הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדורי קפאין או פרי וורקאוט?

• פותח/ת השרשור newone
  • פורסם בתאריך

newone

משתמש מתחיל
90
1
נק' מוניטין:
1
90
1
מה אתם אומרים מה עדיף? אני מתלבט מה לקנות, נשאר לי חודש גג חודשיים לחיטוב

זה לא קשור לחיטוב
לוקחים PRE גם בחיטוב וגם במסה, בשניהם הוא ידחוף אותך יותר חזק
אם אתה מתחיל, אז הייתי ממליץ על קפאין קצת לנסות לראות איך זה, אם תתלהב תקנה PREWORKOUT זה באמת ששווה את הכסף

אישית הייתי הולך על קפאין.
אבל טכנית שניהם מעולים רק שהכדורים זולים מהקדם אימון בכלכך הרבה ..

• פותח/ת השרשור
יש לי קפאין אני משתמש בזה כבר חצי שנה אני פשוט מתלבט אם לעבור לפרי וורקאוט או להישאר עם הקפאין בכל זאת אני חייל אין לי יותר מידי כסף

יש לי קפאין אני משתמש בזה כבר חצי שנה אני פשוט מתלבט אם לעבור לפרי וורקאוט או להישאר עם הקפאין בכל זאת אני חייל אין לי יותר מידי כסף
אם לא משפיע עליך תוסיף עוד חצי כדור אם אפשר לחצות אם לא תוסיף עוד 1 מקסימום ..

מאוד משתלם להכין פרי וורקאוט ביתי אם תקנה את המרכיבים בנפרד, כי כשאתה קונה פרי אתה משלם הרבה מעבר למה שאתה מקבל.
מה שאתה צריך זה:
קפאין
קריאטין מונו
בטה אלנין
ארג'ינין
ציטרולין מאלאט
אבקה כלשהי עם טעם כדי שלא יצא מגעיל (לדוגמא אבקת חלבון/BCAA או משהו)
אם תשיג את אלה תוכל לערבב את המינונים ולהכין לעצמך פרי וורקאוט ביתי טעים ומועיל והרבה יותר זול ממה שתשיג אם תקנה פרי וורקאוט של כל חברה אחרת.

בכ"מ הייתי ממליץ לך להגביר את המינון במידה ואתה מפסיק לחוש את הקפאין.
לאחר החיטוב הייתי ממליץ על הפסקה מהקפאין כי אתה בכ"מ אוכל פחמימות וכו'.
כדי להרגיל את הגוף להיות בלי קפאין יותר וכך כשתחזור להשתמש בקפאין שוב אתה תקבל את המקסימום.

קריאטין מונו
למרות שקריאטין מופיע בהרבה תוספי קדם-אימון, אני לא מבין את העניין הזה. אם קריאטין משפיע ע"י הצטברות שלו בשריר, וזה משהו שנמשך ימים ארוכים, מה החשיבות של נטילתו דווקא בסמוך לאימון?

למרות שקריאטין מופיע בהרבה תוספי קדם-אימון, אני לא מבין את העניין הזה. אם קריאטין משפיע ע"י הצטברות שלו בשריר, וזה משהו שנמשך ימים ארוכים, מה החשיבות של נטילתו דווקא בסמוך לאימון?
חוסך התעסקות עם תוספים?

אין חשיבות להשפעה של קריאטין בתור קדם אימון ואני יודע את זה. למה להוסיף אותו? כי זה נוח, גם ככה רוב הסיכויים שכדאי לך לצרוך קריאטין ביום יום, אז אם כבר אתה שותה אותו תשתה אותו עם כל שאר המרכיבים ולא בשעה אחרת ביום, לא רואה סיבה לצרוך קריאטין בנפרד מהפרי וורקאוט אם יש לך אפשרות לזרוק אותו בפנים לפחות למטרת אפקט הפלסיבו.

אבל בקדם-אימון יש הרבה פחות מ 5 גרם של קריאטין, לא?
הרבה פחות ולפעמים גם לא קריאטין מונו. אבל אני לא חושב שלקריאטין לפני אימון יש השפעה רעה על אימון או על הספיגה של שאר החומרים, אלה אם יש לך ראיות לכך שזה יתכן?

לגבי קדם אימון קנוי לדעתי זה נטו בישביל הפלסיבו ובישביל לכתוב עוד מרכיבים על המוצר שתקנה.

מאוד משתלם להכין פרי וורקאוט ביתי אם תקנה את המרכיבים בנפרד, כי כשאתה קונה פרי אתה משלם הרבה מעבר למה שאתה מקבל.
מה שאתה צריך זה:
קפאין
קריאטין מונו
בטה אלנין
ארג'ינין
ציטרולין מאלאט
אבקה כלשהי עם טעם כדי שלא יצא מגעיל (לדוגמא אבקת חלבון/BCAA או משהו)
אם תשיג את אלה תוכל לערבב את המינונים ולהכין לעצמך פרי וורקאוט ביתי טעים ומועיל והרבה יותר זול ממה שתשיג אם תקנה פרי וורקאוט של כל חברה אחרת.

חחחחח ארגינין וסיטורלין ביחד?
אין לך מושג על מה אתה מדבר אחי....

נושא חרוש
תריץ חיפוש
מבחינתי עדיף את מרכיבי הפרה-וורקאאוט'ס לקנות בנפרד. חבל על הכסף + שליטה במינונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית