היא עושה hb... וגם לא באמת צריך להרים מרפקיםזה נראה שאת לא מרימה את המרפקים מספיק גבוה כדי לנעול את השכמות על המוט.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היא עושה hb... וגם לא באמת צריך להרים מרפקיםזה נראה שאת לא מרימה את המרפקים מספיק גבוה כדי לנעול את השכמות על המוט.
התכוונתי שלא הבנתי את התגובה שלך לתגובה שלי. על מה שאלת אם פחות מקו הברכיים? לא הבנתי אותך.מה זאת אומרת? אם הבנתי נכון ,אני מניחה בכיוון האצבעות
לא ,HB
זה תלוי במידת ההזעה. כשמזיעים הרבה והמשקל כבד - זה רע מאוד. אבל כשהעור יבש לחלוטין זה מאוד נוח, בהחלט.כיף לראות בחורה מתחת למוט!
אני אישית מתאמנת עם גופיה כי אז המוט במגע ישיר עם העור ולא מחליק (בנוסף לכל הכיווצי שכמות וכו'), אולי זה גם זה יכול לעזור לך 😃
וואי לא שמתי לב שכתבתי את זה ,למען האמת שכחתי למה התכוונתי אז אני לא כל כך יכולה להסביר חחחחהתכוונתי שלא הבנתי את התגובה שלך לתגובה שלי. על מה שאלת אם פחות מקו הברכיים? לא הבנתי אותך.
אני נמנעת כמה שיותר לשים גופיות ,אם אני אשים גופייה ואעשה סקוואט זה יהיה מכון לאסון ,וגם אם ואשים גופייה אני אצטרך כל פעם מחדש לשים מגנזיום על השכמות ואני לא כל כך מצליחה להגיע לשם חחחחחחכיף לראות בחורה מתחת למוט!
אני אישית מתאמנת עם גופיה כי אז המוט במגע ישיר עם העור ולא מחליק (בנוסף לכל הכיווצי שכמות וכו'), אולי זה גם זה יכול לעזור לך 😃