הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון בדיאטה

Tal2384

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
היי, אני כרגע בדיאטה, שוקל 77 גובה 171
התחלתי דיאטה לפני חודש וחצי, שקלתי 80 קילו.
אני מתאמן בחדר כושר , מנסה כמה שיותר לעשות אירובי(ישלי פלטפוס אז לא כלכך קל )
בנוסף לאירובי מתאמן גם כוח(משקולות ושיט אחר)

חבר שלי הציע לי להשתמש באבקת חלבון והראה לי את היתרונות,
משביע לטעמו, המון חלבון ומעולה לאחר אימון, בעל ערך קלורי נמוך.

אשמח לדעתך את דעתכם על אבקת חלבון
הוא דיבר על האבקה הזו: https://www.aminoshop.co.il/protein/abqt-hlbvn-dimtiiz-aizv-100-dymatize-iso-100.html
שאלה נוספת ומאוד חשובה, האם האבקה מסוכנת מבחינה בריאותית? כבד כליות..

המון תודה

האבקה היא תוסף תזונה, לא פחות ולא יותר.
אם אתה מגיע לערכים הרצויים אתה לא חייב להשתמש בה, אלא אם בא לך לגוון קצת.

היא לא תזיק לך בכליות.
אתה צריך להיות בעל עבר רפואי לא טוב של הכליות + כמות גבוהה מאוד של חלבון פר משקל גוף כדי ש"אולי" ייגרם נזק כלשהו, להערכתי.

אשמח לדעתך את דעתכם על אבקת חלבון
הוא דיבר על האבקה הזו: https://www.aminoshop.co.il/protein/abqt-hlbvn-dimtiiz-aizv-100-dymatize-iso-100.html
שאלה נוספת ומאוד חשובה, האם האבקה מסוכנת מבחינה בריאותית? כבד כליות..
האבקה היא מתוצרת של אחת החברות המובילות, ואינה מסכנת שום דבר מבחינה בריאותית, בכל אופן לא יותר מגביע קוטג' או קופסת טונה.
אני אישית מחרים את החברה הזאת אבל אי אפשר להסביר למה בלי לעבור על חוקי הפורום. באסה. לעניין האירובי, ניסית אופניים?

• פותח/ת השרשור

היא לא תזיק לך בכליות.
אתה צריך להיות בעל עבר רפואי לא טוב של הכליות + כמות גבוהה מאוד של חלבון פר משקל גוף כדי ש"אולי" ייגרם נזק כלשהו, להערכתי.

האבקה היא מתוצרת של אחת החברות המובילות, ואינה מסכנת שום דבר מבחינה בריאותית, בכל אופן לא יותר מגביע קוטג' או קופסת טונה.
אני אישית מחרים את החברה הזאת אבל אי אפשר להסביר למה בלי לעבור על חוקי הפורום. באסה. לעניין האירובי, ניסית אופניים?
הבחירת אירובי שלי היא לא כזו משנה, כך או כך ארצה לרוץ כדי להשיג מטרות אצלי בראש,

השאלה העיקרית שלי פה היא האם לקחת את האבקת חלבון הזו, אני מתאמן על כל חלקי הגוף במסגרת החדר כושר, האם יהיו תוצאות שנראות לעין? זה לא יפגע בדיאטה בצורה מסוימת? יש לציין שאני ממש אבל ממש לא מגיע לכמות החלבון היומית שאני אמור לקבל, החלבון היחיד שאני אוכל ביום רגיל זה אולי חזה עוף ואיזה גביע קוטג עם פריכיות או חביתה..

השאלה העיקרית שלי פה היא האם לקחת את האבקת חלבון הזו, אני מתאמן על כל חלקי הגוף במסגרת החדר כושר, האם יהיו תוצאות שנראות לעין?

יש לציין שאני ממש אבל ממש לא מגיע לכמות החלבון היומית שאני אמור לקבל
אם אתה לא מצליח לאכול מספיק חלבון אין שום רע באבקה. אל תצפה לתוצאות שונות מאלה שהיית מקבל מצריכת אותה כמות חלבון ממזון רגיל.

• פותח/ת השרשור
תוכלו להגיד לי בערך כמה צריך לאכול ביום של אימון על מנת להגיע לכמות החלבון הרצויה?
נגיד בתור כמה חביתות,קוטג,חזה עוף.. בקיצור הכי מופשט שיש

תוכלו להגיד לי בערך כמה צריך לאכול ביום של אימון על מנת להגיע לכמות החלבון הרצויה?
נגיד בתור כמה חביתות,קוטג,חזה עוף.. בקיצור הכי מופשט שיש
אתה צריך לאכול בכל יום את הכמות הנדרשת, והיא פי 2 ממשקל הגוף שלך.
זה יהיה אקטואלי לגדילת מסת שריר בכל אופן.

והיא פי 2 ממשקל הגוף שלך
זה רק אם אתה ממשפחת החדפים.
@Tal2384 , מה שההלך הלבן רצה להגיד לך הוא שעליך לצרוך חלבונים שמשקלם בגרמים הוא פי שניים ממשקלך בקילוגרמים. לדוגמא, אם אתה שוקל 80 ק"ג ההמלצה עבורך תהיה 160 גרם חלבון ביום.

זה רק אם אתה ממשפחת החדפים.
@Tal2384 , מה שההלך הלבן רצה להגיד לך הוא שעליך לצרוך חלבונים שמשקלם בגרמים הוא פי שניים ממשקלך בקילוגרמים. לדוגמא, אם אתה שוקל 80 ק"ג ההמלצה עבורך תהיה 160 גרם חלבון ביום.
כמו תמיד.. כותב בפזיזות.
תודה על התיקון 😃

• פותח/ת השרשור
וכמה חלבון יש במנה של האבקת חלבון? 25 נכון?
וואו זה המון חלבון, מה שעוד חשבתי זה שאם אני רוצה למקסם את אכילת החלבון שלי ולשמור על מאזן קלורי שלילי אז האבקה תיהיה מצוינת כי היא די דלת קלוריות ביחס ל25 גרם במנות אחרות שמתווספות אליהן קלוריות מיותרות מסוכרים שומנים ופחמימות, אני צודק?

חשבתי זה שאם אני רוצה למקסם את אכילת החלבון שלי ולשמור על מאזן קלורי שלילי אז האבקה תיהיה מצוינת כי היא די דלת קלוריות ביחס ל25 גרם במנות אחרות שמתווספות אליהן קלוריות מיותרות מסוכרים שומנים ופחמימות
בד"כ לא אמורה להיות בעיה לצרוך את כל כמות החלבון והשומן הדרושות גם כשאתה במאזן קלורי שלילי, על חשבון הפחמימות. בכל אופן, אין בעיה שחלק מהחלבון יגיע באמת מאבקה, אם כי בחיטוב יש יתרון מסויים לקבל אותו ממוצקים שמשאירים אותך עם יותר הרגשת שובע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית