- פותח/ת השרשור
אנסה משהו דומה בהזדמנות ואגנוב לך מוניטין 👹אני אוהב לטגן לפני בצל ועגבניות ואז להוסיף את הטונה והחזה עוף ורק אז להוסיף את הבלילה של הביצים עם צ'ילי וסויה
צו ראשון...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אנסה משהו דומה בהזדמנות ואגנוב לך מוניטין 👹אני אוהב לטגן לפני בצל ועגבניות ואז להוסיף את הטונה והחזה עוף ורק אז להוסיף את הבלילה של הביצים עם צ'ילי וסויה
צו ראשון...
לך על זה טעים ביותר כמובן פלפל ומלח לפי הטעם (זה יוצא גם ככה מלוח אז לא שם מלח בכלל )אנסה משהו דומה בהזדמנות ואגנוב לך מוניטין 👹
בינינו אין בעיה להבריז מצו ראשון הם ישלחו לך זימון לתאריך אחר עם קצת "נונונו" על שהברזת. אתה צריך להבריז לפחות איזה 5-10 פעמים עד שישימו לב אליך. במקומך לא הייתי הולךאנסה משהו דומה בהזדמנות ואגנוב לך מוניטין 👹
צו ראשון...
בינינו אין בעיה להבריז מצו ראשון הם ישלחו לך זימון לתאריך אחר עם קצת "נונונו" על שהברזת. אתה צריך להבריז לפחות איזה 5-10 פעמים עד שישימו לב אליך. במקומך לא הייתי הולך
מסכים איתכם בקטע הזה, אבל בא לי כבר לסיים עם זה, אין לי כוח לשטויות ולחפירות שלהם.דרור שים זין ואל תבוא לצו אתה יכול לדחות אותו עד 3 פעמים.
למה?מסכים איתכם בקטע הזה, אבל בא לי כבר לסיים עם זה, אין לי כוח לשטויות ולחפירות שלהם.
בא לי לבוא, לסיים הכל ולחזור הביתה, ובתכלס, לא התכוונתי בדיוק לבוא לתחרות, גם לא לצפות, מעדיף לעבוד באותו יום.
גל שליליים בעוד 3..2..1..
אני נחמד היום אז אני יסתפק בלקרוא לך הומומסכים איתכם בקטע הזה, אבל בא לי כבר לסיים עם זה, אין לי כוח לשטויות ולחפירות שלהם.
בא לי לבוא, לסיים הכל ולחזור הביתה, ובתכלס, לא התכוונתי בדיוק לבוא לתחרות, גם לא לצפות, מעדיף לעבוד באותו יום.
אני אסתפק בלבקש שלא תספים את המתכון שלי.אני נחמד היום אז אני יסתפק בלקרוא לך הומו
מה אתה מזיין את המוח מה זה משנה אם לסיים את זה עכשיו או עם זימון חדש שיהיה עוד חודש-חודשיים והם לא יזיינו לך את המוח סה"כ ישלחו לך עוד מכתב עם זימון חדש וזהו אפילו שיחת טלפון כנראה לא תקבל (אולי רק אחת שהם ישאלו "איפה אתה" ופשוט תענה להם "לא באתי שלחו תאריך חדש ופה זה יגמר). קיצור חלאס להיות לפלף תבוא לצו הבא חבל בגלל שטות כזאת לפספס תחרות שמתקיימת רק פעם ב4 חודשים.מסכים איתכם בקטע הזה, אבל בא לי כבר לסיים עם זה, אין לי כוח לשטויות ולחפירות שלהם.
☝️מה אתה מזיין את המוח מה זה משנה אם לסיים את זה עכשיו או עם זימון חדש שיהיה עוד חודש-חודשיים והם לא יזיינו לך את המוח סה"כ ישלחו לך עוד מכתב עם זימון חדש וזהו אפילו שיחת טלפון כנראה לא תקבל (אולי רק אחת שהם ישאלו "איפה אתה" ופשוט תענה להם "לא באתי שלחו תאריך חדש ופה זה יגמר). קיצור חלאס להיות לפלף תבוא לצווא הבא חבל בגלל שטות כזאת לפספס תחרות שמתקיימת רק פעם ב4 חודשים.
וכמו שאמרתי, בכל מקרה לא התכוונתי לבוא לתחרות כך שזה לא בדיוק משנה.מה אתה מזיין את המוח מה זה משנה אם לסיים את זה עכשיו או עם זימון חדש שיהיה עוד חודש-חודשיים והם לא יזיינו לך את המוח סה"כ ישלחו לך עוד מכתב עם זימון חדש וזהו אפילו שיחת טלפון כנראה לא תקבל (אולי רק אחת שהם ישאלו "איפה אתה" ופשוט תענה להם "לא באתי שלחו תאריך חדש ופה זה יגמר). קיצור חלאס להיות לפלף תבוא לצו הבא חבל בגלל שטות כזאת לפספס תחרות שמתקיימת רק פעם ב4 חודשים.
חחחחחחחחחח גם אני נשבע לך איזה גדול זה ... מעניין אותי אם יש מצב שכשהטונה עובר כמה דקות במחבט (חום מאוד גבוה ) משהו הערכים משתנהתקשיב מאז ששמת את זה כאן אני אוכל חביטונה כל יום, אחלה דבר!!
לא נראה לי... אחרת כל דבר שאתה מבשל/מטגן הערכים היו משתנים*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* גם אני נשבע לך איזה גדול זה ... מעניין אותי אם יש מצב שכשהטונה עובר כמה דקות במחבט (חום מאוד גבוה ) משהו הערכים משתנה
הכנתי במיקרוגל יוצא טעים מאד + בלי שמן.
חביטונה במיקרוגל? זה חדש 😃
למה לא לבשל בטפלון עם מים?
במחבט זה תמיד נדבק בלי שמן...
במיקרו זה קל אתה מכניס 4 דקות (ככה אצלי לפחות) יוצא להיט!