הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון יש סופר אפקט מזויף ?

• פותח/ת השרשור dman45
  • פורסם בתאריך

dman45

משתמש מתחיל
67
4
נק' מוניטין:
4
67
4
ראיתי שבדף הפייסבוק של החברה פרסמו שיש פחים מזויפים זה אמיתי ? מי יזייף את זה ?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 72 · צפיות: 195
יש לי חבר שנפל על פח מלא גושים של סוכרזית הפח נראה מקורי אפילו הלכנו לחנות להשוות נראה לי מנסים לטאטא פה משהו.
זו הסיבה למה אני לא קונה ישראלי ולא משנה כמה תגידו וינסו לשכנע אותי שזה בסדר אחרי שחבר שלי הראה לי איך זה מגיע לא תודה.

גם לי היו את הגושים האלו פשוט אל תשקשק עם זה וזרוק לפח. לא נראה לי שמזייפים מי יזייף את זה כולה אבקת חלבון ישראלית שבכל מקום עולה גרושים זה לא איזה מותג אופטימום או משהו

יש לי חבר שנפל על פח מלא גושים של סוכרזית הפח נראה מקורי אפילו הלכנו לחנות להשוות נראה לי מנסים לטאטא פה משהו.
זו הסיבה למה אני לא קונה ישראלי ולא משנה כמה תגידו וינסו לשכנע אותי שזה בסדר אחרי שחבר שלי הראה לי איך זה מגיע לא תודה.
מסכים, נשמע כמו סיפור כיסוי לפרשה שהייתה כאן איתם. לא קונה בחיים אבקה ישראלית

• פותח/ת השרשור
אם יש פאק ביצור שירשמו את זה גם מזדה העולמית שעשתה טעות ביקשה מכולם לחזור למוסך וכך גם טיוטה. לא חסר מקרים שקורות טעויות שירשמו שעשו טעות אני דווקא כן שכנעתי חברים לקנות ישראלי ועד היום שקנינו אקסטרים וסופר אפקט הכל היה בסדר אני מקווה באמת שאין פחים מזוייפים אני קונה את זה ממש זול

אחי קוראים לזה זולקר קנית בזול יצא יקר
כל מי שנתקל בגושים ואבנים ולא יודע מה מגיע לו
אתם קונים זול ועוד תוצרת ארץ הקומבינות ומה ציפיתם שיהיה ? אני לא משנה מה אעדיף חו״ל. ולבחור שהציע לזרוק את הסוכרזית אתה אשכרה לא אכפת לך מה אתה שותה הא ישראלי טיפוסי העיקר שזה זול האיכות לא משנה

זה לא קשור אחי אני קונה את החלבון הזה ב 200 ש״ח שזה משמעותי בשבילי אני מסיים פח בשבועיים אז יאללה לא התערבב שם סוכרזית מה קרה ??!?! החברה טוענת שיש לה בדיקות מעבדה אולי זה נכון אולי לא אולי יש שם פחות חלבון גרם לפה או לשם לא משנה לי. אני מעדיף את האבקה הזאת או אקסטרים מאשר כל הפאוור ואי עם סויה

גם לי היו את הגושים האלו פשוט אל תשקשק עם זה וזרוק לפח. לא נראה לי שמזייפים מי יזייף את זה כולה אבקת חלבון ישראלית שבכל מקום עולה גרושים זה לא איזה מותג אופטימום או משהו

לירון, אם יש לך גושים באבקה תחזיר ונחליף לך זו בעיה ידוע בסופר אפקט, לא צריך למיין או להיחנק.
וכדי שהיה ברור קנית את זה ב 225 ש״ח ולא 200 וזה היה ביום שוק וגם כי קנית כמות מכובדת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית