הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לורנזו,מה אתם אומרים?

זה לא סותר את מה שאמרתי.

זה לא אמור ליסתור, אבל לא משנה, אני מבין שאין מה לדבר על זה איתכם.

קורן:
הוא מרים יותר ממך וממרבית הפורום, לא? (לא מדבר על טכניקה, מדבר על נטו משקל)
וחוץ מזה, שוב, תצוגת החוזק כאן לא משנה, כי הוא BB וזהו, אבל לא משנה, אין טעם לדבר על זה.

נערך לאחרונה:

קורן:
וחוץ מזה, שוב, תצוגת החוזק כאן לא משנה, כי הוא BB וזהו, אבל לא משנה, אין טעם לדבר על זה.
מה - זה - קשור?

בואנה, הלוגיקה שלך, על הפנים, ממש
לפי מה שאתה אומר אם אני יותר גדול זה נותן לי לגיטימציה
א. לא להקשיב לאף אחד חוץ ממי שמתאמן פחות זמן ממני/קטן יותר, בלה בלה
ב. לעשות רבעי טווחים ולצפות שאף אחד לא יאמר לך כלום כי אתה גדוללללל
ג. להתעלם מכל ביקורת שלא מוצאת חן בעיניך

אגב זה מאוד מעניין שכשBB חובבן מעלה סרטון גרוע של ביצוע, אז אסור לומר כלום כי הוא BB, אבל כשפאוארליפטר מעלה סרטון של משקלים ואנשים מתייחסים לדברים לא רלוונטיים כמו הגודל שלו/א.ש/אסתטיקה וכל מיני דיונים מפגרים על תכניות מאסה וכוח, אז זה בסדר ושייך.

נערך לאחרונה:

קורן:
מי אתה שתקבע אם תצוגת החוזק משנה או לא? הוא זה שהעלה את הסרטון, לא אתה. אם הוא העלה סרטון בו הוא מפגין כוח, אז כנראה שהתצוגה שלו משנה. על פי הטענה שלך, תצלום והעלאת הסרטון הזה הם אקראיים לחלוטין, ושבאותה המידה הוא היה יכול להעלות סרטון שלו משחק דמקה סינית עם חברה שלו, או אולי אפילו סרטון מגרה שלו בשירותים בזמן שהוא מנגב(עם נייר הטואלט שיש עליו את הכלבים הקטנים, כי על איכות לא מתפשרים). ברור לחלוטין שטענה זו מופרכת.

בואנה, הלוגיקה שלך, על הפנים, ממש
בהתחשב בהמשך ההודעה, הלוגיקה שלו אולי על הפנים, אבל שלך עדיין מנצחת בתחרות הזו.

מי אתה שתקבע אם תצוגת החוזק משנה או לא? הוא זה שהעלה את הסרטון, לא אתה. אם הוא העלה סרטון בו הוא מפגין כוח, אז כנראה שהתצוגה שלו משנה. על פי הטענה שלך, תצלום והעלאת הסרטון הזה הם אקראיים לחלוטין, ושבאותה המידה הוא היה יכול להעלות סרטון שלו משחק דמקה סינית עם חברה שלו, או אולי אפילו סרטון מגרה שלו בשירותים בזמן שהוא מנגב(עם נייר הטואלט שיש עליו את הכלבים הקטנים, כי על איכות לא מתפשרים). ברור לחלוטין שטענה זו מופרכת.
אתה לא תתקבל לאוניברסיטה כי אתה לא טוב בכדורגל?
ייגידו לך שכל עוד אתה לא משפר את זה אתה לא יכול להיכנס?
הרגליים שלו די מכובדות, שיימשיך לעשות רבעי סקוואט (מה שלא ניראה לי שהוא עושה תמיד) אם בא לו.

מי אתה שתקבע אם תצוגת החוזק משנה או לא? הוא זה שהעלה את הסרטון, לא אתה
כשBB מקבל את הגביע מר אולימפיה, הוא מקבל אותה בגלל שהוא היה חזק ובגלל שהטכניקה שלו הייתה טובה?

נערך לאחרונה:
אתה מוזמן לדבר, רק שאני לא מבין מה הטענה שלך.

הטענה שלי היא כזאת:
הוא BB, נכון?
מילה אחת לא הוצאתם על הגוף עצמו וישר תקפתם על טכניקה, אם לא היה אכפת לו מהטכניקה בסירטונים?
והסיבה שכניראה לא היה אכפת לו מהטכניקה היא כניראה עיניין הפוזה.

קורן:
מה - זה - קשור?
כשאני מדבר על מישהו שהוא חזק ממני, לא הייתי שם גרשיים על המילה חזק

א. לא להקשיב לאף אחד חוץ ממי שמתאמן פחות זמן ממני/קטן יותר, בלה בלה
רוני היה עושה רבעי טווחים והוא אחד מהאנשים שישארו בהיסטוריית הBB, לא?

מאיפה אתה יודע מה כן אמרו ומה לא אמרו לו, כמו כן למה הוא בחר להקשיב ולמה לא. (יכול להיות מאוד שרק בסירטונים האלו הטכניקה שלו מוצגת ככה, באמת שלא יודע)

אגב זה מאוד מעניין שכשBB חובבן מעלה סרטון גרוע של ביצוע, אז אסור לומר כלום כי הוא BB, אבל כשפאוארליפטר מעלה סרטון של משקלים ואנשים מתייחסים לדברים לא רלוונטיים כמו הגודל שלו/א.ש/אסתטיקה וכל מיני דיונים מפגרים על תכניות מאסה וכוח, אז זה בסדר ושייך.
זאת באמת טעות ואתה צודק, המראה שלו לא יפריע לו להיות אלוף, וזאת כל הפואנטה כאן בעצם, מה שלא יפריע לך להיות אלוף- לא מעניין.

נערך לאחרונה:
הטענה שלי היא כזאת:
הוא BB, נכון?
מילה אחת לא הוצאתם על הגוף עצמו וישר תקפתם על טכניקה, אם לא היה אכפת לו מהטכניקה בסירטונים?

קורן:
כשאני מדבר על מישהו שהוא חזק ממני, לא הייתי שם גרשיים על המילה חזק

רוני היה עושה רבעי טווחים והוא אחד מהאנשים שישארו בהיסטוריית הBB, לא?

מאיפה אתה יודע מה כן אמרו ומה לא אמרו לו, כמו כן למה הוא בחר להקשיב ולמה לא. (יכול להיות מאוד שרק בסירטונים האלו הטכניקה שלו מוצגת ככה, באמת שלא יודע)

זאת באמת טעות ואתה צודק, המראה שלו לא יפריע לו להיות אלוף, וזאת כל הפואנטה כאן בעצם, מה שלא יפריע לך להיות אלוף- לא מעניין.

מביצת יען אחת אפשר להכין חביתה ל30 איש!

הטענה שלי היא כזאת:
הוא BB, נכון?

אני לא כותב דיעות על איך הוא נראה. זה לא התחום שלי ואני לא מתעסק בו. אם תשים לב כתבתי שהבחור די חזק, ויש כבוד.

עכשיו לענייננו: הטענה שלי הייתה שהוא העלה את הסרטונים כדי להראות שהוא חזק. אתה מסכים עם זה? אם כן, אז מגיעה לו ביקורת על הטכניקה או לא?

מביצת יען אחת אפשר להכין חביתה ל30 איש!

יופי

coldfire:
האמת את ההודעה שלך לא ראיתי, למרות שהיא טובה יותר משאר יציאות של אנשים.

: הטענה שלי הייתה שהוא העלה את הסרטונים כדי להראות שהוא חזק. אתה מסכים עם זה? אם כן, אז מגיעה לו ביקורת על הטכניקה או לא?

אני לא יודע אם הוא רצה לעשות פוזות ולכן עשה טעויות כאלו בטכניקה (בגלל שהמשקל כבד)
או שפשוט הוא לא יודע לבצע את הטכניקה כראוי.
כל מיקרה, בהנחה ואם מה שמעניין אותו זה להיות חזק ולהרים כמה שיותר, כן אתה צודק, מגיעה לו ביקורת על טכניקה.

שאלה : מה זה משנה מה הוא רצה ?
ואם הוא לא רצה לקבל ביקורת ?

שלא תבין אותי לא נכון, לא אכפת לי ממנו אישית ובגלל זה אני 'מגן' עליו, פשוט התגובות נאצה כלפי BB ממשיכות בלי סוף.
יודעים מה? תיסגרו את הפורום עולם פיתוח גוף ופיטנס וניסגור עיניין.

למה מה רע בקצת צחוקים ?
תוקפים רק דברים כי הם מפגרים , תאמין לי יש PL לא פחות אדיוטים וגם עליהם נשמח לצחוק .
ואף אחד לא תקף פה אותו כי הוא BB ...

נערך לאחרונה:
זה מה שרואים האמת, כל אופן אין רע בצחוקים, צודק.

למה מה רע בקצת צחוקים ?
תוקפים רק דברים כי הם מפגרים , תאמין לי יש PL לא פחות אדיוטים וגם עליהם נשמח לצחוק .
ואף אחד לא תקף פה אותו כי הוא BB ...

צחוקים זה דבר נחמד, אך לא תמיד אפשר לדעת מתי אדם צוחק, ומתי לא.

לגבי "תקיפת" הבחור בגין היותו מפתח גוף, אני לא כל כך מסכים אתך ..

צחוקים זה דבר נחמד, אך לא תמיד אפשר לדעת מתי אדם צוחק, ומתי לא.

לגבי "תקיפת" הבחור בגין היותו מפתח גוף, אני לא כל כך מסכים אתך ..

אז אל תסכים , מה אני יכול לעשות .
כל אחד בפורום היה מקבל כזאת ביקורת ...

Back
למעלה תחתית