הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 55KG

צריך לתקן מבט גם פה, כמו בסקוואט, מטר וחצי קדימה ולמאטה בנקודה דמיונית.
אני מאמין שזאת הסיבה העיקרית שבגללה הגב שלך עולה בצורה עגולה. חוץ מזה לא מוצא עוד הערות לשיפור אולי לחברה אחרים יהיו 😃

זה נראה לי שהאגן לא מסובב, את צריכה לסובב אגן אגן קדימה (ANTERIOR PELVIC TILT), בזמן סט אפ, כלומר לנסות להצביע עם הישבן (עצמות הישיבה) למעלה
ant-pelvic-tilt.jpg

בנוסף למה ששניהם כתבו,אני חושב שהמוט לא מספיק גבוה כמו בגובה של פלטה ולכן הגב שלך לא מספיק ישר.
עוד משהו,בחזרה האחרונה זה היה נראה כמו חצי סטיף לג דדליפט (הרגליים היו ישרות מדי)ויכול להיות שבגלל זה הגעת לכשל.

הדדליפט נראה לא רע בכלל, את מתחילה מגבוה מידי ובגלל זה הגב טיפה עגול (לא נורא בכלל), נסי להוריד תחת טיפה יותר.
חוץ מזה כל מה שיש לי לומר זה סחתיין.

בנוסף למה ששניהם כתבו,אני חושב שהמוט לא מספיק גבוה כמו בגובה של פלטה ולכן הגב שלך לא מספיק ישר.
עוד משהו,בחזרה האחרונה זה היה נראה כמו חצי סטיף לג דדליפט (הרגליים היו ישרות מדי)ויכול להיות שבגלל זה הגעת לכשל.
או שבגלל שזה כשל,התחת עף למעלה,כי הגוף ניסה להילחם בלהעלות את המשקל ובגלל שהגב לרוב יותר חזק מהרגליים בדדליפט אצל רוב האנשים,זה מה שקורה על אותו עיקרון של סקוואט שהופך לגוד מורנינג

או שבגלל שזה כשל,התחת עף למעלה,כי הגוף ניסה להילחם בלהעלות את המשקל ובגלל שהגב לרוב יותר חזק מהרגליים בדדליפט אצל רוב האנשים,זה מה שקורה על אותו עיקרון של סקוואט שהופך לגוד מורנינג
לאדע על מה אתה מדבר פה
אבל גם לי עד לפני יומיים התחת היה עף למעלה וזה כתוצאה מתחת נמוך מידי.. לכל אחד יש מבנה גוף שונה..
אצלי למשל אני מתחיל עם אגן גבוהה ביחס לשאר, אבל כמו שצריך אצלי. פשוט תרימי חזה, תסובבי אגן הכי הרבה שאת יכולה ותכווצי שכמות וזה אמור להסתדר הבעיה שהתחת עף למעלה (אם יש בכלל, לא ראיתי את הסרטון)

• פותח/ת השרשור
הדדליפט נראה לא רע בכלל, את מתחילה מגבוה מידי ובגלל זה הגב טיפה עגול (לא נורא בכלל), נסי להוריד תחת טיפה יותר.
חוץ מזה כל מה שיש לי לומר זה סחתיין.
מה הכוונה גבוה מידי? להוריד את האגן?
כי תגובה מתחת אומרת הפוך
לאדע על מה אתה מדבר פה
אבל גם לי עד לפני יומיים התחת היה עף למעלה וזה כתוצאה מתחת נמוך מידי.. לכל אחד יש מבנה גוף שונה..
אצלי למשל אני מתחיל עם אגן גבוהה ביחס לשאר, אבל כמו שצריך אצלי. פשוט תרימי חזה, תסובבי אגן הכי הרבה שאת יכולה ותכווצי שכמות וזה אמור להסתדר הבעיה שהתחת עף למעלה (אם יש בכלל, לא ראיתי את הסרטון)
אם לא ראית למה להגיב עכשיו אני סתם מבולבלת 😭
כן זה ממש נמוך בגלל זה שמתי פלטה אחת מתחת.
בהתחלה שמתי 2 פלטות בכל צד אבל אחרי 2 חזרות זה התמוטט והמוט התחיל לטייל ברחבי המכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית