הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

נייטרלי לבנות

• פותח/ת השרשור נעה
  • פורסם בתאריך

נעה

משתמש פעיל
551
31
נק' מוניטין:
56
551
31
היי,
אני עכשיו בחיטוב ארוך על דל פחמימה ועוד מעט יוצאת לנייטרלי.
זה ידוע שהעניין של העליה במשקל קשה לנשים, שלא לדבר על האגירת נוזלים שתגרום לי להיות נפוחה...
בגלל שאין סביבי ממש בחורות שעושות את זה..אז רציתי לשאול עד כמה זה נורא פסיכולוגית המעבר? אני פשוט עוברת לניטרלי לפני טיסה לחו"ל ככה שאין לי ברירה אחרת...

תודה 😃

אין שום הבדל במידות הבגדים אבל על המשקל המשמעות היא בערך +2 ק"ג והתחושה בהתאם.
את יכולה להגביל את כמות הפחמימה גם בנייטרלי, פסיכולוגית יהיה לך קל יותר להתמודד.

היי,
אני עכשיו בחיטוב ארוך על דל פחמימה ועוד מעט יוצאת לנייטרלי.
זה ידוע שהעניין של העליה במשקל קשה לנשים, שלא לדבר על האגירת נוזלים שתגרום לי להיות נפוחה...
בגלל שאין סביבי ממש בחורות שעושות את זה..אז רציתי לשאול עד כמה זה נורא פסיכולוגית המעבר? אני פשוט עוברת לניטרלי לפני טיסה לחו"ל ככה שאין לי ברירה אחרת...

תודה 😃

בנוסף למה שמרטין כתבה,
למרות צבירת הנוזלים הקלה, את תתמודדי עם זה יופי. מכירה אותך ויש לך אופי מברזל.. 😉 ותאמיני לי, את הולכת ליהנות מכל רגע:s85:

• פותח/ת השרשור
למרות צבירת הנוזלים הקלה, את תתמודדי עם זה יופי. מכירה אותך ויש לך אופי מברזל.. 😉 ותאמיני לי, את הולכת ליהנות מכל רגע

להנות זה בטוח 😃 אבל הלחצת אותי על תחושת הנפיחות.. עד שהקוביות התחילו לבצבץ אני מפחדת לאבד אותן.. חחח

להנות זה בטוח 😃 אבל הלחצת אותי על תחושת הנפיחות.. עד שהקוביות התחילו לבצבץ אני מפחדת לאבד אותן.. חחח
אל תלחצי, זאת בעיקר הרגשה פסיכולוגית, 2 קג' יותר לא ישנו הרבה ויזואלית. ושוב, תבקשי תפריט עם פחות פחמימה:79nb:

תהני מכל רגע של אכילה ;)
מודה, לי אישית לא היה פשוט בכלל להתחיל מסה אחרי שירדתי כמעט 10 קילו..לא עליתי רק 2 קילו במסה אז אצלי כן היה שינוי בבגדים ויש ג'ינסים שלא עולים עליי (בקרוב יעלו חח) אבל מצד שני יש לך סיפוק ענק ממשקלי עבודה שאת מגיעה אליהם..בסוף השומן הזה יעלם וזה מה שמחזיק אותך..
בסופו של דבר, חזרתי למשקל שהייתי לפני שירדתי 10 קילו, אבל אני נראית הרבה יותר טוב, באותו משקל! עם 2 מידות פחות.
מקווה שהבאתי לך חשק ;)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לגמרי הכנסת מוטיבציה! תודה:-)

Back
למעלה תחתית