- פותח/ת השרשור
בכלל לא, יש לך לפחות 90 לסינגל...
כן הבעיה היא שתכף החיטוב ייתן את אותותיו...ואני רק בהתחלה שלו אז הפחד שלי זה לאבד משקלים..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכלל לא, יש לך לפחות 90 לסינגל...
כן הבעיה היא שתכף החיטוב ייתן את אותותיו...ואני רק בהתחלה שלו אז הפחד שלי זה לאבד משקלים..
לבדוק RM1 בחיטוב??
מתכננת בערך 7-8 קילו..נראה איך ארגיש בדרך
אני פחות ממליץ על לבדוק סינגלים בחיטוב.. RM1 בכל אופן.לבדוק RM1 בחיטוב??
אני פחות ממליץ על לבדוק סינגלים בחיטוב.. RM1 בכל אופן.
אחלה עבודה 😃
כל העבוד על המשקל. ממה שאני רואה המבט שלך לא למטה, ובכללי אפשר לראות שהראש שלך נשאר במצב מאונך לריצפה. הוא צריך להיות בהמשך עמוד השדרה. זה יכול להיות גם הסיבה ללמה העקבים עולים. תתרכזי בנקודה קבוע של ~2 מטר ממך..
הבעיה שלך שאת לא מסתכלת על נקודה קבועה, את עובדת מול מראה ?כן נראה לי שזה סתם ייפגע לע בהמשך האימונים..מתה לדעת כמה אני יכולה להרים אבל אני אצטרך לחכות בסבלנות נראה לי חח
תודה רבה!
אני משתדלת ממש להשאיר אותו למטה חח פשוט כשאני מתחילה את הסט זהו אני שוכחת מהכל ובלי שאני שמה לב הוא עולה, משגע אותי!
הבעיה שלך שאת לא מסתכלת על נקודה קבועה, את עובדת מול מראה ?
תגדילו את הסרטון כי צילמתי לאורך...
בקשר לזה שהעקב עולה, זה בטיפול 😃
חוץ מזה אשמח לשמוע עוד ביקורות שאוכל לשפר.
להוריד קצת משקל ולהתיישב יותר אחורה.
שתי החזרות האחרונות יותר טובות, אבל בכולן הברכיים גולשות קדימה בתחתית.
כי את מפחדת להתיישב עוד אחורה כנראה מחשש ליפול, אחרת אני לא רואה סיבה שלא תתיישבי עוד אחורה.להוריד משקל למה? הגעתי אליו בדם יזע ודמעות בערך חח איזו סיבה יש לי להוריד? אני גם בחיטוב אז אם אני לא טועה עדיף לא לעשות ריסטים..
כי את מפחדת להתיישב עוד אחורה כנראה מחשש ליפול, אחרת אני לא רואה סיבה שלא תתיישבי עוד אחורה.
אם המשקל יהיה קצת יותר נמוך את לא תפחדי ליפול. שניים-שלושה אימונים לתרגל טכניקה ותחזרי למשקל הזה.