הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דגם אולסטאר

LuisEnrique

משתמש מתחיל
135
22
נק' מוניטין:
52
135
22
התאמנתי עד עכשיו עם נעליי ואנס ושמעתי שאולסטאר יותר טוב
האם זה דגם מסוים או שכל הדגמים מתאימים לחדר כושר?
תודה!
@Tank

רגע
אתם רוצים להגיד שיש הבדל בין וואנס לאולסטאר? שניהן נעליים שטוחות...
לא חושב, נראה לי הסוליה שם אותו דבר פחות או יותר.
במה זה טוב יותר מנעל ספורט רגילה?
נעל ספורט רגילה אתה מתכון לנעל ריצה? ההבדל שהסוליה בנעל ריצה היא מאוד כה ודחיסה כי היא אמורה לבלום את הזעזוע של הרגל שפוגעת במדרכה כשאתה רץ. בתרגילים כמו סקוואט ודדליפט זה חיסרון כי זה משפיע מאוד לרעה על היציבות שלך (אם תיקח את האפקט של נעל ריצה ממש בהגזמה, תאר לך שאתה עושה סקוואט על הכדור הזה, בוסו או איך שקוראים לו). גם כשאני עושה פרס בעמידה עם נעלי ריצה (בד"כ לא עושה, היו פעמים בודדות ששכחתי נעליים אחרות בבית) זה מרגיש מאוד לא יציב במשקל מספיק גבוה.

רגע
לא בדיוק יודע על איזה דגם של וואנס אתה מדבר, אבל נעל שטוחה לא מספיקה, היא צריכה להיות גם כזאת שלא נדחסת. כלומר קשיחה

• פותח/ת השרשור
כל אולסטאר שטוחה תעשה את העבודה.
אני מעדיף את הגבוהות אבל זה היינו הך.
גם אני מעדיף את הגבוהות, אבל כפי שהמהלך הלבן אמר זה כבר עניין של נוחות, העיקר שהן יהיו עם סוליה שטוחה

רגע

במה זה טוב יותר מנעל ספורט רגילה?

ת'אמת אני לא מכיר את הדגם שאתה מדבר עליו

גם אני מחפש לקנות נעל אולסטאר, יש לכם המלצות על מקומות מסוימים באזור תל אביב?

לא חושב, נראה לי הסוליה שם אותו דבר פחות או יותר.

נעל ספורט רגילה אתה מתכון לנעל ריצה? ההבדל שהסוליה בנעל ריצה היא מאוד כה ודחיסה כי היא אמורה לבלום את הזעזוע של הרגל שפוגעת במדרכה כשאתה רץ. בתרגילים כמו סקוואט ודדליפט זה חיסרון כי זה משפיע מאוד לרעה על היציבות שלך (אם תיקח את האפקט של נעל ריצה ממש בהגזמה, תאר לך שאתה עושה סקוואט על הכדור הזה, בוסו או איך שקוראים לו). גם כשאני עושה פרס בעמידה עם נעלי ריצה (בד"כ לא עושה, היו פעמים בודדות ששכחתי נעליים אחרות בבית) זה מרגיש מאוד לא יציב במשקל מספיק גבוה.

לא בדיוק יודע על איזה דגם של וואנס אתה מדבר, אבל נעל שטוחה לא מספיקה, היא צריכה להיות גם כזאת שלא נדחסת. כלומר קשיחה

בשביל להיות בטוח: אתם מדברים על הדגם הזה?: (תמונה למטה)
ואיזה חנויות מוכרות את זה במחיר נורמלי בתל אביב?

820811.jpg

בשביל להיות בטוח: אתם מדברים על הדגם הזה?: (תמונה למטה)
ואיזה חנויות מוכרות את זה במחיר נורמלי בתל אביב?

820811.jpg
כן הדגם הזה. או תחפש בזאפ או שתעבור בכמה חנויות ותראה מחירים. סביבות 200-220 נראה לי זה מחיר רגיל, אם תמצא בפחות- הרוחת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית