עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברוך השב?אהלן, תרשה לי להתנצל ולאמור שהמצב הנוכחי עבור 7 חודשי עבודה לא משתלם. במילים אחרות אתה עושה משהו לא נכון. אלו 7 חודשים ראשונים שאתה אי פעם דורך במכון כושר? איך נראה התפריט שלך במהלך היום? לא צריך לרדת לרמת גרם החלבון אבל שיהיה לי איזשהי אינדקציה. כמו כן מהיא תוכנית האימונים?
אייל
ואו, הרגליים שלך בפרופיל נראים מפחידאייל
-אהלן, תרשה לי להתנצל ולאמור שהמצב הנוכחי עבור 7 חודשי עבודה לא משתלם. במילים אחרות אתה עושה משהו לא נכון. אלו 7 חודשים ראשונים שאתה אי פעם דורך במכון כושר? איך נראה התפריט שלך במהלך היום? לא צריך לרדת לרמת גרם החלבון אבל שיהיה לי איזשהי אינדקציה. כמו כן מהיא תוכנית האימונים?
אייל
@Gsfr
ברשותך אני רוצה להתנצל שמעולם לא הגבתי בשנית, אך זה אף פעם לא מאוחר.
אנחנו חצי שנה אחרי, איך מרגיש ?
ע״פ תגובתך, נראה כי אתה לא יוצר מספיק התנגדות על מנת לקרוע סיבי שריר ולבנות אותם מחדש. תזונה זה ה-א׳ ב׳.
הייתי ממליץ להוסיף כמה דאמבלים וקונה בנץ׳.
תודה על התגובה בשנית.
התנגדות לא חסרה, אני מוסיף תיק עם בקבוקי מים איפה שכבר אין לי התנגדות מספיקה ובכל התרגילים מגיע לכשל או קרוב לכך.
אגב אני או אחרים שיודעים איך הייתי נראה קודם כן רואים שינוי שאפילו מספק אותי בהתחשב בתנאי האימון ואולי אפילו הגיל. כמובן שבמכון כושר ועם ספירת קלוריות כמו שצריך השינוי היה גדול יותר.
קניתי טבעות אולמפיות לאחרונה שמאפשר לי לעשות תרגילים קשים יותר, נראה איך נתקדם איתם....