הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב בלינצ'ס גבינה

• פותח/ת השרשור נעה
  • פורסם בתאריך

נעה

משתמש פעיל
551
31
נק' מוניטין:
56
551
31
למי שמתגעגע למתוק והוא על תפריט דל פחמימה...
להכנת עלי הבלינצ'ס: 2 ביצים שלמות, מערבבת ומוסיפה כשלוש כפות מים (משחקת עם זה קצת לפי איך שזה נראה) ומערבבת עם סקופ אבקת חלבון באיזה טעם שרוצים (אני עשיתי קרם עוגיות). יוצא מזה 3-4 עלי בלינצ'ס.
להכנת הגבינה: חצי קופסה של גבינה לבנה, מערבבת עם כפית תמצית וניל, כמה טיפות סטיביה.

כל עלה בלינצ'ס שיוצא, אני מורחת עליו את הגבינה ומגלגלת.

לא יוצא טעים כמו האמתי, אבל בהחלט סוגר את הגעגועים לזה 😃

למי שמתגעגע למתוק והוא על תפריט דל פחמימה...
להכנת עלי הבלינצ'ס: 2 ביצים שלמות, מערבבת ומוסיפה כשלוש כפות מים (משחקת עם זה קצת לפי איך שזה נראה) ומערבבת עם סקופ אבקת חלבון באיזה טעם שרוצים (אני עשיתי קרם עוגיות). יוצא מזה 3-4 עלי בלינצ'ס.
להכנת הגבינה: חצי קופסה של גבינה לבנה, מערבבת עם כפית תמצית וניל, כמה טיפות סטיביה.

כל עלה בלינצ'ס שיוצא, אני מורחת עליו את הגבינה ומגלגלת.

לא יוצא טעים כמו האמתי, אבל בהחלט סוגר את הגעגועים לזה 😃

לא הבנתי, איך מכינים ?😅😋🍴

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, איך מכינים ?😅😋🍴
חחח סליחה שכחתי את עניין הטיגון...
בעיקרון, מערבבים את הביצה ומוסיפים לה 3 כפות מים (בערך), אחרי שזה מעורבב טוב מוסיפים סקופ חלבון.
אחרי שהכל מעורבב טוב, שופכים למחבת ששומנה בשמן חלק מהבלילה שנוצרה ומחכים שזה יהיה מוכן מלמטה, הופכים ומטגנים צד שני.
מורידים מהאש ומורחים את הגבינה שעורבבה עם תמצית וניל וסטיביה.

מקווה שיהיה טעים לא רק לי (מה שיוכיח לי שבלוטות הטעם שלי עדיין מתפקדות טוב למרות החיטוב חחח)

Back
למעלה תחתית