עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה ??? למה שתשתה שמן??? אתה יכול לטגן משהו בשמן וזה יצא טעים, אתה יכול לשים שמן בסלט, אתה יכול ללכת לסופר ולקנות תפוצ'יפס ולקבל את אותו האפקט רק שזה יהיה אשכרה טעים. למה לעזאזל לשתות שמן???? אני לא מבין איך אנשים לוקחים את הנושא הזה ברצינות בכלל...לא צריך 100 מ"ל
אני שותה 20 מ"ל
תאמת שזה לא מגעיל או משהו פשוט שם בפה ואז לוקח מים
שמן זית??למה ??? למה שתשתה שמן??? אתה יכול לטגן משהו בשמן וזה יצא טעים, אתה יכול לשים שמן בסלט, אתה יכול ללכת לסופר ולקנות תפוצ'יפס ולקבל את אותו האפקט רק שזה יהיה אשכרה טעים. למה לעזאזל לשתות שמן???? אני לא מבין איך אנשים לוקחים את הנושא הזה ברצינות בכלל...
אני מקווה ששותים כאילו זה וודקה אתה לא עושהשמן זית??
זה בריא לכל דבר.
שם בחזה עוף, בסלט אבל לא מגיע לכמות שאני צריך.
תאמין לי שאין בזה שום בעיה
ומי החליט שאתה צריך כמות כל כך גדולה של אומגה 6-9?שמן זית??
זה בריא לכל דבר.
שם בחזה עוף, בסלט אבל לא מגיע לכמות שאני צריך.
תאמין לי שאין בזה שום בעיה
בטוח? לחלוטין לא. האמת היא שאני לא יודע אם יש בעולם אדם אחד שיכול להיות בטוח במינון הנחוץ. מאחר וזרקו כאן הערכה שנראית לי מוגזמת, זרקתי הערכה אחרת, מבוססת על המלצות כלליות כמו למשל זאת שהובאה באשכול הזה לפני כמה הודעות (מטעם קופ"ח, רחמנא ליצלן). כל הנושא של "כמות יומית מומלצת" (RDA) לגבי מזונות קורט הוא, עד כמה שהצלחתי להבין, לא יותר מניחוש מלומד. זה לא שמישהו לקח עשר קבוצות, נתן לכל אחת מהן מינון שונה של אומגה 3 וראה מה קרה איתן אחרי 20 שנה.כזה קצת? בטוח?
מדוע?אל תאכל הרבה אבוקדו.
המון אומגה 6.מדוע?
המון אומגה 6.
🤣🤣🤣🤣🤣איזה פחד. מה יקרה?
אל תאכל הרבה אבוקדו.
איזה יחס של אומגה גרוע.אז כמה כדאי לקחת כדורי אומגה 3 של אלספה ליום?
צפה בקובץ המצורף 28339