עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגישה שלך מעצבנת אותי וטון הדיבור שלך גם כן. תרגע ומהר.חחחחח ארגינין וסיטורלין ביחד?
אין לך מושג על מה אתה מדבר אחי....
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0006291X14018178Conclusion
Our data show for the first time that a combination of oral l-citrulline and l-arginine effectively and rapidly augments NO-dependent responses at the acute stage. This approach may have clinical utility for the regulation of cardiovascular function in humans.
מצחיק שאתה הליצן שהעלה ציטוט מהמאמר הראשון ברשימה כשכותבים בגוגל citruline and arginine ועוד מאשים אותי שאני מוציא את המחקר הראשון שמצאתי...חחחחח
וואו מצאת מחקר כל הכבוד בואו כולנו נקח אותם ביחד עכשיו
נו באמת..... כל מי שבאמת לוקח PREWORKOUT יודע שסיטרולין הופך לארגינין בכל מקרה, אז לקחת את שניהם זה באמת שבדיחה, זה גם הסיבה שלוקחים 4 גרם סיטרולין בכל הפריוורקאוט החזקים
תקרא קצת באינטרנט, במקום לקפוץ על ה"מחקר" הראשון שאתה מוצא, כמו שמחר יעשו "מחקר" באיזה מכללת אשקלון או משהו, אמין ביותר נכון?
http://www.webmd.com/l-citrulline-uses-and-risks
http://www.life-enhancement.com/magazine/article/2408-double-your-pleasure
L-citrulline is a substance called a non-essential amino acid. Your kidneys change L-citrulline into another amino acid called L-arginine and a chemical called nitric oxide.
אני יודע שאני הבאתי מחקר שמראה תועלת בשילוב ציטרולין וארגינין ולך אין שום דבר מועיל שסותר את הטענה.אתה יודע מה זה webmd? חח חח חח חח חח
@White Walker@SweetBambaנגמרו המחקרים על אנשים אז צריך להביא מחקרים על ארנבים? חח חח חח חח
![]()
זה שאתה אומר משהו לא הופך את זה לעובדה. זה שאתה לוקח פרי וורקאוט שנתיים לא אומר שאתה מבין בזה.כולם יודעים שהם לא עובדים ביחד, אין שום סיבה לשים אותם ביחד, בגלל זה גם כמעט ואין PREWORKOUTS מובילים עם שניהם? לא חשבת על זה?
אולי תשלח לכל 30 החברות המובילות בעולם את המחקר ארנבים שלך ואני בטוח שכולם יכניסו ארגנין לפורמולה
אגב תקרא קצת אולי תבין מה זה באמת WEBMD, שיש שם באמת רופאים ולא יפנים שעושים ניסויים על ארנבים, רופאים אמיתיים שעשו בדיקות על בני אדם. אז כן הם גם התוצאה הראשונה בגוגל DUH
בתור אחד שלוקח PREWORKOUT כבר שנתיים, כל מי שניסה להוסיף ארגינין הוריד את זה ישר כי זה סתם FILLER שלא עושה כלום ובאותו מחיר של CITRULLINE
אבל לא נורא..... אני יודע שקשה לקבל עובדות, תקנו ארגינין תבזבזו תכסף את מי זה מעניין 😃
Tank
Good luck in your goals of 2015
אני עשיתי חיפוש בגוגל עוד לפני שהתחלתי להתווכח איתך וראיתי שציטרולין מתפרק לארגינין. השאלה היא, מה סוג הפירוק והאם בכל זאת תהיה תועלת בתיסוף שניהם יחדיו? כרגע אני בלימודים אז אין לי אפשרות לחקור את זה לעומק. אני אבדוק את זה יותר לעומק כשאני אסיים.בלינק הראשון, נכון אין שום אזכור, למה? בגלל שהסבירו לך שהוא הופך לזה אז מה ההגיון להשתמש בשניהם????????
בלינק השני, יש למטה הסבר, שום דבר שיעזור לך בתור מתאמן = שוב לא הגיוני להשתמש בשניהם
וכמו שאמרתי, אתה כזה חכם, אבל החברות שעושות מליונים לא מכניסות את שניהם מאותה סיבה שכמו שרשמת , סיטרולין מתפרק לארגינין, ולסיטרולין יש עוד דברים בנוסף, שניהם עולים אותו דבר, את מי נכנס למוצר שלנו?
קצת הבנת הנקרא
בטה אלנין
עקצוצים. אני אוהב אותם לפני אימון. כשהיה לי בטא אלנין הייתי לוקח איזה 4 גרם לפני אימון (אפילו שזה מינון גבוה מדי במנה אחת) רק בשביל זה.אתה יודע שיש לצרוך את המוצר לפחות 3 שבועות (אם זכרוני אינו מטעה אותי) עד שהוא מתחיל להשפיע, נכון?
ובאופן רצוף. 3 גרם לדעתי ביום.. לא זוכר כל כך.
אחרת, מה הטעם בשילוב של בפרה וורקאווט? הרי אתה לא לוקח כל יום את הפרה.
אולי הוא עוזר בצורה כלשהי אחרת כשמשלבים אותו עם קריאטין וקפאין?
שכחתי לגמרי מזה..עקצוצים. אני אוהב אותם לפני אימון. כשהיה לי בטא אלנין הייתי לוקח איזה 4 גרם לפני אימון (אפילו שזה מינון גבוה מדי במנה אחת) רק בשביל זה.
אפשר להבין על איזה "עיקצוצים" אתם מדברים?שכחתי לגמרי מזה..
גם אני אהבתי לקחת את זה בגלל העקצוצים 😆
אוקיי הנה קצת חומר למחשבהבלינק הראשון, נכון אין שום אזכור, למה? בגלל שהסבירו לך שהוא הופך לזה אז מה ההגיון להשתמש בשניהם????????
בלינק השני, יש למטה הסבר, שום דבר שיעזור לך בתור מתאמן = שוב לא הגיוני להשתמש בשניהם
וכמו שאמרתי, אתה כזה חכם, אבל החברות שעושות מליונים לא מכניסות את שניהם מאותה סיבה שכמו שרשמת , סיטרולין מתפרק לארגינין, ולסיטרולין יש עוד דברים בנוסף, שניהם עולים אותו דבר, את מי נכנס למוצר שלנו?
קצת הבנת הנקרא
http://examine.com/supplements/Citrulline/After supplementation, L-citrulline is converted into arginine in the kidneys. Supplemental L-arginine provides a spike of L-arginine in plasma, while supplemental L-citrulline increases arginine plasma levels over a longer period of time.
עקצוצים. אני אוהב אותם לפני אימון. כשהיה לי בטא אלנין הייתי לוקח איזה 4 גרם לפני אימון (אפילו שזה מינון גבוה מדי במנה אחת) רק בשביל זה.
אתה צודק, אני טעיתי, אין שום קשר בין יכולות פיזיות לרמות ארג'ינין בפלסמה ואלה דברים לא קשורים זה לזה.עזוב אחי זה כמו לדבר עם קיר, אתה אפילו לא קורא את מה שאתה שם פה
בוא תראה לי במאמר או משהו כזה, איך בדיוק arginine plasma levels ברמה גבוהה תורם לנו בתור מתאמנים
ולא בתור עכברים או ארנבים
זה אחד הדברים הכי אהובים עלי בתוספים 😃
בגלל זה הלכתי על ANAVITE , היחיד עם BA