אחרי תקופה של חודש ב״חיטוב״ (לא היה ממש מה לחטב פשוט רציתי להוריד איזה 3 קילו) החלטתי לעבור למסה,חשוב לי לציין שאני עובד רק לפי האתר כלומר התכנית אימונים ותפריט התזונה שלפיהם אני פועל זה נטו מהאתר ללא ייעוץ עם אנשים.ראיתי תפריט למסה לאדם השוקל 65 שהוא מתאים לי ,וראיתי שתי תכניות ab שאני מתלבט ביניהם.
1.רציתי לשאול האם התפריט הזה נחשב לנקי כמו שאומרים ולא יגרום לי להשמין בצורה קיצונית כי אני לא רוצה לקבל מראה של שמנמן.כלומר לעלות במסת שריר אבל לא להשמין (מידי).אז זה השאלה שלי בקשר לתזונה ..
בקשר לתכנית האימונים ראיתי שתי תכניות שלא כל כך הבנתי מה ההבדל בניהם ומה יותר מתאימה לי ,על אחת כתוב ab למסה ועל השניה כתוב ab קלאסית. מי מהם יותר מתאימה לי ?או אם יש תכנית אחרת שתגרום לעליה במסה יותר מהר.
בן 19 שוקל 65 גובה 173 מתאמן fbw 3 פעמים בשבוע במשך חודש,עם תפריט חיטוב.
מתחיל לקחת קריאטין בתקופת המסה.
תודה על העזרה ומקווה שתענו על כל השאלות
up
1.רציתי לשאול האם התפריט הזה נחשב לנקי כמו שאומרים ולא יגרום לי להשמין בצורה קיצונית כי אני לא רוצה לקבל מראה של שמנמן.כלומר לעלות במסת שריר אבל לא להשמין (מידי).אז זה השאלה שלי בקשר לתזונה ..
בקשר לתכנית האימונים ראיתי שתי תכניות שלא כל כך הבנתי מה ההבדל בניהם ומה יותר מתאימה לי ,על אחת כתוב ab למסה ועל השניה כתוב ab קלאסית. מי מהם יותר מתאימה לי ?או אם יש תכנית אחרת שתגרום לעליה במסה יותר מהר.
בן 19 שוקל 65 גובה 173 מתאמן fbw 3 פעמים בשבוע במשך חודש,עם תפריט חיטוב.
מתחיל לקחת קריאטין בתקופת המסה.
תודה על העזרה ומקווה שתענו על כל השאלות
up