הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

30 ימים לחיות

בגללכם קניתי אתמול 2 חבילות בן אנד ג'ריס
אמא כעסה שלא קניתי לה גם
אז נסעתי היום וקניתי לה גם 2
ואז אכלתי לה חצי
תודה רבה לכם
be-fat-somewhere-else-funny-meme.jpg

סתם 🤣 ברוכה הבאה למועדון הליפטרים.

בגללכם קניתי אתמול 2 חבילות בן אנד ג'ריס
אמא כעסה שלא קניתי לה גם
אז נסעתי היום וקניתי לה גם 2
ואז אכלתי לה חצי
תודה רבה לכם

Welcome to the club my dear.

מה קנית לך ולה ?

Welcome to the club my dear.

מה קנית לך ולה ?
לי קניתי פינאט באטר קאפ וסינמון באנס יאמ
ולה קניתי האבי צ'אבי וקרמל סוטרא והקרמל פשוט ואו אכלתי את כל הקרמל וקיבלתי הרעלת סוכר

לי קניתי פינאט באטר קאפ וסינמון באנס יאמ
ולה קניתי האבי צ'אבי וקרמל סוטרא והקרמל פשוט ואו אכלתי את כל הקרמל וקיבלתי הרעלת סוכר

נכון ? גם אני אמרתי את זה פעם ראשונה כשטעמתי אותו.

חחחח ומה ז"א ? איך אמא שלך ידעה שבן&ג'ריס זה נקטר האלוהות ?

נערך לאחרונה:
מנסה DNP, טרן, טסט אנתת', טסט פרופ, טסט סיפיונט, אנאבר, GH, IGF1, סינטול, הלוטסטין, EQ, וינסטרול, פרימו, מסטרון, מיבולרון, אינסולין, PGF2A, PGCL, EPO, MGF, GHRP-6, CJC-1295, דקה, דיבול, אנדרול, סופרדרול, מת'יל טרן, טרן הקס, טי3, DMAA, MDMA, קוקאין, הרואין, מת', קטמין, LSD, מלחי הרחה, מת'אדון, קודאין, סקופולמין, GHB, אמפיטמנים, מת'אמפיטמנים, מפדרון, פטריות הזייה, בנזודיאזפינים, אופיום, פנציקלידין, מסקלין, סלוויה דיווינורום, פסילוסיבין, דקסטרומתורפן. לאו דווקא ביחד, אבל ב-30 יום יש לי מספיק זמן לבדוק מה עובד טוב עם מה.
וכמובן לוקח מנת יתר של זה שהכי אהבתי מביניהם.

מנסה DNP, טרן, טסט אנתת', טסט פרופ, טסט סיפיונט, אנאבר, GH, IGF1, סינטול, הלוטסטין, EQ, וינסטרול, פרימו, מסטרון, מיבולרון, אינסולין, PGF2A, PGCL, EPO, MGF, GHRP-6, CJC-1295, דקה, דיבול, אנדרול, סופרדרול, מת'יל טרן, טרן הקס, טי3, DMAA, MDMA, קוקאין, הרואין, מת', קטמין, LSD, מלחי הרחה, מת'אדון, קודאין, סקופולמין, GHB, אמפיטמנים, מת'אמפיטמנים, מפדרון, פטריות הזייה, בנזודיאזפינים, אופיום, פנציקלידין, מסקלין, סלוויה דיווינורום, פסילוסיבין, דקסטרומתורפן. לאו דווקא ביחד, אבל ב-30 יום יש לי מספיק זמן לבדוק מה עובד טוב עם מה.
וכמובן לוקח מנת יתר של זה שהכי אהבתי מביניהם.
כתבת את הרשימה לבד או העתקת?

בעיה, איפה תמצא 30 מדינות באירופה?
אפשר גם 2 נשים מאותה מדינה.
עדיין לא כיסיתי את אירופה.
עדיין לא הייתי עם מישהי מפראג \ יוון ועוד כמה... אמרו לי שהן חיות מטורפות.
גם פורטוגליות אמרו לי חיות.

הייתי עם ישראליות, גרמניה, רוסיה, אוקריינית, צרפתיה, מרוקאית (אוריגינל ממרוקו), קוריאנית והיו עוד כמה לא משהו...
הכי טובה הייתה המרוקאית ממרוקו ואז הגרמניה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית