הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט ומפרק הירך

מה זאת אומרת? אם הבנתי נכון ,אני מניחה בכיוון האצבעות

לא ,HB
התכוונתי שלא הבנתי את התגובה שלך לתגובה שלי. על מה שאלת אם פחות מקו הברכיים? לא הבנתי אותך.

כיף לראות בחורה מתחת למוט!
אני אישית מתאמנת עם גופיה כי אז המוט במגע ישיר עם העור ולא מחליק (בנוסף לכל הכיווצי שכמות וכו'), אולי זה גם זה יכול לעזור לך 😃

אני אישית מתאמנת עם גופיה כי אז המוט במגע ישיר עם העור ולא מחליק (בנוסף לכל הכיווצי שכמות וכו'), אולי זה גם זה יכול לעזור לך 😃
זה תלוי במידת ההזעה. כשמזיעים הרבה והמשקל כבד - זה רע מאוד. אבל כשהעור יבש לחלוטין זה מאוד נוח, בהחלט.

• פותח/ת השרשור
התכוונתי שלא הבנתי את התגובה שלך לתגובה שלי. על מה שאלת אם פחות מקו הברכיים? לא הבנתי אותך.
וואי לא שמתי לב שכתבתי את זה ,למען האמת שכחתי למה התכוונתי אז אני לא כל כך יכולה להסביר חחחח

אני נמנעת כמה שיותר לשים גופיות ,אם אני אשים גופייה ואעשה סקוואט זה יהיה מכון לאסון ,וגם אם ואשים גופייה אני אצטרך כל פעם מחדש לשים מגנזיום על השכמות ואני לא כל כך מצליחה להגיע לשם חחחחחח

Back
למעלה תחתית