הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב באזור הבטן בגלל לחץ מהחגורה

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
הסיפור הוא כזה: ביום שבת עשיתי נפח סקוואט, שמתי את החגורה כך שהיא לחצה יותר מדי. באימון לקראת הסטים האחרונים הרגשתי כאב באזור שמסומן בתמונה המשך, ממש מתחת לצלע משמאל-קדימה, אבל לא משהו שהפריע לאימון וחשבתי שיעבור. במשך היום אחרי האימון הכאב באיזור התגבר (האימון היה בבוקר) אבל ממש לא משהו בלתי נסבל. למחרת הכאב כמעט נעלם, בערב היה אימון של בנץ', בסטים הכבדים היתי עם חגורה והרגשתי טיפה את הכאב אבל ממש בקטנה. יום אחרי (ביום שני) כבר כמעט שכחתי מהכאב. היום (שלישי) היה אימון עצימות סקוואט ודדליפט. בסט חימום האחרון של סקוואט חגרתי והרגשתי את הכאב ובכל זאת המשכתי לסט הכבד. אחרי זה בחימום דדליפט הרגשתי מאוד את המקום, שקלתי להפסיק אבל ניסיתי לחגור בחימום דדליפט וראיתי שעם החגורה דווקא לא הרגשתי את הכאב כמעט אז המשכתי כרגיל. כשסיימתי הכאב התחיל להתגבר ועכשיו כואב לי כשאני צוחק, משתעל, קם מהכיסא. כשאני לוחץ על המקום הכאב לא מתגבר, כלומר זה בפנים.
אני מבין שהתייעצות בפורום זה לא תחליף לחוות דעת מקצועית, אבל מעניין אותי קודם כל מה יש באזור ההוא (איזה איברים) ואולי למישהו היה משהו דומה ומה הוא עשה, כי כרגע אני חושב לראות אם מחר תהיה הקלה אז אני אתן לזה זמן לעבור לבד, אם לא אז כנראה אלך לרופא ונראה מה הלאה.
download (1).jpg

היו לי כאבים באותו אזור. דילגתי על אימון בגללם. עבר אחרי שהתחיל לכאוב הראש. הראש כאב אחרי ששתיתי בקבוק.
אז המלצה זה או לתת מנוחה של יומיים שלושה, ואם לא עובר למיון. לי אישית כולם צעקו לבדוק את זה אבל בגלל שנמאס לי לבקר בבית חולים כל כמה חודשים, החלטתי לתת לזה זמן. זה יכול להיות שריר בטן קרוע,זה יכול להיות כילה, וזה יכול להיות סתם DOMS באזור האגן.
אז אל תאכל סרטים, ותשתה וודקה כדי שמחר הראש יכאב יותר מהבטן 🤡

• פותח/ת השרשור
היו לי כאבים באותו אזור. דילגתי על אימון בגללם. עבר אחרי שהתחיל לכאוב הראש. הראש כאב אחרי ששתיתי בקבוק.
אז המלצה זה או לתת מנוחה של יומיים שלושה, ואם לא עובר למיון. לי אישית כולם צעקו לבדוק את זה אבל בגלל שנמאס לי לבקר בבית חולים כל כמה חודשים, החלטתי לתת לזה זמן. זה יכול להיות שריר בטן קרוע,זה יכול להיות כילה, וזה יכול להיות סתם DOMS באזור האגן.
אז אל תאכל סרטים, ותשתה וודקה כדי שמחר הראש יכאב יותר מהבטן 🤡
זה התחיל לפני שבועיים והתגבר בשבוע שאחרי זה, כי לא חשבתי שזה משהו רציני. שבוע וחצי התאמנתי בלי חגורה כי ראיתי שאין ממש כאבים וזה מתחיל לעבור אבל עכשיו אני רואה שזה לא נהיה יותר טוב והיום גם באימון בלי חגורה היו כאבים. אז מנוחה אני אעשה, אבל העניין של יומיים-שלושה כנראה לא יספיק כרגע.
בכל אופן אלכוהול זה תמיד טוב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית