הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר מחיטוב למסה

aviv_1212

משתמש מתחיל
89
0
נק' מוניטין:
0
89
0
אחרי תקופה של חודש ב״חיטוב״ (לא היה ממש מה לחטב פשוט רציתי להוריד איזה 3 קילו) החלטתי לעבור למסה,חשוב לי לציין שאני עובד רק לפי האתר כלומר התכנית אימונים ותפריט התזונה שלפיהם אני פועל זה נטו מהאתר ללא ייעוץ עם אנשים.ראיתי תפריט למסה לאדם השוקל 65 שהוא מתאים לי ,וראיתי שתי תכניות ab שאני מתלבט ביניהם.
1.רציתי לשאול האם התפריט הזה נחשב לנקי כמו שאומרים ולא יגרום לי להשמין בצורה קיצונית כי אני לא רוצה לקבל מראה של שמנמן.כלומר לעלות במסת שריר אבל לא להשמין (מידי).אז זה השאלה שלי בקשר לתזונה ..
בקשר לתכנית האימונים ראיתי שתי תכניות שלא כל כך הבנתי מה ההבדל בניהם ומה יותר מתאימה לי ,על אחת כתוב ab למסה ועל השניה כתוב ab קלאסית. מי מהם יותר מתאימה לי ?או אם יש תכנית אחרת שתגרום לעליה במסה יותר מהר.
בן 19 שוקל 65 גובה 173 מתאמן fbw 3 פעמים בשבוע במשך חודש,עם תפריט חיטוב.
מתחיל לקחת קריאטין בתקופת המסה.
תודה על העזרה ומקווה שתענו על כל השאלות
up

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 52 · צפיות: 165
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 44.8 · צפיות: 157
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 37.8 · צפיות: 172
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 37.5 · צפיות: 161
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 37.2 · צפיות: 174
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 39.2 · צפיות: 174
1. אין דבר כזה תפריט נקי. תקרא את המדריך לעליה במסה בפורטל. תכין תפריט שמכיל 2 גרם חלבון ו-0.8 גרם שומן לק"ג משקל גוף לפחות, עם נניח 300-500 קלוריות מעל התחזוקה, ותהיה מוכן לזה שתמיד תעלה בשומן יחד עם השריר, וגם באחוז השומן. מעבר לזה - בתקופת מסה אתה אמור לאכול בכיף, ולא לנקות את התפריט שלך. מספיק יש את החרא הזה בחיטובים. אם עכשיו לא תאכל גלידה ופיצה, מתי כן?

2. אף אחת מהן. אתה שוקל 65 קילו, תן לי לנחש שהבנץ'/סקוואט/חתירה שלך עוד לא עם שלוש פלטות כ"א. תמשיך עם FBW - או שעדיף SS. תקרא עליה בפורטל.

איחלתי לחייל בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף שלא לאכול פיצות ודברים כאלה,אני יודע שאי אפשר לעלות מסת שריר בלי לעלות בשומן אבל לפחות לעשות את זה בצורה חכמה ולא להגזים.
למה אתה אומר לי לבנות תפריט אם יש לי אחד כזה מהאתר בדיוק למשקל שלי?התפריט הזה הוא לא טוב?SS מתאים לעליה במסה כי הוא לא עם הרבה תרגילים ואני נכנס לתפריט של מסה ?ואני רוצה לעלות במסת שריר אני גם מתחיל לקחת קריאטין

כי אתה אמור להרכיב תפריט מדברים שאתה אוהב. אבל אם אתה מסתדר עם תפריט מוכן, זה בסדר גמור.
ואין שום היגיון במשפט "אבל לפחות לעשות את זה בצורה חכמה ולא להגזים" כשאתה מדבר בהקשר של פיצות וכאלה. להגזים זה אומר לאכול במאזן קלורי גדול מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית