הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפאין ARO

Noyosh02

משתמש מתחיל
23
3
נק' מוניטין:
2
23
3
מחפשת
טוב אז קניתי קפאין בגלל ששמעתי שזה עוזר קצת וקפאין בכללי מעורר (ואני לא שותה קפה/נס אז החלטתי ללכת על הכדורים עצמם)

זה תמונה של הקופסא ..
איזה מינון להתחיל לקחת אותם ? ואיך להמשיך ? שמעתי שצריך הפסקה מידי פעם כי הם פשוט יפסיקו להשפיע
20150715_123630.jpg

תתחילי מאחת.
אם זה מפסיק להשפיע תעלי ל2.
מעבר לזה כבר הייתי ממליץ לעשות הפסקה כדי לגרום לגוף להתרגל קצת להיות בלי קפאין ואז לחזור להשתמש.

קחי קרוב לאימון. אני לוקח ממש בתחילת החימום שלי.
לא הייתי מגיע לשני כדורים במכה אחת למטרת קדם אימון.
אם את מתאמנת יותר משלוש-ארבע פעמים בשבוע, עם הזמן ההשפעה תפחת. אני מתאמן שלוש פעמים בשבוע ולא מרגיש צורך בהפסקות מקפאין.
נסי לקחת אותו על בטן יחסית ריקה (לא לאכול ישר לפני האימון) בשביל השפעה מירבית.
וכמובן, להרחיק לפחות שמונה שעות מהשינה.

כמה את שוקלת?
לא מנומס לשאול בחורה את השאלה זאת 😉
ולעניין, אם את במשקל "רגיל" של בחורה אני לא חושב שאת צריכה יותר מכדור אחד, במיוחד שאת לא שותה קפה ביומיום.
נגיד אני במשקל 100+ כדור אחד אני לא כל כך מרגיש ושניים סבבה (אותה חברה), ואני גם שותה נס כל בוקר ולפעמים קפה במשך היום

לא מנומס לשאול בחורה את השאלה זאת 😉
ולעניין, אם את במשקל "רגיל" של בחורה אני לא חושב שאת צריכה יותר מכדור אחד, במיוחד שאת לא שותה קפה ביומיום.
נגיד אני במשקל 100+ כדור אחד אני לא כל כך מרגיש ושניים סבבה (אותה חברה), ואני גם שותה נס כל בוקר ולפעמים קפה במשך היום
ג'נטלמן למופת.

חצי קפסולה אם אתה אמיץ לתת לאבקה המגעילה הזאת לגעת בלשון שלך.
וופ וופ למי שמשתמש באבקת קפאין. 🤯

לא מבין מה הבעיה שתתחיל מכדור אחד. במקרה הכי גרוע אפשר לאכול ארוחה קרוב לאימון וההשפעה יורדת משמעותית.

אפילו הכדור של פרולאב אני מנסה שהוא יהיה לי מינימום זמן בפה עד שאני בולע מים, אחרת זה מגעילללל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית