הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לורנזו,מה אתם אומרים?

שייהנה (גם אני מסכים שזה לא סקוואט)

שייהנה (גם אני מסכים שזה לא סקוואט)
אז למה אתה מגן עליו? זה נותן לגיטימציה.
אני בדיעה שכל אחד יעשה מה שבא לו, אבל ברגע שהוא מעלה סרט הוא חשוף לביקורת ולקרוא לסרט שלך סקוואט כשמה שאתה עושה בו זה לא סקוואט זה הרמה להנחתה.

חחחח קורן העיניין הוא שזה מצחיק לתת ביקורת לטכניקה שלו כשהוא BB, מצידי שייעשה עשירית או מאית סקוואט, זה לא משנה ממש.
אני לא ממש מגן עליו, אלא יותר מנסה להבין למה מדברים כאן על טכניקה יותר מדי..
אם היית מראה לי רק את הסירטונים וזה כל מה שהיה, בלי כל הוכחה שהוא BB, הייתי אומר לך 'אחלה גוף אבל טכניקה מעפנה לגמרי'

זה כמו שאני אדבר איתך על הבטן של אנדי בולטון, את מי זה מעניין, זה לא מפריע לו להיות מפלצתי

כי בא לי .
גם הטכניקה של PL לא חשובה ,אם ההרמה חוקית לא משנה כמה מכוערת היא .
אם בן אדם טוען שהוא עושה משקל מסויים ונראה כמו בדיחה אני אקרא לו ליצן ולא משנה לי מי הוא .
בנוסף לדבר על איך הוא נראה לא מעניין אף אחד .

יפה שבא לך, וזה לגיטימי, אבל זה לא מסביר את הפרשנות הזו. אם כל כך בוער לכם לבקר אותו, ולקרוא לו שקרן בריש גלי, תכתבו אליו ישירות.

הבנו שאתם (וזו פנייה אל כל המקטרגים) לא אוהבים את המראה הזה, ולכם חשובים הטכניקה והממשקל, ומפריע לכם שיש ספוט/ שותף/ סתם מישהו שמשגיח. להזכירכם, זהו פורום פיתוח הגוף והפיטנס. אלא אם יש לכם לומר משהו על איך שהוא נראה (כולל הוכחות, ולא רק ניחוש על פי מה שאתם רואים, חוויה מתקנת שהיתה בנושא, וכיוצ"ב, ניתוח תרגילים ופילוסופיות אימון מבצעים בפורום אחר. אתם הרי לא תטילו את מימיכם במטבח, אלא אם יש לכם שלפוחית רגיזה, או שאתם חיות לא מאולפות 😉.

אז למה אתה מגן עליו? זה נותן לגיטימציה.
אני בדיעה שכל אחד יעשה מה שבא לו, אבל ברגע שהוא מעלה סרט הוא חשוף לביקורת ולקרוא לסרט שלך סקוואט כשמה שאתה עושה בו זה לא סקוואט זה הרמה להנחתה.

יש משפט שאומר (לא זוכר את כולו): אם זה נשמע כמו ברווז, הולך כמו ברווז, אז זה ברווז. אני חושב שרוב מבקרי הפורום יסכימו שהבחור ביצע את התרגיל בצורה לא טובה (בלשון המעטה), אבל אי אפשר לטעות בתרגיל (למרות הביצוע).

חחחח קורן העיניין הוא שזה מצחיק לתת ביקורת לטכניקה שלו כשהוא BB, מצידי שייעשה עשירית או מאית סקוואט, זה לא משנה ממש.
אני לא ממש מגן עליו, אלא יותר מנסה להבין למה מדברים כאן על טכניקה יותר מדי..
אם היית מראה לי רק את הסירטונים וזה כל מה שהיה, בלי כל הוכחה שהוא BB, הייתי אומר לך 'אחלה גוף אבל טכניקה מעפנה לגמרי'

זה כמו שאני אדבר איתך על הבטן של אנדי בולטון, את מי זה מעניין, זה לא מפריע לו להיות מפלצתי
אנדי בולטון נראה כמו באדיבילדר באוף סיזן וגם יותר טוב מהם.
סבבה אז אני אעלה סרט סקוואט 500 קילו ויעלה סרט של כפיפות מרפקים...

תהנה, אם זה משמעניין אותך.
אתה עוד לא מבין שזה לא ממש מעניין אותו, אה?
אם זה לא מעניין אותו, למה זה מעניין אותכם

אגב, עם כל הכבוד לבולטון, אתה לא יכול להשוות אותו לBB מקצועי, וגם לא צריך להשוות.

חבל שהטרול לא כאן.

יפה שבא לך, וזה לגיטימי, אבל זה לא מסביר את הפרשנות הזו. אם כל כך בוער לכם לבקר אותו, ולקרוא לו שקרן בריש גלי, תכתבו אליו ישירות.

הבנו שאתם (וזו פנייה אל כל המקטרגים) לא אוהבים את המראה הזה, ולכם חשובים הטכניקה והממשקל, ומפריע לכם שיש ספוט/ שותף/ סתם מישהו שמשגיח. להזכירכם, זהו פורום פיתוח הגוף והפיטנס. אלא אם יש לכם לומר משהו על איך שהוא נראה (כולל הוכחות, ולא רק ניחוש על פי מה שאתם רואים, חוויה מתקנת שהיתה בנושא, וכיוצ"ב, ניתוח תרגילים ופילוסופיות אימון מבצעים בפורום אחר. אתם הרי לא תטילו את מימיכם במטבח, אלא אם יש לכם שלפוחית רגיזה, או שאתם חיות לא מאולפות 😉.

אני יודע שאתה קצת מוזר אבל עדיין מה ההודעה שלך קשורה (בבקשה אל תענה לי על זה ) .
לא אמרתי שהוא שקרן אמרתי שהוא ליצן ואין לי בעיה להגיד לו את זה בפנים רק לא כזה חשוב לי למצוא אותו .
אם אתה שם סרטונים של אימונים אל תתפלא אם יהיו תגובות בנושא .
אין לי מה להגיב על המראה שלו כי אין לי הבנה בנושא , בניגוד אלייך שאתה מגיב על אימונים שאתה לא שייך לתחום הזה בכלל .

תהנה, אם זה משמעניין אותך.
אתה עוד לא מבין שזה לא ממש מעניין אותו, אה?
אם זה לא מעניין אותו, למה זה מעניין אותכם

אגב, עם כל הכבוד לבולטון, אתה לא יכול להשוות אותו לBB מקצועי, וגם לא צריך להשוות.

אתה קצת איטי ?
ברור שזה מעניין אותו אחרת הוא לא היה טורח לפרסם את המשקלים שלו + סרטונים שלו מתאמן .
המסה שיש לאנדי בולטון היא מפלצתית כמו לכל SHW PL אחר .

אני יודע שאתה קצת מוזר אבל עדיין מה ההודעה שלך קשורה (בבקשה אל תענה לי על זה ) .
לא אמרתי שהוא שקרן אמרתי שהוא ליצן ואין לי בעיה להגיד לו את זה בפנים רק לא כזה חשוב לי למצוא אותו .
אם אתה שם סרטונים של אימונים אל תתפלא אם יהיו תגובות בנושא .
אין לי מה להגיב על המראה שלו כי אין לי הבנה בנושא , בניגוד אלייך שאתה מגיב על אימונים שאתה לא שייך לתחום הזה בכלל .

אם לא ראית את הקשר, אז אין טעם להסביר.

רוב התגובות שלי בפורום מפנות את פותח האשכול אל דעת המומחים (עם או בלי מרכאות). רוב דברי שם הם המלצות אפשריות שלא במקרה לא מתבססות על העקרונות שלכם, ולא קביעת עובדות בנושאים בהם אינה שלמה. את קביעת העובדות אני משאיר לכם.

חוץ מזה, אני לא שייך לעדת מעריצי ריפטו, אז אין שום סיבה שאתמוך במנטרה ובפילוספיה שאתם משדרים. אין בכך לזלזל בתורת ריפטו (ובריפטו עצמו), אלא במה שעושים ממנה.

אגב, לפחות אני מגיב על נושאים בפורומים הנכונים. להזכירך, זהו פורום פיתוח הגוף והפיטנס. דיון על טכניקה לא באמת רלוונטי בפורום שטכניקה היא לא אחד מנושאיו.

אם לא ראית את הקשר, אז אין טעם להסביר.

לא רק שאני מפנה את הקוראים אל דעת המומחים, רוב התגובות שלי בפורום אימונים לא מבטלות את דעת המומחים (עם או בלי מרכאות). חוץ מזה, אני לא שייך לעדת מעריצי ריפטו, אז אין שום סיבה שאתמוך במנטרה ובפילוספיה שאתם משדרים. אין בכך לזלזל בתורת ריפטו (ובריפטו עצמו), אלא במה שעושים ממנה.

לפחות אני מגיב על הנושאים בפורומים הנכונים. להזכירך, זהו פורום פיתוח הגוף והפיטנס. דיון על טכניקה לא באמת רלוונטי בפורום שטכניקה היא לא אחד מנושאיו.

יפה ששמעת על מאמן אחד (אגב זה לא רק אתה ככה זה רוב הילדים בארץ ).
אבל עם טיפה היית יותר קשור לתחום היית רואה גם מהדעות שאני כותב וגם מהסגנון שאני מרים שאין קשר גדול ביני לבין שאיך שמארק מלמד .

אתה לא צריך לתמוך בשום דבר , בייחוד שאתה לא מבין אותו .

יפה ששמעת על מאמן אחד (אגב זה לא רק אתה ככה זה רוב הילדים בארץ ).
אבל עם טיפה היית יותר קשור לתחום היית רואה גם מהדעות שאני כותב וגם מהסגנון שאני מרים שאין קשר גדול ביני לבין שאיך שמארק מלמד .

אתה לא צריך לתמוך בשום דבר , בייחוד שאתה לא מבין אותו .

איני מתמחה בהרמת משקולות. העניין שלי בנושא מוזן על ידי מה שאתם מפרסמים, וקישורים אל מקורות מידע אחרים. שמו של ריפטו ושם שיטתו הם השמות ש"נטחנים" קשות באתר, ואותם בחרתי כדוגמא.

תתאמן איך שבא לך. לא נראה לי שזה משנה למישהו איך תעשה את זה, ועל פי איזו שיטה, כל עוד לא תנסה להוריד לעצמך חלק מהגוף. 😃

אתה קצת איטי ?
ברור שזה מעניין אותו אחרת הוא לא היה טורח לפרסם את המשקלים שלו + סרטונים שלו מתאמן .
המסה שיש לאנדי בולטון היא מפלצתית כמו לכל SHW PL אחר .

שוב, הוא PL או BB?
היה באלו לעשות פוזות כניראה וזהו, לא ממש אכפת לו כל עוד הוא גודל.
שייביא סירטונים שהוא עושה שכיבות סמיכה, גם זה לא ממש מעניין.

ולא השוותי בין בולטון לבין PL אחרים

שוב, הוא PL או BB?
היה באלו לעשות פוזות כניראה וזהו, לא ממש אכפת לו כל עוד הוא גודל.
שייביא סירטונים שהוא עושה שכיבות סמיכה, גם זה לא ממש מעניין.

ולא השוותי בין בולטון לבין PL אחרים

אם הוא BB, אז שיראה פוזות של עצמו. הוא מעלה את סרטוני האימון שלו רק במטרה אחת. להראות שהוא חזק.

אתה ראית שהוא גם העלה פוזות לא?

זה לא סותר את מה שאמרתי.

Back
למעלה תחתית