הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר תוכנית בזמן חיטוב

Loyal555

משתמש מתחיל
74
9
נק' מוניטין:
12
74
9
היי אז אני כבר חודשיים בחיטוב עדיין עם הfbw שהייתי בה בערך חצי שנה ולמרות שבחיטוב הצלחתי להתקדם במשקלים ומאמין שגם עליתי במסת שריר

קצת פירוט
גובה 180 משקל 76 א.ש לדעתי 15-17 מכוון ל10-12 לפני שמסיים חיטוב

עד לפני שבוע כיוונתי לרדת באיזור החצי קג לשבוע
וכעת הורדתי קצת קלוריות יותר לכיוון ה700-800 גרם בשבוע (רוצה לסיים עם זה מהר יותר זה די מתסכל)

מתחיל להיות לי קשה גם עם ההתאוששות וגם זמן האימון לוקח הרבה זמן ומגיע לשעה ו40 בקלות

אני רוצה לעבור לab מהלינקייה עם שינוי קל
האם מעבר כזה בזמן חיטוב יכול להרוס?

מציין שלפי ההערכה שלי נותר באיזור החודשיים לחיטוב

נערך לאחרונה:
אין שום בעיה לשנות תוכנית בזמן חיטוב, אם נראה לך שתצליח טוב יותר עם AB, תעבור אליה גם בזמן חיטוב.

מתחיל להיות לי קשה גם עם ההתאוששות וגם זמן האימון לוקח הרבה זמן ומגיע לשעה ו40 בקלות

אני רוצה לעבור לab מהלינקייה עם שינוי קל
האם מעבר כזה בזמן חיטוב יכול להרוס?
יהרוס כנראה שלא. האם AB יהיה יעיל יותר לשימור מסת השריר לעומת FBW? אי אפשר לדעת. השאלות הן מה נפח האימונים הנוכחי מול נפח האימונים ב-AB ומה ההבדל במרחק מכשל.

אם אתה שם לב שאתה לא מתאושש כראוי, אתה צריך לבדוק מה מוביל להתאוששות הלקויה. יכול להיות שהאימונים הם הבעיה ויכול להיות שפקטור אחר או שילוב של פקטורים.

אם האימון לוקח לך יותר מדי זמן אז זו סיבה טובה לשנות את תוכנית האימונים כי התוכנית הנוכחית לא ממש מתאימה לאורח החיים שלך

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה לשנות תוכנית בזמן חיטוב, אם נראה לך שתצליח טוב יותר עם AB, תעבור אליה גם בזמן חיטוב.
תודה רבה על המענה
יהרוס כנראה שלא. האם AB יהיה יעיל יותר לשימור מסת השריר לעומת FBW? אי אפשר לדעת. השאלות הן מה נפח האימונים הנוכחי מול נפח האימונים ב-AB ומה ההבדל במרחק מכשל.

אם אתה שם לב שאתה לא מתאושש כראוי, אתה צריך לבדוק מה מוביל להתאוששות הלקויה. יכול להיות שהאימונים הם הבעיה ויכול להיות שפקטור אחר או שילוב של פקטורים.

אם האימון לוקח לך יותר מדי זמן אז זו סיבה טובה לשנות את תוכנית האימונים כי התוכנית הנוכחית לא ממש מתאימה לאורח החיים שלך
מאמין שבגלל הגירעון היחסית גדול וגם כי אני מנסה לעבוד בעצימות גבוהה על מנת למזער איבוד מסת שריר ואיבוד כוח

בגדול תוכנית האימון הנוכחית:
A1:
בנץ 4 סטים
מתח 4 סטים
שולדר פרס 4 סטים
סקוואט 4 סטים
מקבילים 3 סטים
פייספול 2 סטים
יד קדמית 2 סטים
(עם 3 רוטציות עם שינויים קלים פעם בשבוע דדליפט פעם בשבוע פרפר וחתירה ועוד כמה)

והחדשה:
A:
בנץ 4x6-8
חזה עליון דאמבלים 4x8-10
פרפר 3x10-12
פרס 4x6-8
הרחקות 3x8-10
פייספול 2x8-15
בנץ צר 4x10-12
בטן 4 סטים

B:
מתח 4x6-8
חתירה 4x6-8
פול אובר 3x10-12
סקוואט 4x6-8
כפיפת ברך 4x10-12
תאומים 3x10-15
יד קדמית 4x8-12
דדליפט 3x6-10 (יותר טכני יזיותרפיה כרגע)
(כשהדדליפט יגיע למשקל מכובד להפסיק פול אובר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית