עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
או שבגלל שזה כשל,התחת עף למעלה,כי הגוף ניסה להילחם בלהעלות את המשקל ובגלל שהגב לרוב יותר חזק מהרגליים בדדליפט אצל רוב האנשים,זה מה שקורה על אותו עיקרון של סקוואט שהופך לגוד מורנינגבנוסף למה ששניהם כתבו,אני חושב שהמוט לא מספיק גבוה כמו בגובה של פלטה ולכן הגב שלך לא מספיק ישר.
עוד משהו,בחזרה האחרונה זה היה נראה כמו חצי סטיף לג דדליפט (הרגליים היו ישרות מדי)ויכול להיות שבגלל זה הגעת לכשל.
לאדע על מה אתה מדבר פהאו שבגלל שזה כשל,התחת עף למעלה,כי הגוף ניסה להילחם בלהעלות את המשקל ובגלל שהגב לרוב יותר חזק מהרגליים בדדליפט אצל רוב האנשים,זה מה שקורה על אותו עיקרון של סקוואט שהופך לגוד מורנינג
מה הכוונה גבוה מידי? להוריד את האגן?הדדליפט נראה לא רע בכלל, את מתחילה מגבוה מידי ובגלל זה הגב טיפה עגול (לא נורא בכלל), נסי להוריד תחת טיפה יותר.
חוץ מזה כל מה שיש לי לומר זה סחתיין.
אם לא ראית למה להגיב עכשיו אני סתם מבולבלת 😭לאדע על מה אתה מדבר פה
אבל גם לי עד לפני יומיים התחת היה עף למעלה וזה כתוצאה מתחת נמוך מידי.. לכל אחד יש מבנה גוף שונה..
אצלי למשל אני מתחיל עם אגן גבוהה ביחס לשאר, אבל כמו שצריך אצלי. פשוט תרימי חזה, תסובבי אגן הכי הרבה שאת יכולה ותכווצי שכמות וזה אמור להסתדר הבעיה שהתחת עף למעלה (אם יש בכלל, לא ראיתי את הסרטון)
כן זה ממש נמוך בגלל זה שמתי פלטה אחת מתחת.בנוסף למה ששניהם כתבו,אני חושב שהמוט לא מספיק גבוה כמו בגובה של פלטה ולכן הגב שלך לא מספיק ישר.
עוד משהו,בחזרה האחרונה זה היה נראה כמו חצי סטיף לג דדליפט (הרגליים היו ישרות מדי)ויכול להיות שבגלל זה הגעת לכשל.
גם ארך השיער.טניה רזית לא?
כל הכבוד 🤩