הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט

הגב פשוט מזעזע תישר אותו לפני שאתה מרים .
תקשיב ,ברגע שאתה מוריד את המוט אחריי חזרה אחת תיישר את כל הגב ורק אז תמשוך.

• פותח/ת השרשור
הגב פשוט מזעזע תישר אותו לפני שאתה מרים .
תקשיב ,ברגע שאתה מוריד את המוט אחריי חזרה אחת תיישר את כל הגב ורק אז תמשוך.
אני יודע שהגב מתעגל אני הולך אחרי המוט וכל חזרה אני מיישר את הגב וברגע שאני עולה הגב מתחיל להתעגל, מה אפשר לעשות?

אני יודע שהגב מתעגל אני הולך אחרי המוט וכל חזרה אני מיישר את הגב וברגע שאני עולה הגב מתחיל להתעגל, מה אפשר לעשות?
מה שאתה מתאר קורה במשקלים גבוהים.
רק שלדעתי זה לא משקל גבוה אז זה לא אמור לקרות. לדעתי אתה פשוט לא מבצע את התנועה נכון ולא מספיק חד.
תנסה לבצע את זה עם משקל יותר נמוך ותראה אם הבעיה עדיין קיימת. (לכל מקרה)

• פותח/ת השרשור
מה שאתה מתאר קורה במשקלים גבוהים.
רק שלדעתי זה לא משקל גבוה אז זה לא אמור לקרות. לדעתי אתה פשוט לא מבצע את התנועה נכון ולא מספיק חד.
תנסה לבצע את זה עם משקל יותר נמוך ותראה אם הבעיה עדיין קיימת. (לכל מקרה)
זה לא קורה שאני עושה חימום עם משקלים נמוכים יותר, וגם בסרטון אפשר לראות שכל חזרה אני מיישר את הגב אבל איך שאני עולה הוא מתעגל

הגב התחתון נראה ממש עגול גם לפני התחלת המשיכה, זה נראה שאתה לא מסובב אגן לפני ההתחלה. תסובב אגן קדימה בסטאפ (תחשוב על להצביע עם עצמות הישבן כלפי מעלה).
כן, ספורט קלאב
זה רוסלן שם מאחורה במראה עושה מתח? אם אתה מכיר אותו תמסור לו ד"ש מיוג'ין.

בקיצור מה שיוג'ין אמר.
אגן פנימה.
הגב שלך לא ישר מההתחלה.
זאת לא בעיה במשקל אלה בעיה בטכניקה שלך.

• פותח/ת השרשור
הגב התחתון נראה ממש עגול גם לפני התחלת המשיכה, זה נראה שאתה לא מסובב אגן לפני ההתחלה. תסובב אגן קדימה בסטאפ (תחשוב על להצביע עם עצמות הישבן כלפי מעלה).
זה רוסלן שם מאחורה במראה עושה מתח? אם אתה מכיר אותו תמסור לו ד"ש מיוג'ין.

אגן פנימה הכוונה להוציא את התחת יותר לבחוץ?
כן, משהו כזה
upload_2015-7-19_16-7-47.jpeg

תודה, ואני לא מכיר את מי שהיה על המתח...
אז אל תמסור לו דש 😃
אני מצטער שאני גולש מהנושא של האשכול אבל כמה עולה מנוי בספורט קלאב? ואפשר לעשות אימוני כוח בסבבה שם? איך האווירה בכללי?
זה המכון החדש יחסית ליד לייף&פיטנס נכון?

• פותח/ת השרשור
אז אל תמסור לו דש 😃
אני מצטער שאני גולש מהנושא של האשכול אבל כמה עולה מנוי בספורט קלאב? ואפשר לעשות אימוני כוח בסבבה שם? איך האווירה בכללי?
זה המכון החדש יחסית ליד לייף&פיטנס נכון?
לפני שבועיים הם חגגו שנתיים, ול3 חודשים עולה בערך 170 לחודש
זה מכון טוב אני עושה שם תכנית כח ובכללי אחלה מכון יש שם מאמן שהוא בעל המכון שמבין עניין לו כמו כל המאמנים שיש בדרך כלל בחדר כושר.
למה אתה חושב להצטרף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית