ייעוץ כדורי קפאין או פרי וורקאוט?

• פותח/ת השרשור newone
  • פורסם בתאריך

newone

משתמש מתחיל
90
1
נק' מוניטין:
1
90
1
מה אתם אומרים מה עדיף? אני מתלבט מה לקנות, נשאר לי חודש גג חודשיים לחיטוב

תגידו מה אתם אומרים על אקסטרים שוק? מתלבט אם לקנות את זה במקום פרי וורקאוט

הוא פשוט גרוע, אחד הכי גרועים שניסיתי וניסיתי הרבה תאמין לי
אין שם כלום חוץ מקפאין, קריאטין בצורה לא יעילה, וממש קצת BA

השיטה הכי טובה לבחור פריוורקאוט, זה להסתכל על הפרופיל, אני לא שילמתי על האקסרים שוק קיבלתי מחבר שלא רצה יותר והעברתי הלאה למישהו אחר אחרי אימון אחד חחח

• פותח/ת השרשור
הוא פשוט גרוע, אחד הכי גרועים שניסיתי וניסיתי הרבה תאמין לי
אין שם כלום חוץ מקפאין, קריאטין בצורה לא יעילה, וממש קצת BA

השיטה הכי טובה לבחור פריוורקאוט, זה להסתכל על הפרופיל, אני לא שילמתי על האקסרים שוק קיבלתי מחבר שלא רצה יותר והעברתי הלאה למישהו אחר אחרי אימון אחד חחח
שמע עכשיו תיסבכת אותי כבר חשבתי לקנות אותו חבר שלקח את זה אמר שזה ממש טוב

שמע עכשיו תיסבכת אותי כבר חשבתי לקנות אותו חבר שלקח את זה אמר שזה ממש טוב

כנראה שזה המוצר הראשון שלו, ועדיין, הייתי ממליץ הרבה דברים אחרים למי שלוקח פריוורקאוט בפעם הראשונה ולא זה
ואני אחד שעבר על אולי 25+ מוצרי פריוורקאוט

תבקש מחבר שלך סקופ אחד, תנסה, יום למחרת תקח קפאין ותשווה אם אתה מרגיש בהבדל, אני מבטיח לך שלא, כי המוצר לא נותן פאמפ ולא נותן כלום, זה פשוט קריאטין בצורה מעפנה שכבר לא משתמשים בה, קצת BA שזה דווקא סבבה אבל זה לא קשור לאימון וגליסרול בכמות כזו נמוכה שזה בדיחה

כנראה שזה המוצר הראשון שלו, ועדיין, הייתי ממליץ הרבה דברים אחרים למי שלוקח פריוורקאוט בפעם הראשונה ולא זה
ואני אחד שעבר על אולי 25+ מוצרי פריוורקאוט
מה הפרי וורקאאוט שהכי היית מרוצה ממנו? הכי חזק הוא נגיד ככה.
ניסיתי את האקטסרים (הראשון שניסיתי). שלושה סקופים עושים מרץ טוב. מתחת לזה לא משהו.

מה הפרי וורקאאוט שהכי היית מרוצה ממנו? הכי חזק הוא נגיד ככה.
ניסיתי את האקטסרים (הראשון שניסיתי). שלושה סקופים עושים מרץ טוב. מתחת לזה לא משהו.

אתה לא משלם עליו בשביל לקחת 3 סקופים אחי

הכי הכי הכי אהובים עלי כרגע זה
MusclePharm Hardcore Wreckage
PrimeNutrition Max-HP
Controlled Labs White Rapids

אבל זה לא למתחילים כמו כותב ההודעה פה

אגב יש עוד כמה נחמדים
Komodo VasKular
Conqu3r
תבדוק עליהם בגוגל אתה תהיה מופתע כמה שהם טובים בגלל הפרופיל

• פותח/ת השרשור
אתה לא משלם עליו בשביל לקחת 3 סקופים אחי

הכי הכי הכי אהובים עלי כרגע זה
MusclePharm Hardcore Wreckage
PrimeNutrition Max-HP
Controlled Labs White Rapids

אבל זה לא למתחילים כמו כותב ההודעה פה

אגב יש עוד כמה נחמדים
Komodo VasKular
Conqu3r
תבדוק עליהם בגוגל אתה תהיה מופתע כמה שהם טובים בגלל הפרופיל
מאיפה אני קונה את זה בהכי זול אחי?

מאיפה אני קונה את זה בהכי זול אחי?

את אלו שרשמתי, אין בכלל בארץ, אף אחד לא מוכר אותם
אבל בגלל שאתה מתחיל יש הרבה אחרים שאתה יכול לקחת, תקפוץ לסניף @אמינושופ הקרוב אליך[יש להם 3 סניפים] הם יעזרו לך למצוא משהו שבאמת יעזור לך וגם המחירים שלהם ממש טובים
אם אין לך איך להגיע לסניפים שלהם ואתה במקרה באזור אשדוד או אילת - יש לי מודעה בפורום מכירות יש שם מוצר אחד שיתאים לך, השאר טיפה חזקים מדי בשביל להתחיל איתם

• פותח/ת השרשור
את אלו שרשמתי, אין בכלל בארץ, אף אחד לא מוכר אותם
אבל בגלל שאתה מתחיל יש הרבה אחרים שאתה יכול לקחת, תקפוץ לסניף @אמינושופ הקרוב אליך[יש להם 3 סניפים] הם יעזרו לך למצוא משהו שבאמת יעזור לך וגם המחירים שלהם ממש טובים
אם אין לך איך להגיע לסניפים שלהם ואתה במקרה באזור אשדוד או אילת - יש לי מודעה בפורום מכירות יש שם מוצר אחד שיתאים לך, השאר טיפה חזקים מדי בשביל להתחיל איתם
נסעתי לסניף של אמינושופ אחי אמרו לי שם שהמוצרים שאני מחפש יצאו מהמדפים כי זה לא מאושר על ידי משרד הבריאות הוא הציע לי רק משהו שזה עם קפאין בלבד ואת זה אני לא צריך

נסעתי לסניף של אמינושופ אחי אמרו לי שם שהמוצרים שאני מחפש יצאו מהמדפים כי זה לא מאושר על ידי משרד הבריאות הוא הציע לי רק משהו שזה עם קפאין בלבד ואת זה אני לא צריך
מה זאת אומרת? אתה מחפש משהו בלי קפאין?
כמעט ואין כאלו בארץ אם בכלל, אני האמת הזמנתי אחד הוא בדרך אני רוצה לראות איך זה, בינתיים כל מה שניסיתי הוא עם קפאין
יש סיבה שאתה לא רוצה קפאין?

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת? אתה מחפש משהו בלי קפאין?
כמעט ואין כאלו בארץ אם בכלל, אני האמת הזמנתי אחד הוא בדרך אני רוצה לראות איך זה, בינתיים כל מה שניסיתי הוא עם קפאין
יש סיבה שאתה לא רוצה קפאין?
אין לי בעיה עם קפאין אחי להפך פשוט הפרי וורקאוט שהם מוכרים זה קפאין נטו ואת זה אני לא צריך כי יש לי כדורים של קפאין

אין לי בעיה עם קפאין אחי להפך פשוט הפרי וורקאוט שהם מוכרים זה קפאין נטו ואת זה אני לא צריך כי יש לי כדורים של קפאין

דווקא יש להם אחרים שהם סבבה
אבל שוב, אם שום דבר לא מצא חן בעינך, כנס לפורום מכירה פה ותראה מה אני מציע למכירה אולי תאהב משהו

• פותח/ת השרשור
דווקא יש להם אחרים שהם סבבה
אבל שוב, אם שום דבר לא מצא חן בעינך, כנס לפורום מכירה פה ותראה מה אני מציע למכירה אולי תאהב משהו
שומע אחי עשיתי טעות וקניתי אמינו אנרג'י תעשה לי טובה אתה יכול להמליץ לי על קדם אימון טוב שכן מוכרים בארץ ואני לא יתאכזב ממנו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית