הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מאמין שאני רושם את זה, אבל נמאס מדימנטייז

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
אהלן חברס.
אני צורך דיימנטייז על כל סוגיו אני בטוח שזה חברה בן שלוש הטובות אין מה להתווכח
אני צורך חלבון שלהם, גיינר עלית מאס שלהם, קזאין שלהם קריאטין וכ'ו.
האמינות והאיכות כמובן מדברים בעד עצמן אבל אחרי שלוש שנים הגיע הזמן לומר
חאלס!
הטען כבר לא טעם המרקם כבר מגעיל אותי הגיע הזמן לעשות פניה ולנטוש לבנתיים את הספינה שנקראת דיימנטייז.
מאוד אשמח לדעת על חברות אחרות כאשר אופטימום לא באה בחשבון כי לדעתי היא לא שווה את המחיר
חלילה לא בקטע מזלזל פשוט יקר לי מידי זהו.
חשבתי על bpi שמתגלה כחברה רצינית מאוד. מה דעתכם אשמח להצעות

עד כמה שיודע לי.(לא יודע מאיפה אתה קונה)
אופטימום ודיימטיז באותו מחיר אם לא יותר זול.

תודה ששיתפת אותנו.
בכל מקרה אם דיימטייז לא לטעמך יש עוד המון סוגי אבקות שאתה יכול לבחור.
אתה נעול על תוצרת חוץ בהכרח? אם כן הייתי הולך על אופטימום(אני יודע שרשמת שלא שווה את המחיר,אבל זה רמה אחת מעל כולם לפי דעתי).
אם לא,הייתי הולך על חלבון EXTREME-במידה ואין לך בעיה עם פחמימה

הזמנתי לפני שלושה ימים אופטימום ב275 שקלים אחרי הנחות של 2 קופונים. דיימטייז היה יוצא לי זול יותר אולי ב10-20 שקל (~5 דולר) ככה שאין פה עניין של "יקר", לשיקולך.

הזמנתי לפני שלושה ימים אופטימום ב275 שקלים אחרי הנחות של 2 קופונים. דיימטייז היה יוצא לי זול יותר אולי ב10-20 שקל (~5 דולר) ככה שאין פה עניין של "יקר", לשיקולך.

מאיפה אתה מזמין ? וכמה זה בדרך כלל לפני הנחה ?
אני מחפש כבר תקופה דרך להשיג דיימטייז אחרי שסדרו את הקנייה דרך Vitacost...

BPI זו חברה מעולה. אני בהחלט הולך לחדש את מלאי החלבונים שלי אצל אמינושופ כשהם יתחילו למכור אותה.

אני מחכה לוניל קרמל שלהם הבנתי מביקרות בחול שזה אחד הטעמים היותר טובים שלהם מאוד מקווה שאמינושופ יתנו מחיר הגון אשמח להתנסות במוצרים האלו

• פותח/ת השרשור
אתה צרכן או משווק ?

צרכן למה שאהיה משווק, שיתפתי בדעתי ככה ממה שאני קורא שומע ורואה על החברה

תודה ששיתפת אותנו.
בכל מקרה אם דיימטייז לא לטעמך יש עוד המון סוגי אבקות שאתה יכול לבחור.
אתה נעול על תוצרת חוץ בהכרח? אם כן הייתי הולך על אופטימום(אני יודע שרשמת שלא שווה את המחיר,אבל זה רמה אחת מעל כולם לפי דעתי).
אם לא,הייתי הולך על חלבון EXTREME-במידה ואין לך בעיה עם פחמימה

באמת אופטימום ברמה כלכך גבוהה.? מה עושה אותו כזה שהמחיר שלו גבוהה והוא כזה מותג.?
אני אפעם לא התנסתי באופטימום רק בגלל המחיר כיביכול

ואולי בכלל הגיע הזמן שתדע שלא קוראים להם דיימנטייז אלא דיימאטייז. 🤦‍♂️

הרגל מגונה

גם מהקריאטין שלהם נמאס לך ?

לקריאטין שלהם אין טעם חח והוא עושה אחלה עבודה אז בוא נשאיר אותו בתמונה

שמע, אני הרבה זמן עם אופתימום כי זה נחשבת בין החברות הגדולות הטובות והאמינות שיש ויוצא לי מאוד זול (200-230 שח בערך)

אבל עכשיו אני עושה הפסקה קטנה כי הזמנתי את החלבון של MYPROTEIN -ביקורות טובות מאוד ויצא לי שק של 2.5ק"ג 177 ש"ח. (100 מנות)

טעמתי השבוע את ה- BPI- SUPER COOCKIE והיה נחמד- לא יותר

שמע, אני הרבה זמן עם אופתימום כי זה נחשבת בין החברות הגדולות הטובות והאמינות שיש ויוצא לי מאוד זול (200-230 שח בערך)

אבל עכשיו אני עושה הפסקה קטנה כי הזמנתי את החלבון של MYPROTEIN -ביקורות טובות מאוד ויצא לי שק של 2.5ק"ג 177 ש"ח. (100 מנות)

טעמתי השבוע את ה- BPI- SUPER COOCKIE והיה נחמד- לא יותר
בדקתי את האתר והמחירים שלהם וזה יוצא 184 ש"ח לפני משלוח...ומשלוח זה עוד 110 ש"ח בערך...(MyProtein)
איך אתה מזמין בכזה זול ? ומה אתה עושה עם המשלוח ??

בדקתי את האתר והמחירים שלהם וזה יוצא 184 ש"ח לפני משלוח...ומשלוח זה עוד 110 ש"ח בערך...(MyProtein)
איך אתה מזמין בכזה זול ? ומה אתה עושה עם המשלוח ??
היו מבצעים שבוע שעבר- ניצלתי והזמנתי לי הספקה לשנה הקרובה

אופטימום נחשבת בטופ בגלל שהיא (היחידה?) מייצרת לעצמה את המי גבינה שלא כמו שאר החברות שקונות ממפעלים בעולם.

אם תמצא זה יעזור. גם אותי זה מסקרן.
חיפשתי קצת, ויש בזה אמת, אבל זה לא לגמרי מה שקורה.
Optimum היא חברת-בת של חברת תזונה בינלאומית שנקראת Glanbia. חברה זו מתמחה בייצור תוספי מזון לספורטאים, מוצרי חלב, ויטמינים ומינרלים.
Glanbia שולטת בשלוש חברות תוספים בינלאומיות: Optimum Nutrition, BSN ו-Isopure.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית