים עם השייק... אני לא מרגיש כלום אז אני לא יודע אם זה עובד או לא ...
אתה שם לפעמים המינון המומלץ זה 2 פעמים ביום 2 מנות ברור שלא תרגיש כלום
נ.ב עכשיו אני מוציא את זה מהדואר קיבלתי 80 מנות חינם אני יעדכן אותך אם זה באמת עובד

נאמר שכל הפפטיידס הקיימים נקלחו מחלב אם(colostrum) (של פרה כנראה) אז די הגיוני שכן ייספג אוראלית.
בנוסף החלטה של סייקל או לא לדעתי לפחותל א נקבעת לפי הWADA וביו גרו זה ממש לא סייקל
אתה מוזמן לקרוא עוד על פפטידים ברשת ולראות שלא קיים פפטיד(GH, IGF ודומיהם)שניתן לצרוך אורלית.

אתה שואל לדעתנו ואז פוסל כל מה שלא מתאים לך. אחלה.
אפשר לראות את המחקר שקראת בנושא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית