עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא. אני מייסד ארגון הלחימה בגלוטמין.תן לי לנחש אתה מאלו שגם טוענים שגלוטמין באמת עושה משהו?
תגידו מה אתם אומרים על אקסטרים שוק? מתלבט אם לקנות את זה במקום פרי וורקאוט
שמע עכשיו תיסבכת אותי כבר חשבתי לקנות אותו חבר שלקח את זה אמר שזה ממש טובהוא פשוט גרוע, אחד הכי גרועים שניסיתי וניסיתי הרבה תאמין לי
אין שם כלום חוץ מקפאין, קריאטין בצורה לא יעילה, וממש קצת BA
השיטה הכי טובה לבחור פריוורקאוט, זה להסתכל על הפרופיל, אני לא שילמתי על האקסרים שוק קיבלתי מחבר שלא רצה יותר והעברתי הלאה למישהו אחר אחרי אימון אחד חחח
שמע עכשיו תיסבכת אותי כבר חשבתי לקנות אותו חבר שלקח את זה אמר שזה ממש טוב
מה הפרי וורקאאוט שהכי היית מרוצה ממנו? הכי חזק הוא נגיד ככה.כנראה שזה המוצר הראשון שלו, ועדיין, הייתי ממליץ הרבה דברים אחרים למי שלוקח פריוורקאוט בפעם הראשונה ולא זה
ואני אחד שעבר על אולי 25+ מוצרי פריוורקאוט
מה הפרי וורקאאוט שהכי היית מרוצה ממנו? הכי חזק הוא נגיד ככה.
ניסיתי את האקטסרים (הראשון שניסיתי). שלושה סקופים עושים מרץ טוב. מתחת לזה לא משהו.
מאיפה אני קונה את זה בהכי זול אחי?אתה לא משלם עליו בשביל לקחת 3 סקופים אחי
הכי הכי הכי אהובים עלי כרגע זה
MusclePharm Hardcore Wreckage
PrimeNutrition Max-HP
Controlled Labs White Rapids
אבל זה לא למתחילים כמו כותב ההודעה פה
אגב יש עוד כמה נחמדים
Komodo VasKular
Conqu3r
תבדוק עליהם בגוגל אתה תהיה מופתע כמה שהם טובים בגלל הפרופיל
אל תצפה לתשובה.מאיפה אני קונה את זה בהכי זול אחי?
מאיפה אני קונה את זה בהכי זול אחי?
נסעתי לסניף של אמינושופ אחי אמרו לי שם שהמוצרים שאני מחפש יצאו מהמדפים כי זה לא מאושר על ידי משרד הבריאות הוא הציע לי רק משהו שזה עם קפאין בלבד ואת זה אני לא צריךאת אלו שרשמתי, אין בכלל בארץ, אף אחד לא מוכר אותם
אבל בגלל שאתה מתחיל יש הרבה אחרים שאתה יכול לקחת, תקפוץ לסניף @אמינושופ הקרוב אליך[יש להם 3 סניפים] הם יעזרו לך למצוא משהו שבאמת יעזור לך וגם המחירים שלהם ממש טובים
אם אין לך איך להגיע לסניפים שלהם ואתה במקרה באזור אשדוד או אילת - יש לי מודעה בפורום מכירות יש שם מוצר אחד שיתאים לך, השאר טיפה חזקים מדי בשביל להתחיל איתם
מה זאת אומרת? אתה מחפש משהו בלי קפאין?נסעתי לסניף של אמינושופ אחי אמרו לי שם שהמוצרים שאני מחפש יצאו מהמדפים כי זה לא מאושר על ידי משרד הבריאות הוא הציע לי רק משהו שזה עם קפאין בלבד ואת זה אני לא צריך
אין לי בעיה עם קפאין אחי להפך פשוט הפרי וורקאוט שהם מוכרים זה קפאין נטו ואת זה אני לא צריך כי יש לי כדורים של קפאיןמה זאת אומרת? אתה מחפש משהו בלי קפאין?
כמעט ואין כאלו בארץ אם בכלל, אני האמת הזמנתי אחד הוא בדרך אני רוצה לראות איך זה, בינתיים כל מה שניסיתי הוא עם קפאין
יש סיבה שאתה לא רוצה קפאין?
אין לי בעיה עם קפאין אחי להפך פשוט הפרי וורקאוט שהם מוכרים זה קפאין נטו ואת זה אני לא צריך כי יש לי כדורים של קפאין
שומע אחי עשיתי טעות וקניתי אמינו אנרג'י תעשה לי טובה אתה יכול להמליץ לי על קדם אימון טוב שכן מוכרים בארץ ואני לא יתאכזב ממנודווקא יש להם אחרים שהם סבבה
אבל שוב, אם שום דבר לא מצא חן בעינך, כנס לפורום מכירה פה ותראה מה אני מציע למכירה אולי תאהב משהו