- פותח/ת השרשור
אין לך 18 אני לא מוכן לדבר איתך על אלכוהול 😛איכ. וודקה או כלום.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לך 18 אני לא מוכן לדבר איתך על אלכוהול 😛איכ. וודקה או כלום.
קטין 🙁אין לך 18 אני לא מוכן לדבר איתך על אלכוהול 😛
קוביות קרח עם אלכוהול+טכניקה טובה?
לא יודע בקשר לזה... פעם הורדתי רבע בקבוק של 80 או90 אחוז אלכוהול. אני בדרך כלל שותה עד שאני ממש ממש שיכור אבל ברגע שאני כבר שיכור לא שותה עודסימן שאף פעם לא שתית מספיק מהאלכוהולים האחרים 😃
זורם!!! אני גם מצטלם מחר לבדיקת טכניקה ומעלה לפורום PL! אז עוד יותר טוב 😆😆
אלכוהול לחיטוי?לא יודע בקשר לזה... פעם הורדתי רבע בקבוק של 80 או90 אחוז אלכוהול. אני בדרך כלל שותה עד שאני ממש ממש שיכור אבל ברגע שאני כבר שיכור לא שותה עוד
למה לעשות לעצמך דבר כזה? חסר אלכוהול שכיף לשתות אותו?פעם הורדתי רבע בקבוק של 80 או90 אחוז אלכוהול
אני הייתי עושה את זה הרבה עם חברים. בקבוק של "ספירט לשתיה" של 95% נראה לי עלה 80 שקל לליטר, שזה יותר זול מחלק מהוודקות עם פי 2 מהכמות, והיה מספיק לנו להרבה יותר זמן בגלל האחוז הגבוהלמה לעשות לעצמך דבר כזה? חסר אלכוהול שכיף לשתות אותו?
גם בתור נער בלי שקל לא הייתי עושה דברים כאלה. קגלביץ' ב 20 שקך לבקבוק הייתה תמיד אופציה מועדפתאני הייתי עושה את זה הרבה עם חברים. בקבוק של "ספירט לשתיה" של 95% נראה לי עלה 80 שקל לליטר, שזה יותר זול מחלק מהוודקות עם פי 2 מהכמות, והיה מספיק לנו להרבה יותר זמן בגלל האחוז הגבוה
האלכוהול לחיטוי שיש לי הוא 70% 😛אלכוהול לחיטוי?
אולי כשאתה היית נער באמת היה אפשר להשיג בקבוק ב20 שקל חחחגם בתור נער בלי שקל לא הייתי עושה דברים כאלה. קגלביץ' ב 20 שקך לבקבוק הייתה תמיד אופציה מועדפת
איך שותים את זה?אני הייתי עושה את זה הרבה עם חברים. בקבוק של "ספירט לשתיה" של 95% נראה לי עלה 80 שקל לליטר, שזה יותר זול מחלק מהוודקות עם פי 2 מהכמות, והיה מספיק לנו להרבה יותר זמן בגלל האחוז הגבוה
זה היה סוג של אתגר, וזה היה גם דיי טעים למען האמת. אבסנט אם אתה מכיר, יש לזה טעם של במבליק.למה לעשות לעצמך דבר כזה? חסר אלכוהול שכיף לשתות אותו?
לוקחים בקבוק 2 ליטר של מיץ תפוזים, שופכים לשם בערך 100 מ"ל של הספירט ומשקשקים כמו שיקר ואז שותים ונהנים 😃איך שותים את זה?
בפיטטות?
אשכוליותתתלוקחים בקבוק 2 ליטר של מיץ תפוזים, שופכים לשם בערך 100 מ"ל של הספירט ומשקשקים כמו שיקר ואז שותים ונהנים 😃
אה.לוקחים בקבוק 2 ליטר של מיץ תפוזים, שופכים לשם בערך 100 מ"ל של הספירט ומשקשקים כמו שיקר ואז שותים ונהנים 😃
אבל לשתות את זה נקי הכי כיף
גם עם אשכוליות שתיתי, אבל צריך טעם חזק כדי להעביר את הטעם של הספירט אז אני מעדיף ללכת על תפוזים.אשכוליותתת
ותאמת גם ראשן זה אחלה
ה95% זה אבסנט? כי זכור לי משהו עם ספיריט...גם עם אשכוליות שתיתי, אבל צריך טעם חזק כדי להעביר את הטעם של הספירט אז אני מעדיף ללכת על תפוזים.
אני הייתי תמיד שותה את זהבחיים לא שתיתי אבסנט של 95% באיזה צבע זה?
מעניין, ממה שבדקתי זה גם לא כזה יקר. אתה יודע מה ההבדל בין אלכוהול לשתייה לבין אלכוהול רפואי?אני הייתי תמיד שותה את זה
![]()
נראה לי שאחד מהם זה אתאנול והשני מתאנול, ואחד מהם מסוכן לשתיה.מעניין, ממה שבדקתי זה גם לא כזה יקר. אתה יודע מה ההבדל בין אלכוהול לשתייה לבין אלכוהול רפואי?