עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עדיף מולטי ויטמין ללא ברזל. אצל גברים המינון ברזל הדרוש נמוך יותר מנשים וסביר להניח שבתזונה בתקופת מסה אתה מכניס מספיק ברזל(רצוי לבדוק). בחיטוב צריך לשים לב יותר.זאת הגרסה היחידה שראיתי.
הערכים שלו בסדר גמור.עזוב עכשיו מחירים וכו', מבחינת מינונים וערכים, הוא באותו level של אופטימן?
לא. המינון היומי הוא 3 כדורים. כאדם מתאמן הגוף זקוק למינון גבוה יותר של ויטמינים ומינרלים.(אגב מספיקים 2 כדורים ביום, לא?)
אכן.אז גם באופטימן חייב לקחת 3 כדורים? אני תמיד לוקח 2, אחד בבוקר ואחד אחה"צ.
אכן. אבל תמיד עדיף לאכול כמה פירות וירקות. מעבר לויטמינים ומינרלים בצורה טבעית, לירקות יש נוגדי חמצון וכו' שנחוצים לגוף.אם אני בקושי אוכל פירות וירקות, אני מקבל מספיק מהמולטי?
על מה היית הולך?הצורות שבהן משתמשים במולטי הראשון טובות ברוב המרכיבים. מינונים סבירים. שלושה כדורים זה לא מעט, מה שמייקר את המוצר.
לשני כמה תוספות נחמדות, אך מינונים פחות טובים לרוב וצורות נחותות.
לא הייתי הולך על אף אחד מהם, אלא אם כן המחיר זול במיוחד גם ביחס לכמות הכדורים.
אחלה בחלה של מולטי בלי ברזל אין בעיה. כדור אחד ביום בלי יותר מידי בעיות.על מה היית הולך?
איך זה? Twinlab Daily One Without Iron:
![]()
תלוי כמה המחיר משנה לך. אם חשוב לך לא לקנות כל חודש-חודשיים מולטי ב-30$, זו חלופה מעולה. אם הכסף אינו בעיה, Orange Triad, Gaspari Anavite או אפילו Life Source יהיו עדיפים בהרבה.על מה היית הולך?
איך זה? Twinlab Daily One Without Iron:
![]()