הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר לורנזו,מה אתם אומרים?

Daniel2

משתמש משקיע
2,059
186
נק' מוניטין:
10,046
2,059
186
http://lorenzobecker.blogspot.com/
הבלוג של הבחור.
הוא ענק בכל קנה מידה,אין על זה ויכוח.
הבחור טוען שהוא טבעי(בטח),אבל גם בהנחה שהוא משתמש בחומרים קשה להסביר את השינוי המטורף לחלוטין שלו(יש תמונות לפני בBB.com אם מישהו לא ראה).
יש לציין שהאימונים שלו הם כל מה שלא אוהבים פה,פיצולים גדולים עם המון מפח,חצאי חזרות ועבודה בסמית' ומכונות,אפשר לראות את זה בסרטונים שלו.יש לציין שהבחור חזק בצורה מטורפת : (דדליפט 240 לחזרות,וזה מלפני כמעט חצי שנה).
מה אתם אומרים?חומרים?גנטיקת על?שניהם יחד?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה לא מרשים בכלל, והבחור שוקל כמו טנק ועובד עם רצועות. די פתאטי האמת.
אגב בקרוב הוא יפצע.

ילד בן 16 שמרשים פי 2.5 מהמשקל גוף שלו מהרצפה? להזכירך גם סטרונגמנים לא כ"כ מקפידים על טכניקה ומשתמשים לפעמים ברצועות.
ובלי קשר, ראית איך הוא נראה?

ילד בן 16 שמרשים פי 2.5 מהמשקל גוף שלו מהרצפה? להזכירך גם סטרונגמנים לא כ"כ מקפידים על טכניקה ומשתמשים לפעמים ברצועות.
ובלי קשר, ראית איך הוא נראה?
איך אתה יודע כמה הוא שוקל?

אחד הגדולים
אבל אני עדיין חושב שזו טעות לקחת חומרים בגיל כזה

הוא בהמה אבל הוא עובד בצורה ליצנית

הוא עובד מכוער, אבל אי אפשר להתווכח עם זה שהוא חזק. אז כן, זה די מרשים.

הדדליפט מרשים (אם זה באמת המשקל ) , הסקוואט והבנץ שלו חלשים .
צורת העבודה שלו ליצנית וחבל הוא פריק .

• פותח/ת השרשור
הנה הנתונים שלו כפי שהוא כתב בבודי ספייס :
גובה 170 ס"מ
משקל 97.7 ק"ג
סקוואט 274 ק"ג
דדליפט 281 ק"ג
בנץ' 164 ק"ג
פרס 116.5 ק"ג

עם כל הכבוד,
לזה
DSCF5080.jpg

אי אפשר להגיע בשנה טבעי, לא יודע מה הוא שם לעצמו בגוף, אבל אני חייב את החרא הזה . גם לחומרים זה היתקדמות בלתי יאמנת

הוא נראה פיצוץ. במיוחד לגיל שלו.וזה לא משנה אם זה אם חומרים או לא!

ההסבר שלי (יכול להיות שאני טועה כמובן) לקושיה שמטרידה אותך, היא
שהבחור כנראה לא בן 16.
נדמה לי שכבר המון זמן אני קורא ושומע על הבן 16 הזה...

וכן, הוא מרים משקל אדיר. לא מבין את אלו כאן שיש להם צורך לחפש ולמצוא אצלו איזה בעיונת בטכניקה וכו'

גובה 170 ס"מ
משקל 97.7 ק"ג
סקוואט 274 ק"ג
דדליפט 281 ק"ג
בנץ' 164 ק"ג
פרס 116.5 ק"ג

גע רגע רגערעגערעגעעעעעעעע רגעעעעעעעע אתה בא להגיד לי שהוא עושה סקוואט של כמעט 300 קילו? זה אמיתי הדבר הזה?

גע רגע רגערעגערעגעעעעעעעע רגעעעעעעעע אתה בא להגיד לי שהוא עושה סקוואט של כמעט 300 קילו? זה אמיתי הדבר הזה?

הוא לא עושה סקוואט מלא גם עם 140 לדעתי .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כוס אמא שלו אפילו עד ל90 מעלות הוא לא יורד וגם קופץ ומנתר למה לא לרדת למטה ולאט למה למהר?!אם הוא יעשה סקוואט איכותי אם רבע מהמשקל שהוא קפץ איתו שם אני עושה שוב פעם ברית מילה.
למרות הכל..ההתקדמות שהוא עשה לא אנושית ומגיע לו את שיא הריספקט על ההשקעה וההתמדה! אבל עדין זה מעצבן ליצנות במכון,כל תינוק או ילד יכול לראות שהוא עובד כמו ליצן.

נ.ב
אם מישהו יודע איפה הוא כותב שיודיע...אני רוצה לקלל אותו ולרדת עליו על זה שהוא שקרן מטונף שחושב שיאמינו לשקרים שלו על זה שהוא טבעי...אני פשוט שונא שקרנים.

נערך לאחרונה:
גובה 170 ס"מ
משקל 97.7 ק"ג
סקוואט 274 ק"ג
דדליפט 281 ק"ג
בנץ' 164 ק"ג
פרס 116.5 ק"ג

הסקוואט שלו זה רבע סקוואט, והיה הרבה יותר מרשים לראות אותו עושה 160 או 180 בטכניקה נכונה. דדליפט הוא עשה בסרטון 240 ל-2 חזרות....דווקא מרשים.
סך הכל לא יצא לי לראות מישהו חוץ מלי פריסט שנראה ככה בגיל 16 (אבל לי פריסט היה טבעי עד גיל 19), השאלה היא אם הוא ימשיך להתמיד. ההיקף יד נראה לי 44\45 😲

נערך לאחרונה:
סרטון פוזה פטתי..בשום תרגיל שהוא עושה הטכניקה לא טובה וגם לא קרובה לטובה

Back
למעלה תחתית