הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב חביטונה

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אנסה משהו דומה בהזדמנות ואגנוב לך מוניטין 👹
לך על זה טעים ביותר כמובן פלפל ומלח לפי הטעם (זה יוצא גם ככה מלוח אז לא שם מלח בכלל )
מידי פעם מתפרע ומוסיף גמבות וחצילים אפויים

אנסה משהו דומה בהזדמנות ואגנוב לך מוניטין 👹

צו ראשון...
בינינו אין בעיה להבריז מצו ראשון הם ישלחו לך זימון לתאריך אחר עם קצת "נונונו" על שהברזת. אתה צריך להבריז לפחות איזה 5-10 פעמים עד שישימו לב אליך. במקומך לא הייתי הולך

דרור שים זין ואל תבוא לצו אתה יכול לדחות אותו עד 3 פעמים.

• פותח/ת השרשור
בינינו אין בעיה להבריז מצו ראשון הם ישלחו לך זימון לתאריך אחר עם קצת "נונונו" על שהברזת. אתה צריך להבריז לפחות איזה 5-10 פעמים עד שישימו לב אליך. במקומך לא הייתי הולך

דרור שים זין ואל תבוא לצו אתה יכול לדחות אותו עד 3 פעמים.
מסכים איתכם בקטע הזה, אבל בא לי כבר לסיים עם זה, אין לי כוח לשטויות ולחפירות שלהם.
בא לי לבוא, לסיים הכל ולחזור הביתה, ובתכלס, לא התכוונתי בדיוק לבוא לתחרות, גם לא לצפות, מעדיף לעבוד באותו יום.

גל שליליים בעוד 3..2..1..

מסכים איתכם בקטע הזה, אבל בא לי כבר לסיים עם זה, אין לי כוח לשטויות ולחפירות שלהם.
בא לי לבוא, לסיים הכל ולחזור הביתה, ובתכלס, לא התכוונתי בדיוק לבוא לתחרות, גם לא לצפות, מעדיף לעבוד באותו יום.

למה?

אני נחמד היום אז אני יסתפק בלקרוא לך הומו

מה אתה מזיין את המוח מה זה משנה אם לסיים את זה עכשיו או עם זימון חדש שיהיה עוד חודש-חודשיים והם לא יזיינו לך את המוח סה"כ ישלחו לך עוד מכתב עם זימון חדש וזהו אפילו שיחת טלפון כנראה לא תקבל (אולי רק אחת שהם ישאלו "איפה אתה" ופשוט תענה להם "לא באתי שלחו תאריך חדש ופה זה יגמר). קיצור חלאס להיות לפלף תבוא לצו הבא חבל בגלל שטות כזאת לפספס תחרות שמתקיימת רק פעם ב4 חודשים.

נערך לאחרונה:
מה אתה מזיין את המוח מה זה משנה אם לסיים את זה עכשיו או עם זימון חדש שיהיה עוד חודש-חודשיים והם לא יזיינו לך את המוח סה"כ ישלחו לך עוד מכתב עם זימון חדש וזהו אפילו שיחת טלפון כנראה לא תקבל (אולי רק אחת שהם ישאלו "איפה אתה" ופשוט תענה להם "לא באתי שלחו תאריך חדש ופה זה יגמר). קיצור חלאס להיות לפלף תבוא לצווא הבא חבל בגלל שטות כזאת לפספס תחרות שמתקיימת רק פעם ב4 חודשים.
☝️

• פותח/ת השרשור
מה אתה מזיין את המוח מה זה משנה אם לסיים את זה עכשיו או עם זימון חדש שיהיה עוד חודש-חודשיים והם לא יזיינו לך את המוח סה"כ ישלחו לך עוד מכתב עם זימון חדש וזהו אפילו שיחת טלפון כנראה לא תקבל (אולי רק אחת שהם ישאלו "איפה אתה" ופשוט תענה להם "לא באתי שלחו תאריך חדש ופה זה יגמר). קיצור חלאס להיות לפלף תבוא לצו הבא חבל בגלל שטות כזאת לפספס תחרות שמתקיימת רק פעם ב4 חודשים.
וכמו שאמרתי, בכל מקרה לא התכוונתי לבוא לתחרות כך שזה לא בדיוק משנה.
ואם אפשר, אבקש שאעביר את כל הדיונים/ספאמים/טרולים למקום אחר כדי לשמור על טהרת המתכון המדהים שלי.

תקשיב מאז ששמת את זה כאן אני אוכל חביטונה כל יום, אחלה דבר!!

חבל שאי אפשר להחלק לך איזה 700 מוניטין
על החביטונה הזאת תשמע זה פשוט אדירר
כל ערב זה חביטונה בקבוע

תקשיב מאז ששמת את זה כאן אני אוכל חביטונה כל יום, אחלה דבר!!
חחחחחחחחחח גם אני נשבע לך איזה גדול זה ... מעניין אותי אם יש מצב שכשהטונה עובר כמה דקות במחבט (חום מאוד גבוה ) משהו הערכים משתנה

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* גם אני נשבע לך איזה גדול זה ... מעניין אותי אם יש מצב שכשהטונה עובר כמה דקות במחבט (חום מאוד גבוה ) משהו הערכים משתנה
לא נראה לי... אחרת כל דבר שאתה מבשל/מטגן הערכים היו משתנים

• פותח/ת השרשור
ברור שיש שינוי כלשהו, אבל השינוי כל כך מינימאלי כך שזה לא מעניין.

הכנתי במיקרוגל יוצא טעים מאד + בלי שמן.

במחבט זה תמיד נדבק בלי שמן...
במיקרו זה קל אתה מכניס 4 דקות (ככה אצלי לפחות) יוצא להיט!

וואלה.. אני לא חסידה של בישולים במיקרו חחחח
אבל אם יש לך מחבת טפלון טובה - זה לא יידבק, מניסיון 😃

Back
למעלה תחתית