הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Powerlift 2.0 בשביל weightlifting \ crossfit

Majin Buu

משתמש משקיע
2,798
1,872
נק' מוניטין:
4,840
2,798
1,872
איך הן? יש לי אפשרות לקנות ב250 שקל...
יתאימו לוייטליפטינג?

אופציות עדיפות במחיר לא רחוק מידי יתקבלו בברכה ומוניטין.

לא טובות, יש את Vs athletics שעולות 90 דולר והן טובות יותר. אם אתה מתכוון לעשות WL למה לא להשקיע בנעל רצינית?

• פותח/ת השרשור
לא טובות, יש את Vs athletics שעולות 90 דולר והן טובות יותר. אם אתה מתכוון לעשות WL למה לא להשקיע בנעל רצינית?
אני מצטרף לקרוספיט עם דגש על וייטליפטינג אז אני לא בטוח בכלל איזה נעל לקנות, וגם אם כן, אני לא רוצה להשקיע 800 שקל בנעל, לפחות לא בשלב הזה.

מה הבעיה של הפאוורליפט?
הvs athletics נראות לא עמידות ממש..

אם אתה מתכוון להיכנס לWL תיקנה אדיפוואר, אם אתה חושב שעדיין תישאר בפווארליפטינג אחרי שתלמד את ההנפות (ותעזוב את הקרוספיט) אז לרכוש מוצר פשוט ב 250 ₪ זה משהו שגם אני הייתי עושה.

רק תזכור את המשפט Buy cheap, Buy twice.

אני מצטרף לקרוספיט עם דגש על וייטליפטינג אז אני לא בטוח בכלל איזה נעל לקנות, וגם אם כן, אני לא רוצה להשקיע 800 שקל בנעל, לפחות לא בשלב הזה.

מה הבעיה של הפאוורליפט?
הvs athletics נראות לא עמידות ממש..
@tuxlight
עד כמה עמידות הVS שלך?

@tuxlight
עד כמה עמידות הVS שלך?

תראה בעצמך... הזוג של חן.. כבר 6 שנים בשימוש לדעתי..
השחורות שלי בערך 4 ...
אחלה נעל שבעולם.. הגומי אחרי 3-4 שנים מתקלף קצץ מהצדדים של הסולייה [לא מהחלק שנוגע ברצפה] .. אבל זה בקטנה ולא מפריע לכלום, אני מאוד מרוצה

איך הן? יש לי אפשרות לקנות ב250 שקל...
יתאימו לוייטליפטינג?

אופציות עדיפות במחיר לא רחוק מידי יתקבלו בברכה ומוניטין.

אין לי אופציה לשלוח הודעה פרטית, מחיר ממש מפתה! מחנות בארץ או בהזמנה מחו״ל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית