נק' מוניטין:
962
- 597
- 109
- ספייס באר שבע
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אתה רוצה יא מכוער X...X
יענו איכותי? 😆מה אתה רוצה יא מכוער X...X
אני גם מתאמן שם, לראות אם מישהו איכותי לפחות לימוד אותו או איזה אהבל
די להטריל אני אביא לך באן 🚫❌❓יענו איכותי? 😆
הפרס נראה הרבה יותר טוב, הפווארקלין עדיין קצת צולע.
איזה מאמן לימד אותך ? ( שם יענו )
אור השחיף @Bariah ?היה שם מאמן בשם אור
היה אוהב לעשות סומו הגיע לבערך 200+ אם אני זוכר נכון...
הוא עזב כבר..
ומה אני עושה לא נכון בPC?
אור השחיף @Bariah ?
התחת אני אוהב אותו טיפה יותר נמוך מסטאפ של דדליפט, הגב התחתון עגול כבר בתחילת התנועה.
ה"הקפצה" של המוט לא נכונה, לא בטוח אם יש שם שראגס או לא
שחיף שחיף תאמין לי:s29:חח שחיף לא היה בדיוק...
והוא לימד אותי יותר את הדדליפט וקצת עקרונות של PC השאר למדתי מפה ומנסיונות...אז זה לא אשמתו
הגב תחתון = בעיית מוביליטי = עובד על זה
שראגז יש!!! שמתי דגש עצבניייי על זה חחח
והשאלה היא מה לא בסדר בהקפצה?
שאני לא מתיישר מספיק יכול להיות?
משיכה עם הידיים?
חייב להבין...
שחיף שחיף תאמין לי:s29:
אוקיי בקשר לגב התחתון.
כנראה השראגס חלש / אתה לא יורד מספיק, סתכל על המרפקים שלך הם עולים בשני שלבים ובמשקלים יותר גבוהים
אם תעשה ככה המשקל ייפול על הבייספס...
מרפקים בבום צריכים להיות מקביל לרצפה לא בשלבים
...
העליתי סרטון חדש שעשיתי אתמול
@MikeRozner דעתך לגבי שיפור?
השתדלתי מאוד ליישם את מה שאמרת (ללא דחיפה בפרס, לא לתת מכה עם הירך, למשוך טרפזים)
אה יופי, אני אוהב שמלכלכים עלי בלי שאפילו מודעים לזה 🤡
לא יודע מה היה המצב בסרטון הראשון כי הוא נמחק, אבל כשאני סיימתי (שני אימונים) עם מאור היו אחלה פרס סקוואט דדליפט ובנצ'.
עברנו על הבסיס של הקלין ב10 דקות האחרונות של האימון השני (ומכיוון שאי אפשר ללמוד לעשות קלין ב10 דקות, נתתי לו את הכלים כדי שימשיך ללמוד לבד) ומאז עברה כמעט שנה, יכול להיות שיש לזה השפעה 🤩
אבל חייב להסיר דאגה מליבך @MikeRozner אני אמנם עושה הרבה יותר PL מאשר WL, אבל לא יודע אם הייתי פוסל כל אחד שהוא לא WL, כמו שלא היית פוסל מאמן קרוספיט.
הפרס נראה טוב, הפאוורקלין עדיין מקולקל.
תזדקף עוד מהגב לפני המשיכה, תפגע יותר גבוה, משוך יותר עם הטרפז וקפוץ יחד עם המשיכה.
אני לצורך העניין מוסמך גם קרוספיט וגם הרמת משקולות אולימפית.אה יופי, אני אוהב שמלכלכים עלי בלי שאפילו מודעים לזה 🤡
לא יודע מה היה המצב בסרטון הראשון כי הוא נמחק, אבל כשאני סיימתי (שני אימונים) עם מאור היו אחלה פרס סקוואט דדליפט ובנצ'.
עברנו על הבסיס של הקלין ב10 דקות האחרונות של האימון השני (ומכיוון שאי אפשר ללמוד לעשות קלין ב10 דקות, נתתי לו את הכלים כדי שימשיך ללמוד לבד) ומאז עברה כמעט שנה, יכול להיות שיש לזה השפעה 🤩
אבל חייב להסיר דאגה מליבך @MikeRozner אני אמנם עושה הרבה יותר PL מאשר WL, אבל לא יודע אם הייתי פוסל כל אחד שהוא לא WL, כמו שלא היית פוסל מאמן קרוספיט.
שטויות אחי.חחח אתה לא צריך להצטדק חביבי כבר אמרתי שזו לא אשמתך....
ותחזור לספייס! מספיק עם השטויות
קיבלתי יבוצע 2 😃
אה, כי פוואר קלין זה פיזיקה גרעינית וכל מי שלא היה כמעט 5 שנים בקבוצת WL לא יכול ללמד את התרגיל.אני לצורך העניין מוסמך גם קרוספיט וגם הרמת משקולות אולימפית.
הייתי חלק ממכבי תל אביב הרמת משקולות במשך כמעט 5 שנים לפני שניסיתי ללמד קלינים אז סליחה אם אפסול ליצנים שעושים את זה על סמך... ריפטו?
אתה חושב שבעיני כל מיני מדריכי חדר כושר שהלכו לקורס של יומיים בחו"ל וחזרו עם התואר "מדריך קרוספיט" והתחילו ללמד הנפות אולימפיות זה יותר טוב? כן, אני חושב שזה דורש כמה שנות תרגול וניסיון.שטויות אחי.
האמת שבדיוק עזבתי את הספייס ועברתי לגרייט שייפ, עיקמנו את המוטות יותר מדי אז נמאס לי כבר..
אה, כי פוואר קלין זה פיזיקה גרעינית וכל מי שלא היה כמעט 5 שנים בקבוצת WL לא יכול ללמד את התרגיל.
גם בטח הוא למד את זה מריפטו כי ככה זה כל הליצנים בפורום עם האוראו והחלב.
האמת שאחרי שראיתי מדי פעם תגובות שלך בפורום, לא ציפיתי ממך לרדת כ"כ נמוך, אבל שיהיה, לפחות גם נתת לו ביקורת עניינית.
ערכתי את ההודעה (שלי) שלא תחשוב בטעות שהתכוונתי אלייך 😃אין לי בעיה שמדריכי חרטא כאלה או אחרים לא מספיק טובים ללמד הנפות בעינך.
רוב המתאמנים (הרציניים) לא באים ללמוד WL בשביל להתחרות אלא בשביל ערך מוסף לאימון שלהם ועבודה אפקטיבית על כוח מתפרץ ועוד 10% על המוט עם טכניקה אידיאלית לא היה משנה סדרי עולם.
מפה ועד לקרוא למאמן "ליצן" כשאין לך מושג מה הם ההשגים/רקע/ידע - לא יודע איך אתה בתור מאמן אבל כנראה שבתור בן אדם אתה לא מציאה.
לא שהדעה שלך (או של אחרים) עלי מעניינת אותי יותר מדי, אבל להבא לפני שאתה פותח על חבריך בתחום אולי כדאי שלפחות תבסס את זה על משהו.
וביננו, אם היית שואל אותי אם הייתי מעדיף שPL "שלמד מריפטו" או קרוספיטר ילמד אותי, סביר להניח שהייתי בוחר בPL וכנראה שגם אתה.