עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה פותח לוג?יום ראשום מתחיל לקחת את זה אני יעדכן תוצאות
לא נראה לי אבל אם אם אתה רוצה אני יוכל לעדכן אותך בפרטיאתה פותח לוג?
אני אשמחלא נראה לי אבל אם אם אתה רוצה אני יוכל לעדכן אותך בפרטי
זה ממש לא טסט בוסטרתוסף BS שנכנס בקטגוריה של טסט בוסטרס.
אני יודע, אבל זה נכנס בקטגוריה שלהם - תוספים מטומטמים שלא עובדים.זה ממש לא טסט בוסטר
ראיתי מחקר שכן מראה שזה עובד... *המחקר לא נעשה על ידי iSatori*...אני יודע, אבל זה נכנס בקטגוריה שלהם - תוספים מטומטמים שלא עובדים.
תראה לי את המחקר, ובכל מקרה, זה קצת מטומטם להתבסס על מחקר אחד.ראיתי מחקר שכן מראה שזה עובד... *המחקר לא נעשה על ידי iSatori*...
אל תגיד דברים ללא ביסוס.
ביו גרו זה בולשיט. גם אם זה אכן מכיל IGF1 וכל הסיפור הזה, הIGF שהוא מכיל לא ישרוד את הליך העיכול שלך.ראיתי מחקר שכן מראה שזה עובד... *המחקר לא נעשה על ידי iSatori*...
אל תגיד דברים ללא ביסוס.
ידעתי.*נלקח בצורה אוראלית, סתם בשביל לציין..
נאמר שכל הפפטיידס הקיימים נקלחו מחלב אם(colostrum) (של פרה כנראה) אז די הגיוני שכן ייספג אוראלית.ביו גרו זה בולשיט. גם אם זה אכן מכיל IGF1 וכל הסיפור הזה, הIGF שהוא מכיל לא ישרוד את הליך העיכול שלך.
בנוסף לאלה, כמו שאמרתי למעלה, הדבר הזה נאסר ע"י WADA. אז אם החלטת 'לחצות את הקו' עדיף כבר לעשות סייקל טסט. יותר משתלם כלכלית.
איך אתה רוצה להרגיש משהו אם אתה שם לפעמיםיש לי את זה ואני שם את זה לפעמים עם השייק... אני לא מרגיש כלום אז אני לא יודע אם זה עובד או לא ...
אתה שם לפעמים המינון המומלץ זה 2 פעמים ביום 2 מנות ברור שלא תרגיש כלוםיש לי את זה ואני שם את זה לפעמים עם השייק... אני לא מרגיש כלום אז אני לא יודע אם זה עובד או לא ...
אתה מוזמן לקרוא עוד על פפטידים ברשת ולראות שלא קיים פפטיד(GH, IGF ודומיהם)שניתן לצרוך אורלית.נאמר שכל הפפטיידס הקיימים נקלחו מחלב אם(colostrum) (של פרה כנראה) אז די הגיוני שכן ייספג אוראלית.
בנוסף החלטה של סייקל או לא לדעתי לפחותל א נקבעת לפי הWADA וביו גרו זה ממש לא סייקל
אני שמתי קבוע ולא הרגשתי כלום אז פשוט הפסקתי לשים ולפעמים אני שםאיך אתה רוצה להרגיש משהו אם אתה שם לפעמים