תמונה (My Project (15

Nadav Cohen

משתמש מתחיל
117
24
נק' מוניטין:
168
117
24
טוב אז.. לכל אחד יש סיפור.
נרשמתי לחדר כושר לפני שנה וקצת, לצערי לאחר משהו כמו חצי שנה הכתה בי דלקת חמורה בכתף (לא מהחדר כושר), אני לא אכנס לזה אבל אני עדיין עם זה (משתפר עם הזמן) ועם דלקת קלה בגב (שלמזלי מאפשרת לי עדיין להתאמן - חוץ מדדליפט) ועוד דברים קטנים. בואו נגיד שקל לא היה, ותמיד היו את הקטעים של "כ*ס אמא של זה בשביל מה אני צריך תז*ן הזה", וכל פעם הייתי חוזר לחדר כושר ומנסה שוב אבל לא הייתי מספיק מוכן. לאחר כל הבדיקות והפיזיותרפיות לכתף שלי לא היה פיתרון יותר טוב מהחדר כושר, ולכן אין כל כך ברירה אלא להתגבר על המכשולים וככה גם לזכות לחזור להתאמן ולהחזיר את המסה וגם להתרפא. אז השבוע, אחרי כמה ניסיונות כושלים בחודש שעבר, הצלחתי לחזור לקביעות ולהתמדה, בלי לחוות כל אימון בעיה אחרת,ומכאן לפי דעתי יתחיל השינוי האמיתי.
אני מאמין שמכל הזמן שהייתי מנוי בחדר כושר התאמנתי נטו בין 6-8 חודשים ולא יותר, אוסיף כי בחצי שנה האחרונה לא היה לי שום תקופה רצינית של אימונים ואכלתי שטויות, בנוסף אני רוכב על אופניים ואני שורף המון קלוריות מידי יום ושבוע, לכן כתוצאה מההפסקה ומהפעילות הגופנית המרובה שרפתי המון מסת שריר.
כרגע מתחיל פרוייקט לעצמי, הבנתי שכדי להמשיך ולהגיע לאן שאני רוצה אני צריך מטרה ברורה, אז החלטתי להציב לי מספר, והוא- 65 קילו.
כרגע שוקל 55, מטר 162 בערך, בן 15.

נתראה בחודשים הקרובים אני אעדכן פה, בינתיים אשמח לקצת תגובות וחוות דעת וגם כל מי שצריך עזרה יכול לפנות אלי בכל נושא.

*אני מודע לכך שכמה מהחלקים בגוף בפיגור וזאת כתוצאה מכל ההפסקות שהיו אבל אשמח לתגובות על הכל
*התמונות של עכשיו צולמו בשבוע האחרון

למי ששואל מה המטרה שלי לעתיד הרחוק, היא לתת במסה חזק מסה ארוכה מאוד עד שאני אחשוב שאני מספיק גדול, ואז לתת חיטוב רצחני. אני עושה את זה בשביל עצמי בלבד

התחלה.jpg
Screenshot_2015-07-16-19-04-03.png
Screenshot_2015-07-15-17-04-02.png

כל הכבוד שינוי קטלני ביותר ועכשיו יש לך דרך ארוכה של צבירת מסה 😃

איך עשית את זה ?
אני באותו מצב כמו שלך שהיית
ואני לא מצליח לרדת בחיטוב יש מצב אתה כותב לי בפרטי את התפריט שלך ותוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור
איך עשית את זה ?
אני באותו מצב כמו שלך שהיית
ואני לא מצליח לרדת בחיטוב יש מצב אתה כותב לי בפרטי את התפריט שלך ותוכנית אימונים
תפריט משתנה מבן אדם לבן אדם זה לא יעזור לך התפריט שלי, עשיתי תכנית AB רגילה ובחודשיים שלוש שהשקעתי ממש הייתי בABC ואחרי זה הייתה את הפציעה.. כרגע (חזרתי לא מזמן) ב AB ומת לחזור כבר ל ABC שעשיתי..
להגיד לך תאמת אני לא השקעתי מספיק, מכל הזמן שנרשמתי הזמן שבאמת השקעתי הוא מקסימום חודשיים שלוש, במקרה הזסה הגנטיקה שיחקה לטובתי. אני מאמין שהשקעה והתמדה היא המפתח להצלחה, ולא רק הגנטיקה. תשקיע ותתמיד כמו שצריך ואין שום סיכוי בעולם שלא תתקדם.
אהבתי תקוואדס,נראים מאסיבים ביחד לגודל שלך.
כל הכבוד,אחלה שינוי.

כל הכבוד שינוי יפה ! בהצלחה במסה תן בראש
תודה רבה, נותן מוטיבציה!

חטווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף
יאו כמה ורידים ! באלי ! אבל אני שמן !

הכבוד!! אני בחיטוב עכשיו ואנשים כמוך רק נותנים מוטיבציה. ושוב המון כבוד!

כול הכבוד שינוי יפה ובעיקר הקוואדס המפחידים...
אבל משהו מאוד מפריע לי בעין בתמונה עם הורידים, נראה שיש לך ג׳ינו אפילו טיפה רציני... חכה לעוד חוות דעת כי אולי זו רמה נורמטיבית לגיל ההתבגרות אבל לדעתי זה יותר מדי. בהצלחה בכול אופן!

• פותח/ת השרשור
חטווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף
יאו כמה ורידים ! באלי ! אבל אני שמן !

הכבוד!! אני בחיטוב עכשיו ואנשים כמוך רק נותנים מוטיבציה. ושוב המון כבוד!

פיי איזה חיטוב! כל הכבוד אחי
יאללה זמן למסה יש מספיק ורידים
תודה רבה לכולם!! לא ציפיתי לכאלו תגובות.. מעריך!
כול הכבוד שינוי יפה ובעיקר הקוואדס המפחידים...
אבל משהו מאוד מפריע לי בעין בתמונה עם הורידים, נראה שיש לך ג׳ינו אפילו טיפה רציני... חכה לעוד חוות דעת כי אולי זו רמה נורמטיבית לגיל ההתבגרות אבל לדעתי זה יותר מדי. בהצלחה בכול אופן!
תודה רבה! ואני יודע, הרופאים אומרים שזה הורמונים וכל השטויות האלו ושזה עובר עם הזמןו, אני מחכה עד גיל 16 לבדוק את זה רציני

תודה רבה לכולם!! לא ציפיתי לכאלו תגובות.. מעריך!

תודה רבה! ואני יודע, הרופאים אומרים שזה הורמונים וכל השטויות האלו ושזה עובר עם הזמןו, אני מחכה עד גיל 16 לבדוק את זה רציני
לי זה נראה די רציני
קורה לטובים ביותר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית