הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אלכס עדיין פה?

למה מוחקים פה תגובות? הרסתם את הפורום
אחי, אם אתה קורא למישהו טיפש, הוא עלול להיעלב. וכידוע, אנשים מבוגרים לא יכולים להתמודד עם העלבות והרגשה רעה. מחיקת התגובה שלך הייתה הכרחית, כדי ש @yanthepro לא ייעלב חלילה.

אחי, אם אתה קורא למישהו טיפש, הוא עלול להיעלב. וכידוע, אנשים מבוגרים לא יכולים להתמודד עם העלבות והרגשה רעה. מחיקת התגובה שלך הייתה הכרחית, כדי ש @yanthepro לא ייעלב חלילה.
triggered.jpg

triggershits1.jpg

לא יכולתי להחליט איזה יותר טוב ):

• פותח/ת השרשור
חזק אתה

ברצינות למה הוא פה? רואים לפי הדיבור שזה ילד כספ שמנסה לכפר על הפדיחה ההיא כשהוא אמר שהוא בן 25 ונתפס

• פותח/ת השרשור
ברצינות למה הוא פה? רואים לפי הדיבור שזה ילד כספ שמנסה לכפר על הפדיחה ההיא כשהוא אמר שהוא בן 25 ונתפס
נתפסתי...חחח תגיד אתה רואה בכלל מה אתה כותב?
אם כתבתי שאני בן 16 ואני מחפש עבודה והאמנת,ואני כותב עכשיו שאני בן 25,למה אתה לא מאמין?
הסבר:אתה ילד קטן,שנוטה להאמין לכל דבר שכתוב באינטרנט,סתם שתדע לפני שאתה משמיץ פורום מסוים במקרה הזה מה שכתבת,יש שם אנשים שאתה לא מדגדג להם.
לא כל מקום שאתה שונא להיות בו צריך להשמיץ אותו,לכתוב עליו תגובות רעות,לא טוב לך?תשמור בלב.
מובן מאליו שאתה מציין את זה,משום שאתה מהאלה שנכנסים לדיבורים שם והמצב שם מאוד גרוע,ופה אתה מנסה לשחק אותה ''ילד טוב''.
לסיום,זה אוף טופיק,שאלתי שאלה,אין לך תשובה ויש לך תוכן מפגר לכתוב?אל תכתוב.
תסביר לי למה אתה חושב שזה ספאם או משהוא בסגנון.
@Alpaca
חבל שאתה לא רוצה להגיב,דווקא רציתי לשמוע תחוכמה שלך.

אם כתבתי שאני בן 16 ואני מחפש עבודה והאמנת,ואני כותב עכשיו שאני בן 25,למה אתה לא מאמין?
הסבר:אתה ילד קטן,שנוטה להאמין לכל דבר שכתוב באינטרנט,סתם שתדע לפני שאתה משמיץ פורום מסוים במקרה הזה מה שכתבת,יש שם אנשים שאתה לא מדגדג להם.
לא כל מקום שאתה שונא להיות בו צריך להשמיץ אותו,לכתוב עליו תגובות רעות,לא טוב לך?תשמור בלב.
מובן מאליו שאתה מציין את זה,משום שאתה מהאלה שנכנסים לדיבורים שם והמצב שם מאוד גרוע,ופה אתה מנסה לשחק אותה ''ילד טוב''.
@Alpaca
מה זה "תחוכמה"?

@Alpaca
מדהים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית