הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעלי אולסטאר לריצה

Daniel1

משתמש קבוע
1,390
903
נק' מוניטין:
2,143
1,390
903
היי,
השאלה שלי דיי מובנת מהכותרת אבל אתן רקע קצר.

אני עושה אימוני wl ולאחרונה התחלתי לשלב שני אימוני קרוספיט בשבוע שבהם מידי פעם יש ריצות של כמה מאות מטרים (לא ריצות ארוכות מידי).

הבעיה שיש לי רק אלסטאר (מלבד הנעלי הנפות) ורציתי לדעת אם צריך לקנות נעליים מיועדות יותר לריצה או לקרוספיט במקום האולסטאר.

@hanan @leftyland

נערך לאחרונה:
אני לא הצלחתי לרוץ יותר מכמה דקות עם אולסטאר, אבל תנסה.
לאופניים, אליפטיקל אין שום בעיה

זה תלוי איך כף הרגל והברכיים שלך מסתדרות עם זה, אני יודע שאני לא יכול לרוץ יחף או כמעט יחף

לא מבין גדול, אבל לימדו אותי פעם שריצה "נכונה" (כאילו, מה שהיה מאז המצאת האדם ועד המצאת הנייק-אייר) זה דווקא כשהנחיתה היא על החלק הקדמי של הרגל, מה שעושה טוב לברכיים, ואז אולסטאר זה על הכיפאק. האמת גם רצתי ככה איזה שנה (לא ריצות ארוכות) והיה לא רע. @hanan יש פילוסופיה שלמה מסביב לזה לא?

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא עושה סקוואט עם נעלי ריצה, הגיוני שלא תרוץ עם נעלי סקוואט.

דעתי שכדאי לקנות נעליים שמתאימות לריצה.
משפט יפה. הבכיה היא שבמטקןנים לפעמים יש גם ריצות וגם הנפות ואי אפשר להניף עם נעלי ספורט כמו שצריך וחבל להוציא 400 שקל על נעלי קרוספיט.

לצערי אני לא יודע לרוץ בצורה נכונה

משפט יפה. הבכיה היא שבמטקןנים לפעמים יש גם ריצות וגם הנפות ואי אפשר להניף עם נעלי ספורט כמו שצריך וחבל להוציא 400 שקל על נעלי קרוספיט.

לצערי אני לא יודע לרוץ בצורה נכונה
לפי מה שאני מכיר, יש נעליים למטקונים, שאפשר להניף איתה וגם מתאימה לריצה, אבל אני לא מספיק בקיא.

נשאל את @Crossfiter

לפי מה שאני מכיר, יש נעליים למטקונים, שאפשר להניף איתה וגם מתאימה לריצה, אבל אני לא מספיק בקיא.

נשאל את @Crossfiter

אפשר להניף ולרוץ עם הכל, אבל זה עניין של נוחות.
הנייקי מטקון / ריבוק נאנו
זה מה שהקרוספיטרים לובשים בשביל לעשות את שניהם יחס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית