הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדורי קפאין או פרי וורקאוט?

• פותח/ת השרשור newone
  • פורסם בתאריך

newone

משתמש מתחיל
90
1
נק' מוניטין:
1
90
1
מה אתם אומרים מה עדיף? אני מתלבט מה לקנות, נשאר לי חודש גג חודשיים לחיטוב

חחחחח ארגינין וסיטורלין ביחד?
אין לך מושג על מה אתה מדבר אחי....
הגישה שלך מעצבנת אותי וטון הדיבור שלך גם כן. תרגע ומהר.
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0006291X14018178
Conclusion
Our data show for the first time that a combination of oral l-citrulline and l-arginine effectively and rapidly augments NO-dependent responses at the acute stage. This approach may have clinical utility for the regulation of cardiovascular function in humans.
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0006291X14018178
המחקר מדבר על תיסוף של Lציטרולין עם Lארגינין ומראה שהם מחזקים את ההשפעה זה של זה, לא קראתי את כל המחקר אבל ממה שקראתי אני רואה שיש יעילות בתיסופת ביחד.

ממליץ לך לא להתנשא על אנשים בפורום גם אם אתה חושב שאתה צודק. זה נראה ממש מגעיל מהצד ועל זה אתה תקבל ממני מוניטין שלילי

חחחחח
וואו מצאת מחקר כל הכבוד בואו כולנו נקח אותם ביחד עכשיו

נו באמת..... כל מי שבאמת לוקח PREWORKOUT יודע שסיטרולין הופך לארגינין בכל מקרה, אז לקחת את שניהם זה באמת שבדיחה, זה גם הסיבה שלוקחים 4 גרם סיטרולין בכל הפריוורקאוט החזקים
תקרא קצת באינטרנט, במקום לקפוץ על ה"מחקר" הראשון שאתה מוצא, כמו שמחר יעשו "מחקר" באיזה מכללת אשקלון או משהו, אמין ביותר נכון?
http://www.webmd.com/l-citrulline-uses-and-risks
http://www.life-enhancement.com/magazine/article/2408-double-your-pleasure

L-citrulline is a substance called a non-essential amino acid. Your kidneys change L-citrulline into another amino acid called L-arginine and a chemical called nitric oxide
.

חחחחח
וואו מצאת מחקר כל הכבוד בואו כולנו נקח אותם ביחד עכשיו

נו באמת..... כל מי שבאמת לוקח PREWORKOUT יודע שסיטרולין הופך לארגינין בכל מקרה, אז לקחת את שניהם זה באמת שבדיחה, זה גם הסיבה שלוקחים 4 גרם סיטרולין בכל הפריוורקאוט החזקים
תקרא קצת באינטרנט, במקום לקפוץ על ה"מחקר" הראשון שאתה מוצא, כמו שמחר יעשו "מחקר" באיזה מכללת אשקלון או משהו, אמין ביותר נכון?
http://www.webmd.com/l-citrulline-uses-and-risks
http://www.life-enhancement.com/magazine/article/2408-double-your-pleasure

L-citrulline is a substance called a non-essential amino acid. Your kidneys change L-citrulline into another amino acid called L-arginine and a chemical called nitric oxide
.
מצחיק שאתה הליצן שהעלה ציטוט מהמאמר הראשון ברשימה כשכותבים בגוגל citruline and arginine ועוד מאשים אותי שאני מוציא את המחקר הראשון שמצאתי...

נגמרו המחקרים על אנשים אז צריך להביא מחקרים על ארנבים? חח חח חח חח
kyriell_the_runner_bunny_by_furiousfox-d4zm8m0.png
@White Walker@SweetBamba
אשמח אם תעשו עם זה משהו

כולם יודעים שהם לא עובדים ביחד, אין שום סיבה לשים אותם ביחד, בגלל זה גם כמעט ואין PREWORKOUTS מובילים עם שניהם? לא חשבת על זה?
אולי תשלח לכל 30 החברות המובילות בעולם את המחקר ארנבים שלך ואני בטוח שכולם יכניסו ארגנין לפורמולה
אגב תקרא קצת אולי תבין מה זה באמת WEBMD, שיש שם באמת רופאים ולא יפנים שעושים ניסויים על ארנבים, רופאים אמיתיים שעשו בדיקות על בני אדם. אז כן הם גם התוצאה הראשונה בגוגל DUH
בתור אחד שלוקח PREWORKOUT כבר שנתיים, כל מי שניסה להוסיף ארגינין הוריד את זה ישר כי זה סתם FILLER שלא עושה כלום ובאותו מחיר של CITRULLINE

אבל לא נורא..... אני יודע שקשה לקבל עובדות, תקנו ארגינין תבזבזו תכסף את מי זה מעניין 😃
Tank
Good luck in your goals of 2015

כולם יודעים שהם לא עובדים ביחד, אין שום סיבה לשים אותם ביחד, בגלל זה גם כמעט ואין PREWORKOUTS מובילים עם שניהם? לא חשבת על זה?
אולי תשלח לכל 30 החברות המובילות בעולם את המחקר ארנבים שלך ואני בטוח שכולם יכניסו ארגנין לפורמולה
אגב תקרא קצת אולי תבין מה זה באמת WEBMD, שיש שם באמת רופאים ולא יפנים שעושים ניסויים על ארנבים, רופאים אמיתיים שעשו בדיקות על בני אדם. אז כן הם גם התוצאה הראשונה בגוגל DUH
בתור אחד שלוקח PREWORKOUT כבר שנתיים, כל מי שניסה להוסיף ארגינין הוריד את זה ישר כי זה סתם FILLER שלא עושה כלום ובאותו מחיר של CITRULLINE

אבל לא נורא..... אני יודע שקשה לקבל עובדות, תקנו ארגינין תבזבזו תכסף את מי זה מעניין 😃
Tank
Good luck in your goals of 2015
זה שאתה אומר משהו לא הופך את זה לעובדה. זה שאתה לוקח פרי וורקאוט שנתיים לא אומר שאתה מבין בזה.

אין במאמר הזה שום אזכור לשימוש ציטרולין בתוספת ארגינין חוץ מזה שציטרולין מתפרק לארגינין.

בלינק הראשון, נכון אין שום אזכור, למה? בגלל שהסבירו לך שהוא הופך לזה אז מה ההגיון להשתמש בשניהם????????
בלינק השני, יש למטה הסבר, שום דבר שיעזור לך בתור מתאמן = שוב לא הגיוני להשתמש בשניהם

וכמו שאמרתי, אתה כזה חכם, אבל החברות שעושות מליונים לא מכניסות את שניהם מאותה סיבה שכמו שרשמת , סיטרולין מתפרק לארגינין, ולסיטרולין יש עוד דברים בנוסף, שניהם עולים אותו דבר, את מי נכנס למוצר שלנו?

קצת הבנת הנקרא

בלינק הראשון, נכון אין שום אזכור, למה? בגלל שהסבירו לך שהוא הופך לזה אז מה ההגיון להשתמש בשניהם????????
בלינק השני, יש למטה הסבר, שום דבר שיעזור לך בתור מתאמן = שוב לא הגיוני להשתמש בשניהם

וכמו שאמרתי, אתה כזה חכם, אבל החברות שעושות מליונים לא מכניסות את שניהם מאותה סיבה שכמו שרשמת , סיטרולין מתפרק לארגינין, ולסיטרולין יש עוד דברים בנוסף, שניהם עולים אותו דבר, את מי נכנס למוצר שלנו?

קצת הבנת הנקרא
אני עשיתי חיפוש בגוגל עוד לפני שהתחלתי להתווכח איתך וראיתי שציטרולין מתפרק לארגינין. השאלה היא, מה סוג הפירוק והאם בכל זאת תהיה תועלת בתיסוף שניהם יחדיו? כרגע אני בלימודים אז אין לי אפשרות לחקור את זה לעומק. אני אבדוק את זה יותר לעומק כשאני אסיים.

אתה יודע שיש לצרוך את המוצר לפחות 3 שבועות (אם זכרוני אינו מטעה אותי) עד שהוא מתחיל להשפיע, נכון?
ובאופן רצוף. 3 גרם לדעתי ביום.. לא זוכר כל כך.
אחרת, מה הטעם בשילוב של בפרה וורקאווט? הרי אתה לא לוקח כל יום את הפרה.

אולי הוא עוזר בצורה כלשהי אחרת כשמשלבים אותו עם קריאטין וקפאין?

אתה יודע שיש לצרוך את המוצר לפחות 3 שבועות (אם זכרוני אינו מטעה אותי) עד שהוא מתחיל להשפיע, נכון?
ובאופן רצוף. 3 גרם לדעתי ביום.. לא זוכר כל כך.
אחרת, מה הטעם בשילוב של בפרה וורקאווט? הרי אתה לא לוקח כל יום את הפרה.

אולי הוא עוזר בצורה כלשהי אחרת כשמשלבים אותו עם קריאטין וקפאין?
עקצוצים. אני אוהב אותם לפני אימון. כשהיה לי בטא אלנין הייתי לוקח איזה 4 גרם לפני אימון (אפילו שזה מינון גבוה מדי במנה אחת) רק בשביל זה.

עקצוצים. אני אוהב אותם לפני אימון. כשהיה לי בטא אלנין הייתי לוקח איזה 4 גרם לפני אימון (אפילו שזה מינון גבוה מדי במנה אחת) רק בשביל זה.
שכחתי לגמרי מזה..
גם אני אהבתי לקחת את זה בגלל העקצוצים 😆

קצת הבנת הנקרא
אוקיי הנה קצת חומר למחשבה
After supplementation, L-citrulline is converted into arginine in the kidneys. Supplemental L-arginine provides a spike of L-arginine in plasma, while supplemental L-citrulline increases arginine plasma levels over a longer period of time.
http://examine.com/supplements/Citrulline/

בעצם נאמר פה שתיסוף שניהם ביחד עוזר לעליית כמות הארג'ינין בפלסמה גם לטווח הקצר וגם לטווח הארוך.

עזוב אחי זה כמו לדבר עם קיר, אתה אפילו לא קורא את מה שאתה שם פה
בוא תראה לי במאמר או משהו כזה, איך בדיוק arginine plasma levels ברמה גבוהה תורם לנו בתור מתאמנים
ולא בתור עכברים או ארנבים

זה אחד הדברים הכי אהובים עלי בתוספים 😃
בגלל זה הלכתי על ANAVITE , היחיד עם BA

עזוב אחי זה כמו לדבר עם קיר, אתה אפילו לא קורא את מה שאתה שם פה
בוא תראה לי במאמר או משהו כזה, איך בדיוק arginine plasma levels ברמה גבוהה תורם לנו בתור מתאמנים
ולא בתור עכברים או ארנבים

זה אחד הדברים הכי אהובים עלי בתוספים 😃
בגלל זה הלכתי על ANAVITE , היחיד עם BA
אתה צודק, אני טעיתי, אין שום קשר בין יכולות פיזיות לרמות ארג'ינין בפלסמה ואלה דברים לא קשורים זה לזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית