אחר לורנזו,מה אתם אומרים?

• פותח/ת השרשור
לכל מי שמנחש היקף יד,ההיקף הוא 45.7 ס"מ(18 אינצ').

זה לא סקוואט מה שהוא עושה שם, לכן בכלל לא רלוונטי לנחש כמה היה עושה 'אילו' היה עושה.

אבל מבנה הגוף שלו מדהים (ביחוד הגב), אני חוזר על דעתי שהוא כנראה פשוט לא בן 16

רואים לפי הפנים שלו שהוא לא יותר מ17...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יש בזה משהו

יש לי מכר(צרפתי) שמכיר את הבחור אישית... והלורנזו הזה אוטוטו בן 17.

הוא עשה שינוי מדהים, הטכניקות בתרגילים דיי על הפנים(יכול להיות גם שזה בגלל הסרטונים שהוא מצלם, מעמיס משקל "לפוזה"), אבל בכל זאת מרשים וכל הכבוד לבחור.

הוא עשה שינוי שכמעט אף אחד בגיל הזה לא עשה(והוא שם וינקר לאנשים שמתאמנים גם הרבה שנים), הוא נראה מפלצת, ולפי דעתי נשמע ממנו עוד הרבה בעתיד.

די סביר להניח שהוא מתוגבר, אך אין בכך להוריד מההתפעלות שהמראה שלו יוצר. באשר לטכניקת הביצוע שלו, אני מאמין שהוא העמיס משקל לא רגיל (עבורו, אני משער) בשביל הפוזה.

לא הבנתי מה הקשר בין המשקל שלו לעבודה עם רצועות.

כבר 10 שנים שהוא רושם בן 16
חוץ מזה שלא נראה לי שהוא מתאמן שנה,לא הגיוני
על חומרים לא נדבר,אבל לא נשפוט גם
בקיצור,סוס,אבל שיקר קצת

לא בטוח בכלל שביום יום הוא עובד כמו שהוא עובד בסרטון. מאמין שהוא עובד ככה כדי להרשים עם משקלים גבוהים וביום יום הוא עובד כמו שצריך.

סך הכל, באמת אחד הטובים בעולם לגיל שלו...

אין סיכוי שהוא עובד ככה ביום יום, לפחות לו דדליפט, אחרת הוא היה נפצע מהר מאוד..

תצוגות מהסוג הזה נקראות "פוזות". בשביל ה"פוזה" תמיד מגזימים.

גם אם זה פוזות הטכניקה שלו איומה, אז סבבה הוא נראה מפלצת, חומרים והתמדה... אני לא מתרשם מדדליפט עם גב עקום ורבע סקוואט, תשנאו אותי אם אתם רוצים אבל הוא מתאמן כמו ליצן.

להבדיל אלף אלפי הבדלות, דדליפט של Kevin Nee. גם הא עם גב עגול.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גם אם זה פוזות הטכניקה שלו איומה, אז סבבה הוא נראה מפלצת, חומרים והתמדה... אני לא מתרשם מדדליפט עם גב עקום ורבע סקוואט, תשנאו אותי אם אתם רוצים אבל הוא מתאמן כמו ליצן.

אמנם אני מסכים אתך (ועם כל מבקרי הטכניקה) לגבי ביצוע התרגיל, אך אם בטכניקה אתה מתמקד, אז אתה כותב בפורום הלא-נכון. ההתרשמות אותה ביקש פותח האשכול היא לגבי המראה שלו, ולא הדרך בה הוא מבצע את התרגילים.

כן, כמו שאני נוהג להעיר להמתלהבים בחדכ"ש שאני מתאמן בו ששמים משקלים גבוהים ואז עובדים בטכניקה מגעילה (בול כמו שרואים בסירטון), זו לא הכמות זו האיכות!!!! אני חותך את ה... אם הוא עושה חזרה אחת כמו שצריך בסקאווט עם המשקל הזה. לגבי חומרים , אין ספק שבגיל 40 הוא יעבור ניתוח לב פתוח ולא בגלל חסימה טבעית באוטם שריר הלב....חבל

תבדילו בין טכניקה גרועה (כמו בדדליפט) שזה בעיה של,ו ועדיין כבוד על המשקל .
לבין הסקוואט והבנץ שזה 1\8 חזרות עם עזרה מהספוטר .

אם הוא לא PL, למה מדברים כאן על הטכניקה שלו?
זה כמו שלא ידברו על המראה של PL כי זה לא חשוב.

אם הוא לא PL, למה מדברים כאן על הטכניקה שלו?
זה כמו שלא ידברו על המראה של PL כי זה לא חשוב.

כי בא לי .
גם הטכניקה של PL לא חשובה ,אם ההרמה חוקית לא משנה כמה מכוערת היא .
אם בן אדם טוען שהוא עושה משקל מסויים ונראה כמו בדיחה אני אקרא לו ליצן ולא משנה לי מי הוא .
בנוסף לדבר על איך הוא נראה לא מעניין אף אחד .

תתפלא, אנשים אוהבים מראה חיצוני לא פחות מכוח. (כן, יש אנשים כאלו)
ותיקרא לו לייצן בגלל מה שהוא הראה, הוא עדיין נראה מעולה לגיל שלו, זה מה שהוא רצה לא?

הטכניקה של PL חשובה כמובן, תלוי איפה אנחנו מדברים, תחרות או אימונים.

נערך לאחרונה:
תתפלא, אנשים אוהבים מראה חיצוני לא פחות מכוח. (כן, יש אנשים כאלו)
ותיקרא לו לייצן בגלל מה שהוא הראה, הוא עדיין נראה מעולה לגיל שלו, זה מה שהוא רצה לא?

הטכניקה של PL חשובה כמובן, תלוי איפה אנחנו מדברים, תחרות או אימונים.
אבל מה שהוא עושה זה לא סקוואט

Back
למעלה תחתית