הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS 2 שאלות

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
טוב, אתמול התחלתי את התכונית SS באיחור של שבועיים בגלל בעיות ואחר כך כאבי גב לא משנה..
קיצר יש לי 2 שאלות:
באימון A הייתי אמור לעשות:
squat 3x5 50kg
bench press 3x5 50kg
deadlift 1x5 35kg

1. בטעות עשיתי 40 קילו גם בסקוואט וגם בבנץ' פרס ורק אחרי שסיימתי שמתי לב.. אימון A הבא אני אמור לעשות:
squat 3x5 60kg
bench press 3x5 55kg
deadlift 1x5 45kg

(יש אימון B הבא ואז A הזה ^)
השאלה אם זה בסדר כוייכול לעלות 20 קילו בסקוואט, 15 קילו בבנץ' פרס?
בעיקרון המשקלים שלי לפני שהתחלתי את התוכנית יותר גבוהים, אבל זה בסדר לעלות ככה ואימון אחרי זה זה יסתדר לי כבר?

2. אימון SS (לפחות אימון A שהיה לי אתמול) לוקח בסביבות חצי שעה או פחות, זה נורמאלי? סליחה על השאלה המפגרת זה סתם נראה לי מוזר

1. לא, תעלה כמתוכנן כאילו התחלת עם 40 קילו (אם התחלת עם 50 והקפיצה היא ה10 קילו, אז אימון הבא יהיה 50 (40+10) במקום 60 (50+10)).
2. זה כי אתה במשקלים קלים כרגע, כשתתחזק ותגיע למשקלים יותר כבדים יהיה לך יותר קשה והאימון יוכל להימשך אפילו שעה וחצי

• פותח/ת השרשור
1. לא, תעלה כמתוכנן כאילו התחלת עם 40 קילו (אם התחלת עם 50 והקפיצה היא ה10 קילו, אז אימון הבא יהיה 50 (40+10) במקום 60 (50+10)).
2. זה כי אתה במשקלים קלים כרגע, כשתתחזק ותגיע למשקלים יותר כבדים יהיה לך יותר קשה והאימון יוכל להימשך אפילו שעה וחצי

חבל לי "לעלות" למשקלים כאלה נמוכים שבלי קשר המשקל ההתחלתי שהייתי אמור להתחיל ממנו גבוה יותר לא?
2. שעה וחצי? נראה לי קצת מגזים.. גם אם אני לוקח 5 דקות מנוחה בין סט לסט (שזה דבר גרוע) אני לא מגיע לשעה וחצי אימון עם זה

חבל לי "לעלות" למשקלים כאלה נמוכים שבלי קשר המשקל ההתחלתי שהייתי אמור להתחיל ממנו גבוה יותר לא?
2. שעה וחצי? נראה לי קצת מגזים.. גם אם אני לוקח 5 דקות מנוחה בין סט לסט (שזה דבר גרוע) אני לא מגיע לשעה וחצי אימון עם זה
1.לא, ומה אם תכשל? עליה קיצונית מידי היא לא טובה וגם מה אכפת לך? כולה אימון אחד...
2. ממש לא מגזים

אל תקפוץ קפיצות גדולות מדיי, תעלה כמו שאתה צריך לעלות בין אימון לאימון ולא מה שהיית עושה אם לא היית מתבלבל.
והקפיצות לא גדולות מדיי? הקפיצות בSS לא אמורות להיות 10 בדדליפט, 5 בסקוואט ו2.5 בבנצ' ובפרס?

אל תקפוץ קפיצות גדולות מדיי, תעלה כמו שאתה צריך לעלות בין אימון לאימון ולא מה שהיית עושה אם לא היית מתבלבל.
והקפיצות לא גדולות מדיי? הקפיצות בSS לא אמורות להיות 10 בדדליפט, 5 בסקוואט ו2.5 בבנצ' ובפרס?
בהתחלה אפשר לקפוץ אפילו ב15 בדדליפט

• פותח/ת השרשור
בכללי זאת התוכנית שלי לשבועיים הקרובים, את הa הראשון עשיתי אתמול, איפה שיש ---- זה שבוע הבא:

SS:
A:
Squat 3x5 50 kg
Bench press 3x5 50kg
Deadlift 1x5 35kg

B:
Squat 3x5 55kg
Standing barbell press 3x5 (35)
Power clean 3x5 (?)

A:
Squat 3x5 60kg
Bench press 3x5 55kg
Deadlift 1x5 45kg

-------------------------------
B:
Squat 3x5 65kg
Standing barbell press 3x5 (40)
Power clean 3x5 (?)

A:
Squat 3x5 70kg
Bench press 3x5 60kg
Deadlift 1x5 55kg

B:
Squat 3x5 75kg
Standing barbell press 3x5 (45)
Power clean 3x5 (?)

אני רוצה ״לקפוץ״ למשקלים של האימון הבא כמו שהייתי עושה אם הייתי עושה את המשקלים נכון, זאת לא קפיצה בכלל זה משקלים שקלים לי מאוד, אז לפי דעתי אין סיבה לא לעשות את המשקלים שגם ככה באימון הבא הייתי עושה, מה אתם אומרים?

• פותח/ת השרשור
טוב עשיתי היום אימון עם המשקלים שהייתי אמור לעשות ברגיל אם הייתי עושה נורמאלי שהלך טוב, רק עשיתי מתח עם 10 קילו 3 סטים של 5, ובסט השלישי הצלחתי רק 3 מה כדאי לעשות?
פעם ראשונה שלי שאני עושה מתח עם משקל^ לעשות אימון הבא אותו משקל במתח?

טוב עשיתי היום אימון עם המשקלים שהייתי אמור לעשות ברגיל אם הייתי עושה נורמאלי שהלך טוב, רק עשיתי מתח עם 10 קילו 3 סטים של 5, ובסט השלישי הצלחתי רק 3 מה כדאי לעשות?
פעם ראשונה שלי שאני עושה מתח עם משקל^ לעשות אימון הבא אותו משקל במתח?
כן

סבבה, אבל אני לא חושב שאני אוכל להתקדם מאימון לאימון במתח עם משקל
אז תשתדל.
לרוב בגלל שהמשקל תלוי במשקל גוף ואתה תעלה הרבה במשקל בSS הרבה שמים חתירה בשביל לעקוב יותר טוב אחרי המשקל

• פותח/ת השרשור
חח אני יודע שרושמים אעלה זה סתם היה נראה לי מוזר אז רשמתי עם י׳ במקום, וסבבה תודה
עריכה:
השבוע יצא לי לעשות רק 2 אימונים במקום 3, והתוכנית שלי זה ABA ואז BAB, אני יכול פשוט להמשיך את התוכנית שלי ממחר נכון?
עשיתי AB ויום ראשון אני אעשה A, ואז BA ולהמשיך ככה
עוד שאלה, כשאני עושה PRESS, איך בדיוק אני יכול לעשות את התרגיל הזה? אני לוקח את המוט מהסוג של כלוב של הבנץ' פרס / הכלוב שאפשר לשנות את הספסל לשיפוע חיובי או שלילי או ניטרלי ועושה את התרגיל, אבל איך אני יכול לעשות את התרגיל הזה בדיוק? אני צריך לעשות קלין בשביל להגיע לפוזיציה של הפרס (מקווה שניסחתי בסדר ושתבינו), מה שעשיתי אימון אחרון זה לקחת את המוט ולשבת על הספסל פשוט ולעשות פרס, לא יכלתי להגיע לפרס בעמידה, ואין כלוב מתאים במכון לשים את המוט בגובה

חח אני יודע שרושמים אעלה זה סתם היה נראה לי מוזר אז רשמתי עם י׳ במקום, וסבבה תודה
עריכה:
השבוע יצא לי לעשות רק 2 אימונים במקום 3, והתוכנית שלי זה ABA ואז BAB, אני יכול פשוט להמשיך את התוכנית שלי ממחר נכון?
עשיתי AB ויום ראשון אני אעשה A, ואז BA ולהמשיך ככה
עוד שאלה, כשאני עושה PRESS, איך בדיוק אני יכול לעשות את התרגיל הזה? אני לוקח את המוט מהסוג של כלוב של הבנץ' פרס / הכלוב שאפשר לשנות את הספסל לשיפוע חיובי או שלילי או ניטרלי ועושה את התרגיל, אבל איך אני יכול לעשות את התרגיל הזה בדיוק? אני צריך לעשות קלין בשביל להגיע לפוזיציה של הפרס (מקווה שניסחתי בסדר ושתבינו), מה שעשיתי אימון אחרון זה לקחת את המוט ולשבת על הספסל פשוט ולעשות פרס, לא יכלתי להגיע לפרס בעמידה, ואין כלוב מתאים במכון לשים את המוט בגובה
יש כמה אופציות:
1. לעשות פאוורקלין בשביל להרים את המוט
2. לקחת את המוט מהספסל, לעמוד איתו וללחוץ.
3. לשים את המוט בתוך הסמית משיין (יש כאלה שיש מקום להכניס)
4. לשים על מקבילים

• פותח/ת השרשור
יש כמה אופציות:
1. לעשות פאוורקלין בשביל להרים את המוט
2. לקחת את המוט מהספסל, לעמוד איתו וללחוץ.
3. לשים את המוט בתוך הסמית משיין (יש כאלה שיש מקום להכניס)
4. לשים על מקבילים

1. אני וויתרתי על פאוורקלין בתוכנית כי זה נראה לי תרגיל קצת מסובך לי בנתיים וצריך ללמוד את הטכניקה שלו, למרות שפעם עשיתי אותו קצת זמן אבל אני מעדיף לוותר עליו
2.אין לי איך, צריך להגיע למצב שהמוט מעל הראש, והספסל נמוך, ספסל של בנץ'
3. אני די בטוח שאין דבר כזה אצלי אבל אם יש אני אעשה, אגב לעשות פרס בסמית משין זה חרא של דבר נכון?
4. רעיון טוב, אני אבדוק אם אפשרי בכלל כי זה קצת בעיה שם, אבל בלי קשר אני צריך להעלות את המוט עד לשם חח נראה אם אפשרי

1. אני וויתרתי על פאוורקלין בתוכנית כי זה נראה לי תרגיל קצת מסובך לי בנתיים וצריך ללמוד את הטכניקה שלו, למרות שפעם עשיתי אותו קצת זמן אבל אני מעדיף לוותר עליו
2.אין לי איך, צריך להגיע למצב שהמוט מעל הראש, והספסל נמוך, ספסל של בנץ'
3. אני די בטוח שאין דבר כזה אצלי אבל אם יש אני אעשה, אגב לעשות פרס בסמית משין זה חרא של דבר נכון?
4. רעיון טוב, אני אבדוק אם אפשרי בכלל כי זה קצת בעיה שם, אבל בלי קשר אני צריך להעלות את המוט עד לשם חח נראה אם אפשרי
1. אתה לא חייב פאוורקלין כזה ברמה גבוהה, רק בשביל להרים את המוט אל החזה ומשם אתה ממשיך בלחיצות...
3 פאוורקלינים פעם פעמיים בשבוע לא יהרגו אותך.
2.הכוונה שרק תקח משם את המוט אל הכתפיים כשאתה יושב על הספסל ואז לעמוד
3. כן זה חרא
4. תדפדף בלוג של @Ori.S הוא היה שם את המוט על מקבילים
https://www.lbs.co.il/logs/130/update?update=9730

או הלוג של @yanivgoft שעושה פאוורקלין בשביל להרים את המוט לכתפיים
https://www.lbs.co.il/logs/9/update?update=11053

• פותח/ת השרשור
1. אתה לא חייב פאוורקלין כזה ברמה גבוהה, רק בשביל להרים את המוט אל החזה ומשם אתה ממשיך בלחיצות...
3 פאוורקלינים פעם פעמיים בשבוע לא יהרגו אותך.
2.הכוונה שרק תקח משם את המוט אל הכתפיים כשאתה יושב על הספסל ואז לעמוד
3. כן זה חרא
4. תדפדף בלוג של @Ori.S הוא היה שם את המוט על מקבילים
https://www.lbs.co.il/logs/130/update?update=9730

או הלוג של @yanivgoft שעושה פאוורקלין בשביל להרים את המוט לכתפיים
https://www.lbs.co.il/logs/9/update?update=11053
1.הבנתי שרק בשביל להגיע למצב ומשם רק פרסים, אבל שיהיה משקל גבוה על המוט אני לא חושב שאני אוכל לעשות קלין עם משקל כזה, לבנתיים אתה אומר כדאי לעשות קלין חלקי גם אם אין לי יותר מדי מושג איך לעשות פרפקט, העיקר להגיע למצב?
4. אני לא מבין ב לוגים לא יודע מה מי מו, אני אבדוק אבל לא יודע איך זה עובד בכלל

*לוותר על קלין כתרגיל בנתיים זה בסדר? מתח עם משקל, למרות שעשיתי רק אימון אחד עם זה, זה נראה לי אחלה בנתיים

1.הבנתי שרק בשביל להגיע למצב ומשם רק פרסים, אבל שיהיה משקל גבוה על המוט אני לא חושב שאני אוכל לעשות קלין עם משקל כזה, לבנתיים אתה אומר כדאי לעשות קלין חלקי גם אם אין לי יותר מדי מושג איך לעשות פרפקט, העיקר להגיע למצב?
4. אני לא מבין ב לוגים לא יודע מה מי מו, אני אבדוק אבל לא יודע איך זה עובד בכלל

*לוותר על קלין כתרגיל בנתיים זה בסדר? מתח עם משקל, למרות שעשיתי רק אימון אחד עם זה, זה נראה לי אחלה בנתיים
תראה את הלינקים שצירפתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית