הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עליה של 15 קילו ב7 חודשים

• פותח/ת השרשור Gsfr
  • פורסם בתאריך

Gsfr

משתמש מתחיל
80
7
נק' מוניטין:
10
80
7
בן 35 גובה 1.90

7 חודשים של אימוני משקל גוף ועליה של 15 קילו, התחלה 82 כרגע 97.
ללא תפריט מסודר, משתדל לאכול מספיק חלבון.

לצערי אין תמונות בלי חולצה לפני תחילת האימונים.

קבצים מצורפים

• 1607168329806.jpg
    1607168329806.jpg
    KB 96.4 · צפיות: 455
  • 1607168329821.jpg
    1607168329821.jpg
    KB 122.2 · צפיות: 423
אהלן, תרשה לי להתנצל ולאמור שהמצב הנוכחי עבור 7 חודשי עבודה לא משתלם. במילים אחרות אתה עושה משהו לא נכון. אלו 7 חודשים ראשונים שאתה אי פעם דורך במכון כושר? איך נראה התפריט שלך במהלך היום? לא צריך לרדת לרמת גרם החלבון אבל שיהיה לי איזשהי אינדקציה. כמו כן מהיא תוכנית האימונים?

אייל

אהלן, תרשה לי להתנצל ולאמור שהמצב הנוכחי עבור 7 חודשי עבודה לא משתלם. במילים אחרות אתה עושה משהו לא נכון. אלו 7 חודשים ראשונים שאתה אי פעם דורך במכון כושר? איך נראה התפריט שלך במהלך היום? לא צריך לרדת לרמת גרם החלבון אבל שיהיה לי איזשהי אינדקציה. כמו כן מהיא תוכנית האימונים?

אייל
ברוך השב?
געגועים חביבי

• פותח/ת השרשור

אייל
-
אהלן ותודה על התגובה.
אני מבצע אימוני משקל גוף בבית ולא מכון כושר. הפעם האחרונה שהייתי במכון כושר הייתה לפני 12 שנה בערך וגם לחודשים בודדים.

קשה לי לתאר את התפריט במהלך היום כי אין תפריט מסודר וכל יום הוא משהו אחר פרט ל2 הארוחות הראשונות של היום שהם בערך 50-60 גרם חלבון עד שעה 11:00...

האימונים שלי הם 3 פעמים בשבוע Fbw

פיסטול סקוואט
בולגריין סקוואט
Sliding Hamstring Curls

שכיבות סמיכה רגיל
שכיבות סמיכה שיפוע שלילי

עליות מתח
חתירה

Tricep Extensions
Biceps curle

כל התרגילים ל3 סטים וההתקדמות היא ניסיון לחזרה נוספת לכל סט או שינוי שיפוע בתרגילים המתאימים

@Gsfr

ברשותך אני רוצה להתנצל שמעולם לא הגבתי בשנית, אך זה אף פעם לא מאוחר.

אנחנו חצי שנה אחרי, איך מרגיש ?

ע״פ תגובתך, נראה כי אתה לא יוצר מספיק התנגדות על מנת לקרוע סיבי שריר ולבנות אותם מחדש. תזונה זה ה-א׳ ב׳.

הייתי ממליץ להוסיף כמה דאמבלים וקונה בנץ׳.

• פותח/ת השרשור
@Gsfr

ברשותך אני רוצה להתנצל שמעולם לא הגבתי בשנית, אך זה אף פעם לא מאוחר.

אנחנו חצי שנה אחרי, איך מרגיש ?

ע״פ תגובתך, נראה כי אתה לא יוצר מספיק התנגדות על מנת לקרוע סיבי שריר ולבנות אותם מחדש. תזונה זה ה-א׳ ב׳.

הייתי ממליץ להוסיף כמה דאמבלים וקונה בנץ׳.

תודה על התגובה בשנית.

התנגדות לא חסרה, אני מוסיף תיק עם בקבוקי מים איפה שכבר אין לי התנגדות מספיקה ובכל התרגילים מגיע לכשל או קרוב לכך.

אגב אני או אחרים שיודעים איך הייתי נראה קודם כן רואים שינוי שאפילו מספק אותי בהתחשב בתנאי האימון ואולי אפילו הגיל. כמובן שבמכון כושר ועם ספירת קלוריות כמו שצריך השינוי היה גדול יותר.

קניתי טבעות אולמפיות לאחרונה שמאפשר לי לעשות תרגילים קשים יותר, נראה איך נתקדם איתם....

תודה על התגובה בשנית.

התנגדות לא חסרה, אני מוסיף תיק עם בקבוקי מים איפה שכבר אין לי התנגדות מספיקה ובכל התרגילים מגיע לכשל או קרוב לכך.

אגב אני או אחרים שיודעים איך הייתי נראה קודם כן רואים שינוי שאפילו מספק אותי בהתחשב בתנאי האימון ואולי אפילו הגיל. כמובן שבמכון כושר ועם ספירת קלוריות כמו שצריך השינוי היה גדול יותר.

קניתי טבעות אולמפיות לאחרונה שמאפשר לי לעשות תרגילים קשים יותר, נראה איך נתקדם איתם....

אהלן, תראה בגדול במשך הזמן באמצעות התמדה באימונים תזונה ושינה אתה תראה את השיפור. אם באפשרותך ללכת למכון הכושר או לגוון פעם או פעמיים במכון ללא קשר לאימונים בבית זה יכול לתת לך בוסט משמעותי בהתפתחות. שיהיה בהצלחה והכי חשוב שתשמר על אורך חיים בריא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית